Ilja Berkovski (©fclokomotiv/Twitter)
Ilja Berkovski (©fclokomotiv/Twitter)

Nikolić dobio prvo pojačanje – do juče trećeligaš

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.20. | 11:54

Sada stiže iz druge lige

Dva uzastopna poraza u prvenstvu – ne zna se da li je više bolela “petarda” od Krasnodara ili Himkijev gol za 3:2 u 93. minutu – i veliki pritisak na Marka Nikolića. Trener je uvek kriv, stranac posebno kad nema zaštitu, mada je više nego jasno da Lokomotiva nema igrače kadre da se bore sa najboljima u Rusiji. A sudeći prema prvim potezima na tržištu veliko je pitanje da li će se nešto promeniti i naredne sezone, jer prvo januarsko pojačanje Moskovaljana je Ilja Berkovski.

Ilji svaka čast, on je momak od 20 godina i ove je sezone kao vesista postigao šest golova za moskovski Torpedo. Problem je međutim što se Torpedo tek bori za ulazak u prvu ligu. A do pre šest meseci je igrao i u trećoj ligi pre no što ga je Torpedo za skromnih 140.000 evra doveo iz Irtiša.

Izabrane vesti

Nema sumnje da je reč o talentovanom igraču, ali teško da je već sada kvalitet koji bi Lokomotivi mogao da pomogne da se porve za titulu.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li je to samo Lokomotivin ulog za budućnost ili će u nastavku Nikoliću dovesti igrače koji zaista mogu odmah da pomognu.

Berkovski je inače potpisao ugovor do 2024. godine, a za sada nema reči o finansijskim detaljima posla.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara