""
""

Megdan Zebri u Šapcu kraj Save!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.17. | 15:58

Borac zbog žutih kartona protiv Mačve neće moći da računa na kapitenske usluge golmana Vladimira Bajića

Zebre, pakujte se, jer na redu je drugo uzastopno gostovanje Borca, ovoga puta na terenu šabačke Mačve… Tim povodom na Gradskom stadionu kraj Morave održana je konferencija za medije na kojoj je govorio šef stručnog štaba Borca Igor Spasić.

Izabrane vesti

(2,20) MAČVA (3,05) BORAC ČAČAK (3,35)

“ Ekipa Mačve je u dosadašnjem toku prvenstva pokazala da je ozbiljan tim koji zaslužuje poštovanje. Mi moramo da nastavimo da dobro igramo, ali i da budemo koncentrisaniji. Očekujem tešku utakmicu, jer u ovom rangu takmičenja očigledno da nema lake prepreke. Imamo određenih kadrovskih problema, pa moram istaći da bih bio izuzetno zadovoljan da se neporaženi vratimo u Čačak”, rekao je novinarima Igor Spasić koji zbog žutih kartona protiv Mačve neće moći da računa na kapitenske usluge stamenog Vladimira Bajića.

Prvi strateg Borca osvrnuo se i na polemiku vezanu za famozni jedanesterac iz Bačke Palanke…
“ Zaista se moram osvrnuti na gostovanje u Bačkoj Palanci, odnosno na poraz koji smo doživeli. Iluzorno je govoriti o jedanaestercu ili nekim drugim stvarima. To je nepotrebno kada se propusti onoliki broj izglednih šansi. Ne mogu se oteti utisku da iz kola u kolo igramo sve bolje. Očigledno je da imamo problem realizacije. To je ono što moramo rešavati, ako želimo nadalje da osvajamo bodove. Nadam se da ćemo već u Šapcu popraviti ovaj segment igre! Fudbal igra za golove i bodove”, reči su Igora Spasića.

Utakmica između Mačve i Borca igra se na terenu Gradskog stadiona u Šapcu, u subotu 21. oktobra s početkom u 15 časova. Glavni sudija je Nenad Minaković, pomoćnici Dejan Petrović i Milan Šutulović. Četvrti sudija Srđan Jovanović, a delegat FSS Radenko Stevović.

(Piše: Miloš Milić)
Foto: FK Borac Čačak


tagovi

Vladimir BajićSuperligaMačva ŠabacČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara