"iz Derbijeve svlačionice"
"iz Derbijeve svlačionice"

Revolucija na TV nebu - svlačionica uživo! O’Nil protestuje: Ja ne bih voleo kameru u mom klubu

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.17. | 14:51

Ali desilo. U susretu Lestera i Derbija

iz Derbijeve svlačioniceMonoton prvo poluvreme. Nešto je nedostajalo utakmici Lestera i Derbija. Nešto da oživi prenos. I sasvim neočekivano - snimak iz Derbijeve svlačionice. Na poluvremenu. Stiv Meklaren nervozno šeta po prostoriji, igračima na tabli objašnjava šta da radie u drugom poluvremenu. Privatnost je donekle sačuvana time što ton nije emitovan.

Novo, zanimljivo, mada ne toliko bez tona, ali i preterano prema mišljenju proslavljenog ostrvskog trenera Maritna O’Nila.
Ne bih voleo kameru u svojoj svlačionici. Ne smeta mi ako smo osvojili nešto, pa pustiš kameru na poluvremenu, ali dok držim govor na poluvremenu - ne“, kategorički će O’Nil.

Izabrane vesti

Uostalom, šta da neko nekog udario? Da se neko posvađao? I kako li se sada oseća Meklaren imajući u vidu da je Derbi primio gol samo 58 sekundi po početku prvog poluvremena. Doduše, tek u produžetku je pao porazom od 1:3.

A zašto je O’Nil protiv? Robi Sevidž ima odgovor.
Bilo je trenutaka dok si mi bio trener u Lesteru kada ja tebe nisam želeo u svlačionici na poluvremenu. Sve što si radio je da si vikao na mene“, našalio se Sevidž.

O’Nil je dodao: “Mora da je ipak bio neki razlog. Verovatno nisi dao loptu nikome“.

Inače, kamere u svlačionicama već su redovna pojava u nekim ragbi takmičenjima (jednom prilikom je u prenosu išla scena masiranje zadnjice jednog igrača), a Bi-Bi-Si ih je probao i na nekim nižerazrednim fudbalskim utakmica. Brajan Stok, fudbaler koji je zbog crvenog kartona morao pre vremena u svlačionicu, besan je samo okrenuo kameru tako da gleda u plafon.

(FOTO: BBC)


tagovi

televizijaPremijer ligaLester SitiEvropaEngleskaDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara