Trujić dok je igrao za Voždovac (© Star sport)
Trujić dok je igrao za Voždovac (© Star sport)

Nikola Trujić sa čistim papirima, prva opcija Nemačka

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 05:31

Srpski napadač ostavio povoljan utisak u Cvajti

Probio se Nikola Trujić u zapadnjački fudbal i u njemu bi da se zadrži. Posle dokazivanja po Srednjoj i Istočnoj Evropi, krilni napadač je minulu sezonu proveo u Ercgebirge, što mu je bila ulaznica za nemačku teritoriju. I toliko mu se svidelo da bi da ostane u Cvajti.

S obzirom da je njegov klub ispao u Treću ligu malo je verovatno da će izdanak Partizanove škole („klasa 1992“) iskoristiti opciju produžetka saradnje predviđenu ugovorom koji je potpisao minulog leta. Kako se može čuti, ostavio je zadovoljavajući utisak u premijernoj sezoni na drugoligaškim terenima i spreman je da Nemcima pruži prioritet u odabiru nove sredine.

Izabrane vesti

S obzirom da se Ercgebirge preselio u niži rang, Trujić će 1. jula dobiti „čiste“ papire i kao slobodan igrač moći da bira naredni izazov. Sa tri gola na 21 utakmici za klub iz Auea, a pre svega radnim navikama i posvećenošću, Nikola je zaintrigirao pojedine poslodavce i van granica Nemačke (ima pozive iz Rusije i Turske), ali mu ambijent Cvajte prija i trenutno je na raskrsnici.

U Superlig Trujić je igrao za Partizan, Vojvodinu, Napredak, Voždovac i Smederevo, oprobao se u Izraelu (Hapoel Akre), Rumuniji (Botošani), Rusiji (Tosno), Mađarskoj (Debrecin) i Grčkoj (AEL Larisa).


tagovi

Nikola Trujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara