Naslovna strana A Bole
Naslovna strana A Bole

Oli sprema tim za Zvezdu, dao 6.000.000 za Pepea Rodrigesa, Benfika napada Semeda

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.09.20. | 09:21

Promene u Atini

Olimpijakos koji bi krajem septembra mogao da igra u Beogradu po svemu sudeći neće mnogo ličiti na onaj tim koji je prošle jeseni bio gost Crvene zvezde. Već smo vam pisali šta se sve promenilo u Atini u međuvremenu, ali tu nije kraj rokadama u timu Pedra Martinsa, jer se prema poslednjim informacija pripremaju još dva velika transfera.

Portugalska A Bola tvrdi da je Olimpijakos sve završio oko dovođenja Pepea Rodrigesa iz Vitorije Gimarais. Mladi vezista (23) danas putuje za Grčku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora na četiri godine.

Izabrane vesti

U Atini će stići kao zamena za Giljermea, koji je otišao u Al Sad za 6.000.000 evra, a baš toliko će Olimpijakos platiti za Pepea. Prvo je ponudio 2.000.000 evra, to je glatko odbijeno, a onda su Grci morali da značajno pojačaju ulog što govori i o finansijskoj moći Olija posle transfera Danijela Podensea u Vulverhempton (fiksno 19.600.000 evra) i Kostasa Cimikasa u Liverpul (13.000.000).

Biće međutim i odlazaka. A Bola na naslovnoj strani donosi i vest da je Benfika krenula u juriš na Rubena Semeda, pregovori su u toku, Žorž Žezus lično insistira na dovođenju štopera iz Olimpijakosa.

Pitanje je samo da li će se transfer realizovati pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona. Oli će sigurno pokušati da ga zadrži što duže, jer je već ostao bez pola odbrane s obzirom da je pored Cimikasa otišao i Omar Elabdelui, dok je Jasin Merija – u Beogradu činio štoperski tandem sa Semedom – prolećnu polusezonu proveo na pozajmici u Kasimpaši i nejasno je koliko Martins na njega računa.

Istina, za bekove su već dovedeni Rafinja, bivši as Bajerna, te Hoze Holebas, koji se u Atinu vratio posle avantura u Romi i Votfordu.



tagovi

Ruben SemedoLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara