MOZZART TV – TIKET ZA VIKEND: Aca zna

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.19. | 13:01

Aleksandra Stevanovića upoznali ste prošle godine, kada je od MOZZART kladionice dobio putovanje u Moskvu s Crvenom zvezdom, a ovog puta, pokušaće da još jednom pokaže svoje kladilačko umeće u emisiji “Tiket za vikend“

Redovniji posetioci našeg sajta verovatno se sećaju naše male skrivene kamere od pre tačno godinu dana. Jedan od dvojice glavnih aktera bio je i Aleksandar Stevanović, koji je polusezone ranije probio led i bio prvi koji je stavio pare na tip da će Crvena zvezda ne samo doći do grupne faze Lige Evrope, već i da će prezimiti na međunarodnoj sceni. Kao nagradu je od kladionice MOZZART dobio putovanje u Moskvu na meč sa CSKA.

Izabrane vesti

Sada je ponovo sa nama, samo u drugačijoj ulozi. Sada će pokušati da još jednom “izvede magiju“ i u emisiji Tiket za vikend naše Jovane Strinić predloži dobitan tiket za ovu nedelju.

Inače, kada ne navija za Zvezdu Aca uglavnom igra na NBA igrače, ali i Premijer ligu, a ovom tiketu dominiraju baš parovi šampionata Engleske. Uz jednog uljeza iz Bundeslige.

Pogledajte, možda vam padne neka ideja na pamet.

 


tagovi

Tiket za vikendJovana Strinićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara