De Rosi (©Reuters)
De Rosi (©Reuters)

Ovo je moja kuća i ostajem tu: Roma spremila ugovor De Rosiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 10:31

Legendarni as sve impresionirao

Došao je kao „vršilac dužnosti“, privremeno rešenje dok čelnici Rome ne nađu pravog naslednika Žozeu Murinju, ali šansu koja mu se ukazala Danijele de Rosi je zgrabio oberučke.

Nije to bilo samo da bi pokazao od kakvog je trenerskog materijala sačinjen, već je bila i doza ličnog: da svoj klub, čija je istinska igračka legenda, izvuče iz dubioze u koju je upao sa Portugalcem čija trenerska zvezda polako pada sa horizonta.

Izabrane vesti

Danijele de Rosi je sve impresionirao u Romi. I zaslužio je novi ugovor, da bude dugoročnije rešenje na klupi Vučice, što su shvatili i čelnici kluba, koji mu spremaju ugovor, javlja italijanski Skaj.

Kako kažu, potpisivanje ugovora je samo pitanje trenutka, pošto nema dileme da je De Rosi raspoložen da nastavi da vodi klub u koji je večno zaljubljen. Roma je sa njim došla do petog mesta na tabeli i ima šansu da se domogne Lige šampiona.

Nisu samo rezultati, nego stil igre, piše Skaj, ono što je jednako impresioniralo i čelnike kluba i navijače Rome. Sa De Rosijem na klupi Vučica je golgeterski ubojitija i od Juventusa i Bolonje, koji su ispred nje na tabeli.

Pobeda nad Lacijom u večitom derbiju prošle nedelje samo je pečatirala žalju rukovodstva da De Rosiju prepusti komande tima na duže staze.


tagovi

Danijele De RosiRomaSerija A

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara