undefined
undefined

Ponoćna bomba - Randal Kolo Muani!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.09.23. | 00:38

PSŽ na kraju uspeo u nameri da kupi centarfora Ajntrahta...

Bajernu je propalo sve što je moglo da propadne poslednjeg dana prelaznog roka, a umalo da se i Pari Sen Žermenu izjalovi najveći i najvažniji posao leta! Koliko jutros sve je bilo ugovoreno, završeno, maltene 'pečatirano', međutim onda je Ugo Ekitike (21) odbacio mogućnost da se preseli u Frankfurt i sve je stalo.

Tri sata pre zatvaranja pijace u Francuskoj činilo se da je sve propalo, da bi veliki napori Nasera Al Kelaifija i sportskog sektora Parižana odradili veliki posao i nekako slomili otpor Ajntrahta.

Izabrane vesti

Cena: 90.000.000 evra sa uključenim bonusima!

Jasno vam je da se radi o transferu Randala Kolo Muanija (24) koji već duže vreme ima dogovorene lične uslove sa Pari Sen Žermenom, međutim pregovori dva kluba su se otegli. Do velikih komplikacija došlo je nakon što je u Nemačkoj završen prelazni rok u 18 sati. Ekitike nije želeo u Ajntraht, nemački klub nije uspeo da pronađe adekvatnu zamenu za Kolo Muanija i logično, spustio je rampu.

Ali Parižani nisu želeli da odustanu tek tako i prihvate 'ne' za konačan odgovor. Počeli su da pritiskaju nemački klub, čak se pominjalo da bi mogli da podignu ponudu na 110.000.000 evra.

Prema poslednjim informacijama, to se ipak nije dogodilo, a Ajntraht je popustio. Kako? Ostaće tajna znana samo delegaciji kluba sa Parka prinčeva. Mada nemački Skaj navodi da su Francuzi na kraju ipak povećali ponudu za 5.000.000.

"Nije me briga, neka pronađu rešenje kako znaju i umeju. Neću više nositi dres Ajntrahta", poverio se navodno 24-godišnji centarfor ljudima iz svog okruženja dok je čekao da se situacija razreši.

Sa Kolo Muanijem i Gonsalom Ramosom kreće nova era u PSŽ-u. Kada je Ajntraht u pitanju, sva je prilika da mu se ne piše dobro. Jeste napravio najveći transfer u istoriji kluba i jedan od najvećih u istoriji nemačkog fudbala, ali Dino Topmeler ostaje sa veoma skromnim igračkim kadrom.

Računajući i odlaske Daičija Kamade, Đibrila Soua i Evana Endike, to je praktično pola tima.

Što se tiče Kolo Muanija on je potpisao ugovor na pet godina sa platom od 7.000.000 evra neto.

Zajedno sa njim PSŽ je potrošio blizu 350.000.000 evra na nove igrače ovog leta.


tagovi

BundesligaLetnji prelazni rok 2023Randal Kolo MuaniIgo Ekitike

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara