Pažnja! Poslednji poziv za ukrcavanje na Mozzartov avion za Katar!

Vreme čitanja: 3min | pon. 31.10.22. | 11:14

Ovog ponedeljka se završava nagradna igra, preostala je još jedna ulaznica za utakmicu Brazila i Srbije na Mundijalu

Pažnja, Pažnja! Ovo je poslednji poziv. Samo još danas možete da se ukrcate na Mozzartov avion za Katar, posle čega se zaključavaju vrata. Ko se čekirao, svaka čast, ali ostalo je još samo jedno od 122 mesta u avionu koji vas vodi na utakmicu Brazila i Srbije na Svetskom prvenstvu. Ako želite 24. novembra da gledate premijeru Orlova uživo i doživite ovo nezaboravno putovanje, moraćete da pogodite danas do ponoći najveću kvotu.

Inače, zanimljivo je da je u dosadašnjem toku takmičenja, računajući i prvu i drugu fazu, dakle 121 dan, najveća pobednička kvota ostvarena 5. oktobra, iznosila je čak 29.675, a najmanja koja je kreatoru tiketa donela put u Katar je 144,5, pogođena 30. maja.

Izabrane vesti

Da bi vam olakšali da dođete do Dohe, bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili lepu akciju. Kvote na pobede Monce i Midtjilanda u prvenstvima Italije, odnosno Danske, u svakom momentu će u našoj kladionici da budu najveće na svetu.

MONCA - BOLONJA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 2,25

Monca je jesen započela veoma dobro, nanizala je tri pobede u Seriji A, ali je potom doživela poraze na gostovanjima Empoliju (1:0) i aktuelnom prvaku Milanu (4:1). Između te dve utakmice je uspela da eliminiše Udineze iz Kupa Italije (3:2) i tako se plasirala u osminu finala. Sada se, posle tri nedelje Monca vraća kući i igra meč pred svojim navijačima. Rival joj je Bolonja, ekipa čija forma je takođe solidna poslednjih nedelja. Konkretno, na prethodna dva meča su savladani Kaljari (1:0) u kupu, odnosno Leče (2:0) u prvenstvu, pa su sada Monca i Bolonja izjednačeni na tabeli. Monca i Bolonja se do sada nisu sastali nijednom u 21. veku na nekoj takmičarskoj utakmici, a zanimljivo je to što bi mogli da budu rivali i u Kupu Italije. U istom su kosturu žreba, ako Monca eliminiše Juventus, a Bolonja Lacio, biće rivali u četvrtfinalu.

MIDTJILAND - ODENSE (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,60

Midtjilandu se niz od 10 uzastopnih utakmica bez poraza u svim takmičenjima završio prošlog četvrtka. U Rimu ga je u Ligi Evrope savladao Lacio sa 2:1, pa će Vukovi sledećeg četvrtka morati da pobede Šturm da bi izborili evropsko proleće. Pre toga ih ipak očekuje veoma važna utakmica u šampionatu Danske, na kojoj su im bodovi neophodni da bi zadržali korak na tabeli za Nordsjilandom i Viborgom. Ako Midtjiland savlada Odense probiće se do treće pozicije na tabeli i prići će lideru na sedam poena zaostatka. Samo što niko ne kaže da će to da bude lak posao, jer i Odense je u vrlo pristojnoj formi. Gosti su na poslednjih šest utakmica bez poraza (po tri pobede i remija), pa bi se trijumfom čak probili i do pozicije koja vodi u plej-of. Naravno, imaju igrači Odensea da se osvete Midtjilandu za poraz krajem jula, u prvom krugu prvenstva. Tada su kod kuće izgubili sa čak 5:1.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara