Igor se uzdao u sreću, Ilija u upornost i stigli su do dva mesta na letu za Katar

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.10.22. | 12:09

Impresivnim nizom pogodaka dvojica igrača obezbedila mesta u Mozzartovom avionu

Od kraja nagradne igre zahvaljujući kojoj će Mozzart avionom 122 putnika imati privilegiju da odu na Svetsko prvenstvo u Katar i da tamo bodre Srbiju u susretu sa Brazilom ostalo je tek nekoliko sati, a dok čekamo ime poslednjeg putnika iskustvo su podelili dobitnici dana za 28. i 29. oktobar. Igor M. i Ilija L. uspeli su sa tiketima na kojima su se našli dvocifreni nizovi pogodaka da uz unosne isplate stignu i do privilegije o kojoj su sanjali mnogi.

Do istog cilja dvojica igrača stigla su međutim različitim receptima.

Izabrane vesti

"Igrao sam tiket zarad finansijskog dobitka, ne mareći za kvotu. Tek sutradan sam shvatio da sam prošao nakon što sam se ulogovao na onlajn nalog. Odigrao sam većinu utakmica koje su se igrale u naredna tri sata, na svakoj konačan ishod. Nisam se uzdao u znanje već isključivo u sreću", otkrio je Igor njegovu taktiku na putu do dobitka.

Kako ističe vlasnik tiketa sa 12 pogodaka i kvotom 1313,24 za njega je finansijski benefit ipak na prvom mestu.

"Invalidski sam penzioner i isplata mi je došla u idealnom trenutku jer mi sledi registracija automobila. Pitao sam se prethodnih dana kojim ću sredstvima to završiti".

Za razliku od Igora, Ilija je upravo put u Katar imao kao cilj.

"Čekam dan kada će moj tiket imati najveću kvotu i doneti mi put u Katar od početka nagradne igre. Dan posle dobitka sam stigao do utešne nagrade i benefita naplati promašaj. Malo mi je falilo da stignem do dobitka od 9.000.000, ali taj promašaj nije ništa u odnosu na tiket na kojem sam promašio dva para za isplatu od 100.000.000. Tadašnji tiket doneo sam i u lokal da vide menadžer i radnici", otkrio je Ilija.

Put u Katar predstavljaće poslasticu za igrača koji je pogodio 13 tipova i kvotu 3621,56, dok na značajnu finansijsku isplatu gleda sa znatno manjim ushićenjem.

"Igram 30 godina i kada bih dobio glavnu premiju od 50.000.000 možda bih bio na nuli. Igranje tiketa me ispunjava, po prirodi sam hazarder. Dobijao sam i ranije niz glavnih nagdara i putovanja, preko Tempa, Sportskih novosti, Večernjih novosti. Na ćerkino ime sam u jednoj od igara dobio i Juga", rekao je Ilija.

Samo još danas možete da se ukrcate na Mozzartov avion za Katar, posle čega se zaključavaju vrata. Ko se čekirao, svaka čast, ali ostalo je još samo jedno od 122 mesta u avionu koji vas vodi na utakmicu Brazila i Srbije na Svetskom prvenstvu. Ako želite 24. novembra da gledate premijeru Orlova uživo i doživite ovo nezaboravno putovanje, moraćete da pogodite danas do ponoći najveću kvotu.

Da bi vam olakšali da dođete do Dohe, bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili lepu akciju. Kvote na pobede Monce i Midtjilanda u prvenstvima Italije, odnosno Danske, u svakom momentu će u našoj kladionici da budu najveće na svetu.


tagovi

pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara