"Dinu George sapliće Kupera"
"Dinu George sapliće Kupera"

Samo u Rumuniji: Predsednik uz aut liniju, sapliće protivničkog igrača?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.03.14. | 12:43

Da, da... Upravo to je uradio Dinu George, prvi čovek Astre

Dinu George sapliće KuperaMožda u rumunskom fudbalu ne možete da vidite magiju Kristijana Ronalda, upornost Vejna Runija ili brzinu Arjena Robena, ali ono što jeste na meniju u Ligi 1 zaista je jedinstveno, a primer sa utakmice Astre i Ocelula u 24. kolu najbolji je dokaz.

Utakmica je zavrešena rezultatom 1:1, ali sudeći po potezu predsednika Astre Dinua Georgea čini se da su u timu iz Đurđua bili zadovoljni time. Jer, kako drugačije objasniti njegov gest?

Izabrane vesti

A evo i šta se desilo - lopta odlazi iz igre, Ocelulov Armando Kuper hita ne bi li je što brže vratio na teren, ali George, koji se, kao što se retko viđa van Rumunije, sasvim slučajno šetao baš u tom reonu, ima drugačiji plan. Pružio je nogu i sapleo Kupera?!

S obzirom na to kakve se sve ludosti zbivaju u Ligi 1 (samo nekoliko dana ranije Panduri je prestao da plaća plate igračima i trenerima sve dok u naredna tri kola ne osvoje makar pet bodova, imajte to na umu pred večerašnje gostovanje kod Dinama u Bukureštu), ne bismo se iznenadili i ako bi se ispostavilo da je Georgeu samo bilo dosadno pa je rešio da se razonodi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

RumunijaPanduriOcelul GalaciLiga 1EvropaDinu Geogre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara