"Gvido Kariljo"
"Gvido Kariljo"

Monako odrao Sautempton - Gvido Karlijo za 22.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.18. | 15:56

Kad si u frci, nema vremena za razmišljanje

Gvido KariljoMauriso Pelegrino je očajnički tražio napadača, Monako je to znao. Kao i ceo svet, znao je i da u Sautemptonu nemaju apsolutno nikakav problem sa kešom posle prodaje Virdžila van Dajka Liverpulu za 84.000.000 evra. Ekonomisti odavno znaju - dobra informacija najbitnija je na svakoj berzi, pa i fudbalskoj. A ako neko zna sa parama, onda su to ljudi iz Monte Karla…

Gvido Kariljo ide na stadion Sent Meriz za 22.000.000 evra!

Izabrane vesti

Nismo baš sigurni kako će se on pokazati u Premijer ligi, ali smo sigurni da su Kneževi na ime obeštećenja izvukli najviše što su mogli. Sautempton se nadao da će sve završiti za maksimum 17.000.000. Monako se kockao, vreme je prolazilo, Sveci su morali da popuste - 22.000.000 evra za napadača koji je ove sezone u Ligi 1 dao samo četiri gola?! Dva Genganu, još dva Troi.

Nije pritom ni toliko mlad. Već mu je 26 godina. Nadao se Pelegrino - nada se i dalje - da će za 35.000.000 evra iz Spartaka dovesti Kvinsija Promsa. Ali ne sme da rizikuje da ostane bez bilo koga. Bez prvenstvene pobede je još od novembra. Posle nekoliko odličnih sezona Sautempton se bori za opstanak. Čarli Ostin i Šejn Long nikako da prorade. Nešto se moralo učiniti. Pelegrino dobro poznaje Karilja još iz perioda u Estudijantesu.

Dolazak Karilja nije još 100 odsto siguran, ali bi trebalo da sve bude ozvaničeno za dan ili dva.

Inače, Monako je mogao da još veće pare uzme za Keitu Baltea, koji je prošlog leta stigao kao zamena za Kilijana Mbapea. Napoli je više nego zainteresovan, ali neće to Monako uraditi dok mu ne podignu cenu na maksimum. Očekuje se dace zadržati i Tomu Lemara pre no što na leto ne odere još nekog.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaMonakoGvido KariljoEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara