""
""

Po snegu smo igrali, ali po ledu nećemo! Panduri odbili da izađu na teren u drugom poluvremenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.12.16. | 21:24

Ostaje da se vidi kakva će biti konačna odluka čelnika saveza, odnosno da li će meč biti registrovan službenim rezultatom (3:0) u korist domaćeg sastava koji je na poluvremenu vodio sa 2:0

Nesvakidašnja situacija u utakmici rumunske Lige 1. Igrači Pandurija odbili su da izađu na teren u drugom poluvremenu utakmice u Targu Murešu, jer je trava bila potpuno zaleđena.

Izabrane vesti

Domaći tim se daleko bolje snašao u tim uslovima, pa je nakon prvih 45 minuta vodio sa 2:0, a ostaje da se vidi kakva će biti konačna odluka nacionalnog Saveza, odnosno da li će meč biti registrovan službenim rezultatom (3:0).

Trener Pandurija Petre Grigoraš rekao je da nikada nije naišao na ovakve uslove za igru.
"Mi smo pokušali, ali nismo mogli da igramo fudbal ovde. Neki od igrača su odmah na početku odbili da igraju (Sanmartean). Igrali smo po snegu, ali nikad na ledu. Ne znam kome je do igre, moji igrači su primali udarce i imali modrice, oni su odbili da igraju. Sudija je dobro video kakva je podloga, još nisam video da je neko igrao na ledu", rekao je Grigoraš.

U Targu Murešu je večeras izmereno minus tri stepena celzijusa, koji su očigledno bili dovoljni da se na terenu uhvati poledica. Uostalom, to se najbolje vidi na video klipu.

U poslednjoj utakmici večeri Dinamo iz Bukurešta je poražen u Jašiju sa 3:1, iako je vodio golom Nedelčaarua od šestog minuta. Posao domaćem sastavu u drugom poluvremenu značajno je olakšalo isključenje Azera Bušuladžića u 63. minutu, pa je ubrzo sve bilo gotovo.

RUMUNIJA - 21. KOLO

Petak:
Konkordija - Krajova 0:0

Subota:
Voluntari - Kluž 2:1
/Marinesku 86, Spahija 90+3 - Bud 13/ 

Steaua - Temišvar 1:0 (1:0)
/Popa 33/

Nedelja:

Targu Mureš - Panduri 2:0 (prekid)

Jaši - Dinamo 3:1 (1:1)
/Kristea 26pen, Štefanesku 72, George 90+1pen - Nedelčearu 6/

Ponedeljak:
17.00: GAZ Metan - Astra
19.30: Vitorul - Botošani

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Targu MuresRumunijaPanduriLiga 1Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara