Joško Gvardiol slavi pogodak (©Reuters)
Joško Gvardiol slavi pogodak (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Mančester Siti i Bajern

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.04.24. | 11:18

Nigde nećete da nađete veće

Još se prepričavaju spektakularni revanši dva meča četvrtfinala Lige šampiona u Barseloni i Dortmundu, a ove srede na programu su preostala dva duela u Mančesteru i Minhenu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili najveću kvotu na svetu na pobedu Mančester Sitija protiv Real Madrida, kao i na slavlje Bajerna u sudaru sa Arsenalom.

Izabrane vesti

Mančester Siti ima odličnu sezonu i već je uspeo da osvoji jedan trofej, pošto je podigao pehar Svetskog klupskog prvenstva. U Premijer ligi sastav trenera Pepa Gvardiole trenutno vodi na tabeli sa 73 boda, ali nema ozbiljniju prednost u odnosu na konkurente jer su Arsenal i Liverpul udaljeni dva poena, tako da borba tek predstoji. U Ligi šampiona, Građani su samouvereno osvojili grupu, osvojivši maksimalnih 18 bodova, a za protivnika u osmini finala imali su Kopenhagen. Očekivano, Lavovi nisu uspeli da pruže otpor Sitiju, koji je bio jači i u gostima i kod kuće. Na gostovanju Real Madridu u prvom susretu četvrtfinala, Mančester Siti je demonstrirao vrhunski fudbal, ali je utakmica završena nerešeno 3:3. Real Madrid je, kao i njegov rival, lider nacionalnog šampionata, ali za razliku od Građana, Blankosi baš i nemaju jaku konkurenciju. Tim Karla Ančelotija sa 78 bodova vodi na tabeli Primere posle 31 kola i ima osam poena više ispred drugoplasirane Barselone. U Ligi šampiona, Real je lako osvojio svoju grupu, ostvarivši šest pobeda u šest mečeva. Ipak, u obračunu sa RB Lajpcigom u osmini finala, Kraljevići su imali problema, a ulaz u četvrtfinale su ostvarili sa minimalnom prednošću. Real Madrid je na domaćem meču protiv Mančester Sitija odigrao dobro, ali mu je remi 3:3 znatno smanjio šanse za plasman u polufinale.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BAJERN - ARSENAL (SREDA, 21.00), KEC 2,55

Bajern je podbacio ove sezone u Bundesligi, iako je pre početka važio za glavnog favorita za salataru. Leverkuzen je pokazao zavidnu stabilnost i preuzeo primat u Nemačkoj, a minhenski gigant do kraja kampanje se bori da bude drugi. Ipak, Bajern i dalje može da spase sezonu osvajanjem Lige šampiona. Bavarci su u fazi po grupama bili stabilni i osvojili su 16 bodova od 18 mogućih, a u osmini finala su za protivnika dobili Lacio. I pored poraza od 1:0 u Rimu u prvom meču, Bajern je kod kuće pobedio Orlove sa 3:0 i prošao dalje. Ekipa iz Minhena je protekle sedmice imala priliku da u Londonu ostvari pobedu protiv Arsenala, ali je na kraju i remi 2:2 dobar rezultat pred revanš u Minhenu. Arsenal ima više nego pristojnu sezonu i vodi žestoku borbu na dva fronta. U Premijer ligi izabranici Mikela Artete se bore za šampionsku titulu sa Mančester Sitijem i Liverpulom, ali su na drugom mestu, sa dva boda zaostatka za timom Pepa Gvardiole. Situacija je mogla da bude obećavajuća, ali je u prošlom kolu Arsenal neočekivano izgubio sa 2:0 na svom terenu od Aston Vile, pretrpevši peti poraz u sezoni. U Ligi šampiona, Tobdžije su, posle uspeha u grupi, imale velikih problema u osmini finala sa Portom i tek posle izvođenja penala su eliminisale Zmajeve. Nerešeno 2:2 kod kuće sa Bajernom stavilo je Nemce kao favorita, ali će Arsenal večeras imati priliku da dovede u pitanje taj status.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti
Bajern
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara