""
""

Štutgart obara klupski rekord za klinca kojeg je hteo Venger!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.17. | 18:21

Maksimiljano Romero stiže iz Veleza za 10.000.000 evra

Štutgart se ove sezone vratio u Bundesligu, ali ga čeka teška borba za opstanak u elitnom društvu. A kako bi uspeli u toj zamisli čelnici kluba rešili su da se pojačaju i to tako što će oboriti klupski rekord kada su u pitanju transferi. A kako prenose argentinski i nemački mediji, biser Velez Sarsfilda, Maksi Romero stići će u grad Mercedesa za sumu od 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Romero je momak koji ima 18 godina, igra na poziciji napadača, a prošao je sve mlađe kategorije u slavnom klubu iz Buenos Ajresa. Ovaj fudbaler trebalo bi u januarskom prelaznom roku da potpiše petogodišnji ugovor sa Švabama.

On je još pre dve godine došao u centar pažnje evropske javnosti, jer je praktično bio dogovoren transfer u londonski Arsenal. Ipak, do toga nije došlo jer je Romero povredio prednje ukrštene ligamente i ostao je u Velezu.

Trener Arsenala Arsen Venger navodno ga je pratio i prošle godine, ali su Tobdžije izgleda odustale od ovog momka.

Romero je u dosadašnjem toku sezone za Velez odigrao 10 utakmica i postigao četiri gola, a ukupno je u prvom timu sakupio 35 takmičarskih mečeva i devet pogodaka.

Inače, dosadašnji rekord kada su u pitanju transferi držao je bivši reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović za čiji transfer iz Fjorentine je Štutgart platio 8.000.000 evra u avgustu 2009. godine. 

(FOTO: Printscreen)


tagovi

StutgartZdravko Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara