"Stadion Katpoint arena u Pećincima"
"Stadion Katpoint arena u Pećincima"

Srem udario i po Zvezdi: Bulumenta iz Beograda i Simović ruše Tomislava Karadžića

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.15. | 13:47

"Mi u FK Donji Srem se ne plašimo nikoga da kažemo ono što mislimo, mada smo i mi bili podvrgnuti pretnjama u vezi promena delegata u Skupštini FSV", dodaju u Pećincima

Stadion Katpoint arena u PećincimaOdbor za analizu suđenja prelomio je – Novica Anđelovski je izgubio kontrolu nad utakmicom između Spartaka i Donjeg Srema, ali goste iz Pećinaca nije oštetio za dva penala zbog kojih se uostalom i digla prašina. Po mišljenju Sremaca procena posmatrača suđenja Minje Radakovića, supekontrolora Đorđa Gajdobranskog i člana Odbora za analizu suđenja Dušana Mrakića predstavlja samo ponižavanje i vređanje njihovog kluba.

Otud novo i kako kažu u Pećincima poslednje saopštenje povodom meča u Subotici. A koji je, dalje navodi Sremci, samo posledica borbe za prevlast u Fudbalskom savezu Srbije i pokušaja "bulumente" iz Beograda da uz pomoć prvog čoveka Spartaka Dragana Simovića sruše predsednika FSS Tomislava Karadžića. Iako se to u saopštenju ne pominje jasno je da u Pećincima prstom upiru ka Crvenoj zvezdi, koja je nedavno izgurala Simovića na mesto predsednika FSV, promenila vlast i na nivou Beograda, a pre dve nedelje pokrenula i inicijativu za Karadžićevu smenu.

Izabrane vesti

Saopštenje Sremaca pod naslovom "Kako obesmisliti - besmisleno???" prenosimo uz manje redakcijske korekture.
"Saopštenje objavljujemo izazvani ponižavanjem i vređanjem dostojanstva našeg kluba koje se nastavlja sramotnom izjavom gospodina Mrakića (bivšeg člana Upravnog odbora Crvene zvezde), pulena gospode iz Beograda koji su postavili i rukovodstvo FSV na čelu sa gospodinom Simovićem, te sada upravljaju iz Beograda kompletnim vojvođanskim fudbalom. Gospodin Simović, gospodin Santrač i ostala bulumenta imaju zadatak da ruše predsednika FSS Tomislava Karadžića sa funkcije, a zauzvrat dobijaju mrvice u vidu fukcija u vojvođanskom savezu koji su sami obezvredili i u vidu spašavanja svog kluba od ispadanja iz Superlige.

Mi u FK Donji Srem se ne plašimo nikoga da kažemo ono što mislimo, mada smo i mi bili podvrgnuti pretnjama u vezi promena delegata u Skupštini FSV.

Zašto se ne plašimo? Ne plašimo se iz razloga što od fudbala ništa nismo uzeli nego samo dali svoje zdravlje i novac za razliku od gore naveedne gospode. Da se vratimo na čudesnog gospodina Mrakića, koji je uspeo svom izjavom o kriminalnom suđenju Anđelovskog da obesmisli besmisleno. Cela fudbalska javnost komentariše tendenciozno suđenje sudije Anđelovskog tokom svih stotinak minuta, pa i nepravedno dosuđene penala od kojih se i sam Simović stideo, u korist FK Spartak, a na štetu Donjeg Srema.

Zbog ljudi koji na ovakav način doživljavaju fudbal i sport uopšte, podižemo glas i molimo svu sportsku javnost i ljude koji vole sport da nam pomognu u borbi protiv takvih".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijafsvFSSDragan Simovićdonji sremFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara