""
""

KRAJ: Partizan - Rad 4:0 (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.08.16. | 20:55

Pratite UŽIVO sva dešavanja iz Humske 1...

Izabrane vesti

PARTIZAN - RAD 4:0 (2:0)
/Božinov 3, Milenković 23, Leonardo 49, Radović 80/

Beograd.
Stadion: FK Partizan.
Sudija: Novak Simović.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Leonardo, Radović (od 83. Stevanović), Mihajlović (od 69. Janković), Marjanović, Božinov (od 50. Đurđević).

RAD: Dejanović, Obradović, Ćulum, Đenić (od 45. Petković), Lutovac, Maraš, Mladenović, Jovanović, Bates, Veselinović (od 51. Vico), Stanojević (od 62. Petrović).

KVOTE ZA UTAKMICU PARTIZAN - RAD


90+2. minut - Kraj utakmice. Ubedljiva pobeda Partizana.

87. minut - I dalje napadi domaćina. Odličan prodor Evertona po desnoj strani, zavrnuo je u sredinu, ali Alen Stevanović nije lepo zahvatio loptu.

80. minut - GOOOOL!!! Partizan je poveo 4:0, strelac Miroslav Radović. Leonardo je izveo korner, lopta se odbila do kapitena crno-belih, a on je sa nekoliko metara smestio u mrežu.

77. minut - Inicijativa domaćina. Za tri minuta Partizan je imao pet kornera.

71. minut - Beležimo pokušaj Miletića iskosa sa leve strane. Pokušao je takozvanu kiflu, ali neprecizno.

67. minut - Udarac iz ugla za Partizan. Marjanović je odlično ubacio lopštu u peterac, a Balažic glavom loptu poslao preko prečke.

60. minut - Sjajna akcija crno-belih, ali je Đurđević ipak bio u ofsajdu. Tako kažu arbitri, ali nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nije bio uhvaćen u zamku. Greška sudije Simovića. Ništa od njegovog prvenca za sada

55. minut - Najbolja šansa za goste otišla je u nepovrat. Mladenović je izbio sam ispred Kljajića, ali je lopta završila metar pored gola.

50. minut - Uroš Đurđević ulazi u igru umesto strelca prvog pogotka za crno-bele Valerija Božinova. Njegov debi u Partizanu.

49. minut - GOOOOL!!! Partizan je poveo 3:0, strelac Leonardo iz slobodnog udarca.

47. minut - Partizan će imati igrača više. Isključen je Stevan Bates, pošto je napravio prekršaj nad Evertonom na 17 metara od gola. To mu je bio drugi žuti karton.

46. minut - Meč je nastavljen.

POLUVREME U HUMSKOJ - PARTIZAN VODI SA 2:0!

45. minut - Smirila se situacija na terenu posle isključenja Marka Nikolića. Partizan kontroliše dešavanja i troši vreme do poluvremena. Igraće se još četiri minuta nadoknade u prvom delu, logično, bilo je dosta tenzije i prekida. 

33. minut - Sporna situacija u Humskoj! Crno-beli su tražili penal, ali je opšti utisak da je glavni arbitar Novak Simović ispravno procenio situaciju i da nije bilo faula nad Brazilcem Leonardom. Uostalom, prosudite sami, a zbog protesta je isključen trener Partizana Marko Nikolić.

31. minut - Velika šansa za Božinova! Nemanja Mihajlović je odlično prošao po desnoj strani, poslužio Bugarina, ali je ovaj traljavo šutirao sa nekih desetak metara...

30. minut - Partizan iskusno kontroliše situaciju na terenu u ovim trenucima, a zanimljivo da je koji trenutak pre drugog gola Everton Luiz dobio četvrti žuti karton ovog leta. Brazilac će zbog nove javne opomene pauzirati u Čačku u sledećem kolu protiv Borca, ali će zato "čist" dočekati večiti derbi 17. septembra protiv Crvene zvezde. 

23. minut - GOOOOOOOOL za Partizan! Strelac je mladi defanzivac Nikola Milenković. Marjanović je izveo korner sa desne strane, a 18-godišnji defanzivac glavom pogodio za 2:0. Kako Građevinari lako primaju golove iz vazduha...

15. minuta - Mirno je na terenu u ovim trenucima. Iskusna ekipa Rada pokušava da uspostavi ravnotežu, a crno-beli su im prepustili sredinu terena i prete uglavnom iz kontre preko Brazilaca Lonarda i Evertona Luiza.

5. minut - Zanimljivo, ovo je Božinovu četvrti gol ove sezone, od toga treći glavom. Posle penala u Kruševcu, pogađao je mrežu rivala protiv Vojvodine, Čukaričkog i sada Rada, i svaki put na isti način. Što je još zanimljivije, svaki put je pogađao gol koji se nalazi ispod severne tribine.

3. minut - GOOOOOOOOL za Partizan! Crno-beli vode sa 1:0, a strelac je Valeri Božionov. Sjajno je Bugarin ispratio centaršut Brazilca Leonarda sa leve strane i glavom sa pet metara zakucao loptu u mrežu Građevinara. Odličan start Partizana!

UTAKMICA JE POČELA!

- Kao što je i najavljeno Marko Nikolić je napravio dosta izmena u sastavu za utakmicu protiv Rada u okviru 7. kola Superlige. Na golu je Kljajić, u tim se vratio Milenković, a Saša Marjanović je po prvi put starter. Nikole Đurđića nema ni na klupi, njegovo mesto na klupi zauzeo je Uroš Đurđević, poslednje pojačanje crno-belih...

(foto: MN Press)


tagovi

uzivo prenosiSuperligaSrbijaRadFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara