(©Reuters)
(©Reuters)

Ljubimac šokirao navijače Kelna: Kapiten Hektor nije hteo u Katar, a u 32. godini odlazi u penziju

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.04.23. | 11:53

Kopačke o klin kači na kraju sezone

Čudna je „živuljka“ taj Jonas Hektor. Koliko je samo fudbalera na svetu ostalo tužno, besno, razočarano što se nije našlo na spisku putnika za Mundijal, a kapiten Kelna je rekao selektoru da ga – ne zove.

Za mnoge u Nemačkoj, pa i za selektora „Elfa“ Hansija Flika levi bek Kelna je najbolji u zemlji na toj poziciji. I bio je viđen na spisku putnika za Katar, ali mu je Hektor poručio da ga ne zove. Ionako ga niko nije zvao u državni tim od 2019. godine.

Izabrane vesti

A, sinoć je navijače Kelna stigla još jedna šokantna vest: kapiten Hektor je poručio da će završiti karijeru na kraju sezone. U 32. godini. Simbol najboljih rezultata kluba poslednjih godina poručio je da mu je dosta.

Posle porodice, bilo mi je bitno da obavestim klub, saigrače, trenera o mojoj odluci. Za sada ne bih više ništa govorio na tu temu, osim da sam neverovatno zahvalan na svemu što smo zajedno uradili u Kelnu“, poručio je Jonas Hektor.

Nije čudo što ga navijači obožavaju. Kapiten je živa legenda Jarčeva. Došao je 2010. godine i do danas nije odlazio. Čak ni kada je Keln ispao u drugu ligu 2018. godine, a on bio član reprezentacije. Ostao je Jonas Hektor veran klubu, ekspresno se vratio u elitu. Odigrao do sada 342 takmičarske utakmice. Ostalo je još malo do kraja sezone i – fajront.


tagovi

Jonas HektorKelnBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara