""
""

Nica opasnica dovodi Snajdera!

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.17. | 15:25

Bombastična vest stiže iz Francuske

Pre samo tri dana činilo se da će se Vesli Snajder vratiti u Holandiju i kompletirati senzacionalni transfer u Utreht, ali sada su se stvari promenile. Osvajač Lige šampiona sa Interom 2010. godine nalazi se na potpis od dolaska u Nicu!

Izabrane vesti

Radio Monte Karlo javlja da se Snajderov agent Gvido Albers nalazi u Nicinom kompleksu, kako bi dogovorio transfer.

Uprava Nice pokušaće da završi transfer što pre, kako bi Snajdera prijavila za revanš susret Lige šampiona protiv Ajaksa! Simbolično, Snajder bi za Nicu mogao da debituje baš protiv matičnog kluba i na stadionu gde je odrastao i ušao u sam fudbalski krem.

Snajder nema klub već dve sedmice, pošto je sporazumno raskinuo saradnju sa Galatasarajem, otkad trenira individualno. Kompletnu situaciju oko ovog transfera posmatra i selektor Holandije Dik Advokat, koji očekuje da će Snajder uskoro naći klub kako bi bio spreman za reprezentativne obaveze i meč protiv Francuske u kvalifikacijama za Mundijal 31. avgusta. 

Ukoliko transfer u Nicu bude završen Snajder će obnoviti saradnju s Marijom Balotelijem, sa kojim je uzeo Ligu šampiona u dresu Intera pre sedam godina. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vesli SnajderUtrehtNicaLiga 1HolandijaFrancuskaEvropaEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara