""
""

Ne može uvek da puca, PSŽ zna i na italijansku foru! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.18. | 22:52

Golom Di Marije Parižani slavili na gostovanju Nantu - 1:0

Ne može uvek lepo, efikasno i lepršavo! Mora nekad i na italijanski način. Verovatno će trener PSŽ-a Unai Emeri upotrebiti reči sa početka teksta kada novinarima u Francuskoj bude objašnjavao trijumf nad Nantom - 1:0.

Bez prve zvezde Nejmera Sveci su se pošteno namučili, ali su stigli do šest uzastopne pobede i približili se konačnom cilju - tituli šampiona. Da je bilo lako - nije. Kanarinci su pokazali zavidnu klasu limitirajući ofanzivnu potentnost ekipe iz glavnog grada Francuske.

Izabrane vesti

Vrlo slabu partiju pružio je Edison Kavani, ali je uspeo da asistira Kavaniju u 12.minutu za, ispostaviće se, konačan rezultat. Zadovljni mogu da budu u Parizu, a ponosan može da bude trener Nanta Klaudio Ranijeri.

Pokazali su Kanarinci da njihovi rezultati nisu plod nikakve slučajnosti. Golman Areola je nekoliko puta odlično reagovao, dok je možda i neporavdano poništen izjednačujući gol Nanta. Čini se da strelac Sala nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

Da ne ispadne kako je Nant bio bolji treba apostrofirati i nekoliko odličnih prilika za goste. Bili su suviše nonšalantni u završnici.


tagovi

Unai EmeriPari Sen ŽermenNantLiga 1EvropaAnhel Di Marija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara