(FK Partizan)
(FK Partizan)

Na terenu braća Marinković, Smiljanić, Babeu, a gol dade Igor Duljaj

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 17:38

Veterani Partizana uspešniji od PAOK-a

Prvotimci na treningu, a oni koji su završili karijeru na utakmici. Kontrolnog susreta za trenutno drugoplasirani tim Mozzart Bet Superlige nema tokom reprezentativne pauze, međutim, veterani su intermeco iskoristili da odmere snage sa PAOK-om.

I ovoga puta ideja je bila da se na jednom mestu okupe nekadašnji asovi, koji su nosili dres crno-belih, bilo beogradskih ili solunskih, čiji su navijači odavno zbratimljeni, često se posećuju, a to se prenelo i na klupski nivo. Zato je susret u Sportskom centru „Zemunelo“ bio nabijen emocijama i tokom druženja evocirane su uspomene na ne baš davno vreme kad su pojedinci bili aktivni.

Izabrane vesti

Parni valjak je slavio 3:0, uz napomenu da su strelci bili Nebojša Marinković, Gabrijel Radojičić i Igor Duljaj, aktuleni trener prvog tima, koji se na terenu pojavio u drugom poluvremenu, zajedno sa saradnikom iz stručnog štaba, Markom Jovanovićem. Bili su tu i otac i sin, Branko i Milan Smiljanić, kao i „pozajmljeni“ Kuzman Babeu ili Garbijel Radojičić, nekadašnji prvotimci Obilića.

Kasnije, u restoranu „Zemunela“, nastavljeno je prijatno druženje dve crno-bele ekipe.

(FK Partizan)(FK Partizan)

Starteri za Partizan bili su: Budiša, Radojičić, Savić, Smiljanić, Babeu, Pavlović, Nenad Marinković, Muf, Jocić, Nebojša Marinković, Bogunović.

Za PAOK su počeli: Karageorgiu, Aleksandridis, Palios, Lagonidis, Nakos, Tursunidis, Agriropulos, Kanakudis, Nastos, Kasiotis, Kasiotis.


tagovi

FK PartizanIgor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara