""
""

Preokret: Ništa od Kepe i Reala?!

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.01.18. | 15:22

Zinedin Zidan rekao svoje

Bilo je viđeno kao završen posao, a samo 24 časa kasnije stvari su potpuno drugačije - puklo je između Kepe Arizabalage i Reala! Bar što se tiče transfera u januaru

Izabrane vesti

Renomirani madridski list Marka, inače poslovično dobro upoznat sa dešavanjima u Kraljevskom klubu, prenosi reči Zinedina Zidana koji tvrdi da mu novi golman u januaru - ne treba!
„Kao trener mogu da kažem da mi golman ne treba. To bi moglo da se promeni u junu, kada ćemo razgovarati o strategiji za sledeću sezonu“, rekao je Zidan.

Podsetimo, drugi madridski dnevnik AS juče je pisao da je Kepa prošao medicinske, pa čak i specijalističke preglede u Madridu, posle čega su talentovanog čuvaru mreže ostale samo tehnikalije oko potpisivanja ugovora. Ipak, još juče se moglo naslutiti da tu posla nisu čista. 

Naime, nedugo pošto je objavljeno da je, inače povređeni, Kepa boravio u Madridu i da je obavio nekoliko pregleda pod budnim okom Realovih doktora, reagovali su čelnici Bilbaoa i javno se pobunili uz tvrdnju da mladi golman nije imao dozvolu kluba da ode na bilo kakve kontrole. Mada mu ugovor sa Bilbaom ističe na leto, što znači da je slobodan da pregovara sa svim potencijalnim poslodavcima. 

Podsetimo, AS je tvrdio da su svi dogovori postignuti između dva kluba i da je Real spreman da iskešira 20.000.000 evra za Kepu, koliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovor. 

Dakle, ukoliko ne bude nekih novih zaokreta, transfer bismo mogli da očekujemo tek na leto. Ono što je najizvesnije jeste da će se Kepa i Real dogovoriti oko detalja saradnje, a da će onda mladi golman naslediti Kejlora Navasa na leto, kada će Kostarikanac verovatno napustiti klub.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraEvropaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara