""
""

Nova transfer pobeda Juventusa: Bosanski dinamit krenuo stopama Pirla, Pogbe, Ljorentea, Kedire, Alvesa...

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.17. | 08:19

Pitanje levog beka je rešeno za naredne godine...

Juventus nastavlja s praksom dovođenja odličnih igrača kojima ističu ugovori. Sportski direktor Đuzepe Marota se specijalizovao za angažmane igrača bez obeštećenja, a novo ime u nizu je bosanski defanzivac Sead Koalšinac!

Izabrane vesti

Snažni defanzivac će se narednog leta preseliti u Torino kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor sa Šalkeom. On je odbio ponudu bundesligaša za produžetak saradnje, imao je još brojne predloge iz ostalih liga i klubova, ali se posle pregovora sa Marotom odlučio za Juventus gde će se priključiti zemljaku Pjaniću.

Kolašinac će tako nastaviti tradiciju Juventusovih pogodaka sa igračima koji su dolazili kao slobodni. Takvi primeri su bili Pogba, Ljorente, Pirlo, Koman, Kedira, Dani Alves... Svi oni su se uglavnom pokazali kao pogoci i doneli su Juventusu korist što u sportskom, a što u finansijskom smislu. Takav je plan bio i sa Akselom Vitselom, ali je Belgijanac prihvatio vrtoglavu ponudu iz Kine.

Kolašinac je sledeći, a zameniće Patrisa Evru koji će u narednim danima napustiti klub i pojačati Valensiju, Mančester Junajted, Vest Hem ili neki drugi zainteresovani klub. Juventus će sezonu izgurati sa Aleksom Sandrom na poziciji levog beka, a potom će na leto pojačati konkurenciju uz levu aut liniju dovođenjem Kolašinca.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaJuventusSead KolašinacSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara