""
""

Poslednji dan prelaznog roka u Srbiji: Rad našao zamenu za Maraša, Mačva pojačala bok

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.09.17. | 09:05

Dvojica bivših zvezdaša u promenili klupske boje...

Nije poslednji dan prelaznog roka na srpskoj fudbalskoj pijaci bio zanimljiv kao neki prethodni, ali bilo je nekoliko zanimljivih i zvučnih imena koja su sinoć pronašla nove angažmane.

Izabrane vesti

Kako piše Sportski žurnal Rad je ekspresno pronašao zamenu za Nikolu Maraša koji je tokom jučerašnjeg dana stavio paraf na ugovor sa portugalskim Šavezom. Redove Građevinara pojačao je iskusni defanzivac Zoran Rendulić (33), bivši član Čukaričkog i Crvene zvezde koji je prethodnih nedelja trenirao sa četom Gordana Petrića. Stoga je ovaj potez donekle bio i očekivan.

Prve reči Ognjena Ožegovića:
Fudbal sam počeo da igram u Partizanu!

Podsetimo, Rendulić je poslednjih nekoliko meseci proveo u Ordabašiju gde nije uspeo da se izbori za mesto u timu, pa je odlučio da se vrati u Srbiju i tu verovatno završi karijeru.   

Još jedan bivši zvezdaš od sinoć ima novi klub. Radi se o Nenadu Gavriću, doskorašnjem prvotimcu Mladosti iz Lučana kome će fudbalski dom narednih godinu dana biti šabačka Mačva. Pored Gavrića novi superligaš tokom jučerašnjeg dana angažovao je manje poznate Gicića iz OFK Beograda i Hrubika iz Vojvodine.   

Poslednjeg dana prelaznog roka jedno od najzvučnijih pojačanja doveo je Voždovac čiji je dres obukao nekadašnji kaputen zlatnih Orlića iz Litvanije Marko Pavlovski

(foto: MN Press)


tagovi

Mačva ŠabacNenad GavrićRadSrbijaSuperligaZoran Rendulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara