Henes 'dribla' ili... Verujem da Ćabi Alonso ostaje u Leverkuzenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 20:24

"Da je on u Bajeru tri ili četiri godine i da je nizao uspehe sve to vreme, verovatno bi ga bilo lakše odvesti. Ovako..."

Mada je odavno u penziji, Uli Henes se kao počasni predsednik i član Nadzornog odbora i te kako pita o mnogim stvarima u klubu iz Minhena. Između ostalog, njegova će verovatno biti poslednja i kada je u pitanju izbor novog trenera.

Na tu temu Henes je, između ostalog, govorio u intervjuu za BR24 i dao pomalo neočekivanu ocenu Bajernovih šansi da dođe do Ćabija Alonsa na leto:

Izabrane vesti

"I ja lično i svi mi u najužem rukovodstvu izuzetno cenimo Ćabija Alonsa, ali ne treba zaboraviti da je on trenutno u klubu koji je na putu da postane šampion Nemačke. Ima na mnogo čemu da zahvali tom klubu, kao klub njemu. Lično, mogu da zamislim da ostane tamo gde je sada. Poznajem ga dobro, znam kako razmišlja, tako da sam skloniji da verujem da će želeti da nastavi sa Leverkuzenom, nego da sve ostavi tako lako iza sebe".

Objasnio je Henes još nešto...

"Da je on u Bajeru tri ili četiri godine i da je nizao uspehe sve to vreme, verovatno bi ga bilo lakše odvesti. Ovako... Videćemo da li ćemo to moći da izvedemo na leto. Biće veoma, veoma teško, da ne kažem verovatno nemoguće", zaključio je Uli Henes.

E sad, da li se radi samo o medijskom driblingu, ili Uli zaista tako misli - saznaćemo već kroz nekoliko nedelja.

Mnogi će reći da je ipak ovo drugo...


tagovi

Uli HenesĆabi Alonso

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara