""
""

Kolarov je izabrao sledeći klub! Sportski ciljevi pre novca...

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.01.17. | 09:16

Menadžer srpskog reprezentativca potvrdio da levonogi defanzivac neće u Kinu zbog novca već da su mu sportski motivi najvažniji zbog čega želi u moskovski klub

Ime Aleksandra Kolarova se nije mnogo pominjalo ove zime u kontekstu protagoniste na zimskoj fudbalskoj pijaci jer je do sada bio standardan kod Pepa Gavrdiole i nije planirana njegova prodaja u januaru. Međutim, narednog leta bi srpski reprezentativac mogao da promeni klub jer ulazi u poslednju godinu ugovora s Građanima.

Izabrane vesti

Ruski mediji su došli do informacije da bi Kolarov narednog leta želeo da pređe u Spartak iz Moskve kao veliko pojačanje pred takmičenje u Ligi šampiona koje gotovo sigurno očekuje moskovskog velikana. Spartak se nalazi pred osvajanjem titule prvaka Rusije koja se čeka punih 15 godina i klub je spreman da uloži ozbiljna sredstva u pojačanja, kako ove zime, a pogotovo narednog leta.

Trener Masimo Karera dobro poznaje Kolarova iz Italije, a kao nekadašnji pomoćnik Antonija Kontea bi mogao da ostvari ono što njegov tadašnji šef nije: da dovede srpskog defanzivca. Nije tajna da je Konte pokušavao u više navrata da dovede Kolarova u Juventus, ali nije uspeo u tome. Karera bi mogao da to uradi uz pomoć zemljaka Serđa Bertija koji dugi niz godina kao menadžer vodi računa o karijeri Aleksandra Kolarova.

Upravo se Berti oglasio u izjavi za ruske medije i potvrdio da bi Kolarov želeo da pređe u Spartak.
“Aleksandru Kolarovu je Spartak iz Moskve najpoželjniji klub za nastavak karijere. Veliku ulogu u tom stavu igra i bliskost između dva naroda, ruskog i srpskog. Ali i ambicije jednog od najjačih klubova Istočne Evrope. Spartak je veliki klub i iako ne nudi finansijske mogućnosti kao Kina, to neće biti prepreka za Kolarova. Moj klijent je postavio najviše ciljeve u nastavku karijere i jedan od njih je da igra u Ligi šampiona. To je jedan od bitnih faktora koji će pomoći Spartaku da angažuje Kolarova”, rekao je čuveni menadžer i tako prilično ubedljivo najavio da će sledeća stanica srpskog reprezenatativca biti Moskva.

(FOTO: Action images)


tagovi

Spartak MoskvaSerđo BertiRusijaPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaAleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara