""
""

Roma pobedila - stiže transfer guru iz Andaluzije!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.12.16. | 09:25

Ramon Rodrigez Verdeho Monći preuzeće funkciju sportskog direktora Vučice sledećeg leta

Jedan od najvećih transfer gurua na svetu Ramon Rodrigez Verdeho, poznatiji kao Monći, biće imenovan za novog sportskog direktora Rome od sledećeg leta. Italijanska Gazeta delo sport u današnjem izdanju piše da će legendarni funkcioner Sevilje u junu 2017. napustiti ovaj klub posle čak 16 sezona uspešnog rada.

Izabrane vesti

Njegovo ime jedno je od najčuvenijih u sportskom menadžementu, a svi poslednji uspesi Berbera vezuju se upravo za Monćijev rad na "Ramon Sančez Pishuanu". Međutim, teret dugog perioda koji je proveo u Andaluzuji sustigao ga je, pa je iskusni stručnjak odlučio da zatraži svojevrsni tajm-aut.

Želeo je on još prošlog leta da napusti Sevilju, ali mu klub to nije dozvolio i tražio da ispuni svoj deo iz ugovora potpisanog do juna 2020. godine. Nedavno je opet ponovio da mu treba odmor.
"Volim Sevilju, ali me je posao sportskog direktora pojeo kao čoveka. Nestalo mi je benzina. Treba mi odmor", zavapio je Monći.

Ipak, i dalje se dosta pita Sevilja i videćemo hoće li mu dozvoliti prevremeni prekid ugovora. Podsetimo, pored Monćija kao glavni kandidati za funkciju sportskog direktora, koja je upražnjena odlaskom Valtera Sabatinija, slovili su i Arijedo Brajda (Barselona) i Andrea Berta (Atletiko). 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija ARomaRamon Rodrigez Vareho MonćiPrimeraItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara