©Reuters
©Reuters

Meč bez žara na Madrigalu, Viljareal samo pobedom u Renu može do prvog mesta u grupi

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 23:32

Bez pobednika i golova i odloženom meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope - 0:0

Meč bez žara i energije na Madrigalu, između domaćeg Viljareala i Makabija iz Haife, okončan je bez pobednika, pa će odluka o prvom i trećem mestu u grupi F biti doneta narednog vikenda u Renu i Atini - 0:0.

Viljareal je imao meč loptu na svom terenu protiv poslednjeplasiranog tima u grupi, ali je sastav Marselina Garsije Torala ostao bez ideje, ali pre svega energije. Domaći su delovali istrišeno, pa će žaliti što nisu iskoristili prvih pola sata utakmice, kada su bili znatno kvalitetniji. Santi Komesana je propustio odličnu šansu u 12. minutu utakmice, dok je osam minuta kasnije Benu Dijazu poništen pogodak zbog ofsajda.

Izabrane vesti

Na početku drugog poluvremena domaći su tražili jedanaesterac zbog faula nad Trigerosom, dok su gosti zapretili samo u 71. minutu, kada niko nije iskoristio dobar prodor i centaršut Maora Kandila. Ipak, Makabi je imao samo jedan udarac u okvir gola tokom čitave utakmice, pa može da bude izuzetno zadovoljan što je prekinuo niz poraza u Ligi Evrope.

I jedna i druga ekipa će tražiti pobedu u poslednjem kolu, s obzirom da im samo one garantuju plasman u nokaut fazu evropskih takmičenja.



tagovi

Makabi Haifa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara