(©AFP)
(©AFP)

Marselj “ubio” fudbal, pa pao u nadoknadi: Zakazao PVO kod prekida (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 22:58

Lans pogotkom posle kornera bacio klub sa Velodroma u stanje očaja

Mesecima Marselj ne igra fudbal, nego nešto što njemu nalikuje. Ali, na gostovanju Lansu čestito nije ni pokušao. Potrdio se da umrtvi igru, da je ubije. Nije se bunio ni domaćin, imao je identičnu strategiju, ponašali su se kao da bi svakome po bod bila puna kapa. A, nije tako.

Klub sa Velodroma se peče na tihoj vatri, nezadovoljstvo među navijačima je veliko i posle svakog neuspeha igrači dobrano treba da se zapitaju šta će ih sačekati idući put kada zađu u prostorije na stadionu ili ponovo izađu pred najvatrenije pristalice. Rezultati u Ligi Evrope ih “vade”, ali na domaćem frontu tonu sve dublje i dublje. Kada su pomislili da će se iz Lansa vratiti neporaženi, Žonatan Gradi ih je zalio kofom ledene vode – 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Za dva i po meseca Marselje je ostvario jednu pobedu u Ligi 1, ništa naročito nije dobio ni promenom trenera. Klub je “truo” iznutra i čini se da neće stati na noge u skorije vreme. Kompas je izgubljen, brod plovi u neodređenom pravcu i pravo je čudo kako se nije olupao o hridi na Azurnoj obali.

Ni Đenaro Gatuzo ne uspeva da dopre do igrača, ne može da im pronađe žicu. Marselj je do nadoknade imao tek jedan upućen udarac u okvir gola, posle primljenog – još jedan. Kako god, mršav učinak. Igra mu je jalova, ideje i plana najčešće nema, a i kada ga ima stvari prečesto krenu u neželjenom smeru.

Delovalo je da će makar odbrana odraditi svoj deo posla, da Marselj neće kapitulirati na gostovanju Lansu, ali zakazala je protivvazduhoplovna odbrana. I to u nadoknadi, kod prekida. Anđelo Fulgini je izveo korner, gađao je prvu stativu i u moru igrača pronašao Žonatana Gradija. Nisu ga ispratili ni Pjer Emerik Obamejan, ni argentinski štoper Leonardo Belardi. Gol pogledajte OVDE.

FRANCUSKA 1 - 12. KOLO

Petak

Monpelje - Nica 0:0

Subota

Rems – PSŽ 0:3 (0:1)

/Mbape 3, 59, 82/

Avr - Monako 0:0

Nedelja

Klermon - Lorijan 1:0 (0:0)

/Nikolson 69pen/

Lil - Tuluz 1:1 (1:0)

/Joro 30 - Dalinga 65/

Mec - Nant 3:1 (2:1)

/Van der Kerhof 3, Elison 28, Asoro 85 - Simon 12/

Ren - Lion 0:1 (0:0)

/O'Brajan 67/

Lans - Marselj 1:0 (0:0)

/Gradi 90+1/

Četvrtak 07.12.

Brest - Strazbur



tagovi

Francuska Liga 1Liga 1MarseljLans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara