Humanitarni tiket u podne: Mozzart garancija za plemenito tipovenje Hadži Petra Božovića

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.04.24. | 12:00

Gorostas našeg glumišta, u tipovanju nalik ulozi u kultnom serijalu „Više od igre“, dočekuje kvotu 4,25

Velika dela plemenitog karaktera zahtevaju i učešće velikih imena! Čast je i zadovoljstvo na našoj strani, kada u ovom poduhvatu na našoj strani imamo opkladu jednog Hadži Petra Božovića. Glumačkoj biografiji našeg gosta sasvim priliči uloga u serijalu koji postavlja nove standarde u svetu betinga. I, zaista uradili smo mnogo.

Naime, odluka da nižemo uspehe zagarantovanim dobitkom u iznosu od 100.000 dinara donosi ozbiljne rezultate. U martu smo došli smo do plusa u iznosu od 702.500 dinara, na konto dva dobitna i tri zagarantovana dobitka. Ovog meseca Uroš Stevanović, selektor Delfina osvojio je 199.500 dinara, a protekle sedmice zadovoljili smo se zagarantovanom sumom od tipovanja Petra Dende, predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije!

Izabrane vesti

Pa da krenemo, od molbe za Hadži Petra Božovića, koga smo zatražili da se ponovo vrati u ulogu Danila Živića. Sećate se, tih davnih godina, tumačio je lik centarfora Radničkog u antologijskoj seriji „Više od igre“, snimljenoj 1976. godine. Sada puca na jedinicu s meča ATL. BILBAO – GRANADA. Da kažemo odmah da Granada nije nasukana, ona je pokidana lošom igrom već izvesno putnik u drugoligaške vode. Dakle, čist zicer za Bilbao, kao meč za rehabilitaciju nakon poraza od Real Madrida i remija na meču sa Viljarealom. Ipak, na kraju moramo da konstatujemo da je X došao na poslednjem meču pra.

U subotu čekamo 3+ s meča VULVERHEMPTON – ARSENAL. I, dok Artetinim Tobdžijama gori pod nogama u poteri za Sitijem, a nakon poraza od Aston Vile, i Bajerna u Ligi šampiona, Vulvsi i nemaju naročit motiv da se bore za bodove. I onako boluju od Arsenala koji je dobio poslednjih pet mečeva para.

Tip TM2 2+ čekamo u nedelju na meču KOVENTRI – MAN. JUN. Polufinalni meč FA kupa, Junajted dočekuje nakon tri remija i jednog poraza od Čelsija sa poslednje četiri utakmice u Premijer ligi. Tim iz Čempionšipa nema mnogo šansi, a Mančester junajted može da osveti poraz iz dalje prošlosti, kada je Koventri daleke 2007. godine savladao klub velikog imena, takođe u kup takmičenju sa 0:2.

Za kraj imamo GG tip na meču PSŽ – LION. Posle onakve borbe s Barselonom, i revanš pobede od 1:4 u Ligi šampiona, samo nebo je granica za Parižane. Olimpiku to može teško sa padne, pošto juri šesto mesto Lansa koji kao po njihovoj želji posrće u poslednje vreme. Inače, PSŽ je dobio poslednji meč para sa 1:4.

Molimo sada za aplauz za Hadži Petra Božovića, dobitnika “Nušićeve nagrade” za životno delo, nosiocu “Dobričinog prstena”. Recimo i da je naš Petar do sada odigrao blizu 200 uloga, kako na filmu, tako i na televiziji. Glumački se ostvario sarađujući sa najznačajnijim jugoslovenskim rediteljima, počev od Zdravka VelimirovićaPuriše Đorđevića, Dušana Makavejeva, Krsta Papića, Lordana Zafranovića, Srđana Karanovića, Gorana Paskaljevića, Rajka Grlića, Gorana Markovića, Srđana Dragojevića, Miroslava Momčilovića, Stevana Filipovića… Ipak, najpoznatiji je po svojim monodramama, “Reče mi jedan čovek”, “Ćeraćemo se još” i “Kad budem mlađi”, koje izvodi po tekstovima Matije Bećkovića.

U ulozi Danila Živića, serija "Više od igre"U ulozi Danila Živića, serija "Više od igre"

Ušao je Hadži Petar Božović u filmske antologije kao Zeljo u “Čudu neviđenom”, Đorđe "Žorž" u Lepoti poroka, Načelnik Maksim u tragikomediji “U ime naroda”, doktor za ljubavne probleme u filmu “Čekaj me, ja sigurno neću doći”, Atifaga u filmu “Nož”, Sloba u filmu “Lepa sela lepo gore” i inspektor Trtović u filmu “Bumerang”.

Naš Hadži Petar Božović, dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja, kao što su: “Nagrada Pavle Vuisić” za izuzetan doprinos umetnosti glume na domaćem filmu (2011), “Zlatni pečat” za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, dve “Sterijine nagrade” za uloge u predstavama "Kamen za pod glavu" (1978) i "Karolina Nojber" (1999), “Statueta Ćuran” za ulogu u predstavi "Hamlet iz Mrduše Donje" (1989), i drugih. Zatim je 2018. godine dobio “Nagradu Braća Karić”, pa i “Dobričin prsten”, koji se dodeljuje vrhunskim glumcima za životno delo. Na festivalu “Kustendorf” mu je 2022. dodeljena nagrada „Drvo života" za buduće filmove.

Navijaćemo bodro da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 32.046.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara