""
""

Mogli smo da prodamo igrače Juventusu, ali nećemo da ubijamo vola za džigericu

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.02.14. | 16:58

''Liga Evrope je cilj, naša ideja je da uštedimo i stvorimo dobar tim koji će nam kasnije doneti pare'', istiće predsednik Jagodine Goran Milanović

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da će u nastavku sezone imati dobar tim uprkos odlasku kapitena Vukašina Tomića i Libijca Mohameda El Monira.
Odlaskom ove dvojice igrača obezbedili smo sredstva za izmirenje određenh obaveza i funkcionisanje kluba, a zadržali smo kostur ekipe koja bi trebalo da nosi takmičenje u narednom periodu“, rekao je Milanović.

On je dodao da je ekipa u pauzi podmlađena i da se nada da će miks mladosti i iskustva klubu na proleće doneti što bolju poziciju u prvenstvu i makar jedan trofej.
Doveli smo Martinovića, Mojsilovića, Jakimovskog i značajno pojačali konkureciju na sredini terena i napadu. U odbrani nam nisu potrebna pojačanja, na tim mestima imamo veliki broj kvalitetnih igrača. Imaćemo dobro izbalansiranu ekipu, kostur od iskusnih i proverenih internacionalaca koji znaju kako se pobeđuje i osvajaju trofeji, a imamo i grupu mladih, talentovanih igrača, željnih pobeda i trofeja“.

Izabrane vesti

Milanović je ocenio da Jagodina „sa mladim igračima stvara tim za narednih nekoliko godina“.
Ne želimo da vola ubijamo za džigericu i da osnovnu koncepciju kluba rušimo zbog novca. U narednom periodu uvešćemo određene restrikcije, nećemo da rasturamo tim zbog para“, rekao je Milanović.

Prema njegovim rečima, rasprodaja igrača ne može srpskom fudbalu da donese kvalitet i rezultate.
Prodaja mladih igrača je iznuđeno rešenje. Mogli smo da prodamo nekoliko igrača Juventusu, Olimpiku, Grashopersu i da lagodno živimo do juna, ali nismo. Naša ideja je da uštedimo i na osnovu toga, dugoročno, stvorimo dobar tim koji će nam kasnije doneti pare. Hoćemo da napravimo tim da kada izađemo u Evropu budemo prava konkurencija evropskim klubovima, a Liga Evrope je u ovom trenutku cilj Jagodine“, zaključio je Milanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaJagodinaGoran Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara