Marko Grujić u dresu Kardifa
Marko Grujić u dresu Kardifa

Vornok: Liverpul nam pušta Grujića, razgovarao sam s njim

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.07.18. | 14:06

Trener Kardifa najavio još jednu pozajmicu

Pominjali su se Lacio i Milan, u igri je bio turski Galatasaraj, međutim, kako sad stvari stoje, ostaje Marko Grujić u Engleskoj. Ako sve protekne prema očekivanjima, nastaviće tamo gde je stao na kraju prošle sezone, u dresu Kardifa, samo na višem nivou – u Premijer ligi.

Velšani su dogovorili sa čelnicima Liverpula da im prepuste srpskog reprezentativca na još jednu pozajmicu, pošto su zadovoljni njegovim prolećnim učinkom.
Razgovarao sam sa Markom juče. I dalje smo optimisti, narednih dana znaćemo više. Ako ne ostane u Liverpulu, mislim da će doći kod nas. Sve zavisi od pregovora“, pojasnio je Nil Vornok, trener Kardifa.

Izabrane vesti

Grujić je trenutno sa Crvenima na američkoj turneji, igrao je poslednjih pola sata u pobedi nad Mančester Sitijem (2:1), ali po svemu sudeći Jirgen Klop ni ove sezone ga ne vidi blizu prvog tima, pošto su u prednosti Keita, Vajnaldum, Henderson, Fabinjo...
Imamo i drugu opciju, čuvamo je u rezervi nekoliko dana. Bio bih razočaran ukoliko ne angažujemo Grujića, međutim, neće biti smak sveta. Rekli su nam da ga oni puštaju, sad je odluka samo na igraču“, dopunio je Nil Vornok.

FOTO: Action images


tagovi

Marko GrujićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara