""
""

Neverovatni promašaji u francuskom fudbalu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.17. | 23:22

Napadači Nice i Strazbura uradili nešto što će teško moći da ponove

Fudbal u francuskoj Ligi 1 često ume da donese neke spektakularne poteze, ali su nedelju obeležili neverovatni promašaji na utakmicama u Monpeljeu i Strazburu.

Izabrane vesti

I nema sumnje da već sada ovi potezi ulaze u konkurenciju za promašaje godine, verovatno ne samo u Francuskoj već i u Evropi.

Prvo su se “istakli” napadači Nice, Alasan Plea i Mario Baloteli. U 27. minutu gostovanja kod Monpeljea, golman Benžamin Lekomt je ostao u nebranom grožđu posle greške svoje odbrane.

Na loptu je naleteo Plea, ali mu je Lekomt sjajno ušao u šut, a odbitak je došao do Balotelija, ali je čarobnjak na golu Monpeljea i njemu spustio rampu na neverovatan način. Inače, Monpelje je na kraju slavio sa 2:0.

A uveče su pomenutom tandemu iz Nice uz rame stali i fudbaleri Strazbura. Oni su na meču sa gostujućim Marseljom, pri vođstvu svog tima od 3:2, propustili šansu da zapečate sudbinu rivala.

Ali, u ovom slučaju golman nije imao nikakvu ulogu. Igrao se 80. minut kada je Stefan Baoken sa samo metar promašio prazan gol, ali to nije bilo sve jer je u nastavku akcije na odbijenu loptu natrčao Martin Terije i poslao je pored stative.

Kazna za ove promašaje stigla je minut pre kraja kada je Kostas Mitroglu doneo bod Marselju.

 

 

 


tagovi

Alasan PleaLiga 1Mario BaloteliMonpeljeNicaMarseljStrazbur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara