"I jedan navijač Spartaka se priključio sukobima"
"I jedan navijač Spartaka se priključio sukobima"

Odgovor Sremcima iz Subotice: A odgovarao vam je Anđelovski kad je nama svirao penale i poništavao čiste golove?

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.05.15. | 21:57

“Zaratili“ pokrajinski rivali

I jedan navijač Spartaka se priključio sukobimaSportski direktor Donjeg Srema Dragan Despotović kategorički tvrdi – sudija Novica Anđelovski je u 28. kolu Superlige "ciljano" pomagao Spartaku. Na odgovor iz Subotice nije se dugo čekalo. Redakciji MOZZART Sporta javio se portparol Spartaka Miško Jovović.
"A kako to da Donjem Sremu nije smetao isti taj sudija Anđelovski kada je aprila 2014. na našem gostovanju u Pećincima Spartaku poništio čist gol i svirao penal za Sremce?", pita se Jovović i nastavlja.
"U naša tri poslednja susreta sa Donjim Sremom dva puta su svirani penali protiv Spartaka. Uostalom, ove sezone je Spartaku svirano najviše penala u ligi – čak sedam. I tek sad su nekom sudije zasmetale?", kaže Jovović.

Podsetimo, sudija Anđelovski je u današnjem duelu Spartaka i Donjeg Srema svirao dva penala za domaće, drugi u sudijskoj nadoknadi zbog čega su u klubu iz Pećinaca pobesneli. Odmah po završetku meča verbalno su se sukobili igrači obe ekipe, pa ljudi iz Donjeg Srema sa sudijama, a kada su za dešavanja iz tunela čuli navijači domaćeg tima došlo je i do fizičkog obračuna jednog od njih sa pripadnicima obezbeđenja koji mu nisu dozvolili da se približi svlačionicama.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNovica AnđelovskiMiško Jovovićdonji srem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara