"Delibašić sa Grobarima slavi gol protiv Porta 2003."
"Delibašić sa Grobarima slavi gol protiv Porta 2003."

Svuda pođi, kući dođi: Andrija Delibašić se posle 16 godina vratio u Sutjesku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.02.15. | 17:00

Ugovor do kraja sezone, očekuje se da iskusni špic pomogne timu iz Nikšića da odbrani šampionski naslov

Delibašić sa Grobarima slavi gol protiv Porta 2003.U nekoliko prethodnih prelaznih rokova pominjao se kao potencijalno osvaženje za napad Partizana, ali povratak u Humsku 1 nikad se nije realizovao, pa se Andrija Delibašić (34) vratio u rodni Nikšić i potpisao ugovor sa Sutjeskom do kraja sezone.
„Dogovorili smo se, Andrija će biti sa nama do kraja sezone. Odmah će se priključiti ekipi na pripremama u Igalu. Dobili smo veliko pojačanje, očekujemo puno od njega do kraja sezone“, raportirao je crnogorskim medijima predsednik Sutjeske Ranko Jovović.

Delibašić se posle 16 godina vraća u klub u kome je igrao za sve mlađe kategorije, ali nikad za prvi tim, uz napomenu da je ovo njegov povratak fudbalu posle šest meseci pauze, otkako mu je istekla saradnja sa tajlandskim Ratčaburijem.

Izabrane vesti

U karijeri je, osim Partizana, igrao za Majorku, Real Sosijedad, Erkules i Rajo Valjekano (sve u Španiji), portugalske klubove Bragu, Benfiku i Beira Mar, oprobao se i u grčkom AEK-u, a za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 20 mečeva i dao šest golova.

Delibašić bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje Sutjeske u nameri u borbi za šampionsku titulu (na polusezoni Rudar iz Pljevalja ima četiri boda više), koju je osvajao poslednje dve godine.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Sutjeska Nikšićmeđunarodni fudbalEvropaCrna GoraAndrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara