Šeka (© Reuters)
Šeka (© Reuters)

Potukli se saigrači iz Lila, pa još zemljaci, i to na prijateljskoj utakmici (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.07.21. | 20:49

Naravno, isključeni su

Nasrtaj Li Bojera na Kirona Dajera smatra se jednom od najpoznatijih tuča saigrača za vreme utakmice, a obračun dvojice prvotimaca Njukasla na meču sa Aston Vilom 2005. reprizirali su tokom subote fudbaleri Lila, Migel Anhelo da Silva Roča poznatiji kao Šeka i Tijego Djalo. I to na prijateljskoj utakmici!?

Iako ulog nije bio veliki, jer je u pitanju bio test meč sa belgijskim Kortrajkom (1:1), njih dvojica su tokom prvog poluvremena našli način da se sporečkaju. Počelo je tako što je vezista Šeka sredinom tog dela igre nešto prebacio kolegi iz odbrane, Djalo mu nije ostao dužan, da bi se prilikom polaska u svlačionicu „dohvatili“. Potrajala je borba prsa u prsa, „razmena argumenata“, nekoliko sekundi, dok ih saigrači nisu rastavili.

Izabrane vesti

Sudija je obojicu isključio, jasno im stavljajući do znanja da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Ono što nikako ne ide u glavu je činjenica da su Šeka i Djalo saigrači već dve godine, da su zemljaci – obojica iz Portugala – kao i da su pre samo dva meseca postigli najveći uspeh u karijerama, osvojivši titulu u Francuskoj, ispred favorizovanog Pari Sen Žermena.

Očigledno da atmosfera u Lilu nije ni izbliza kakvu bi navijači voleli, trener Hristof Galtije je odmah posle šampionskog naslova napustio klub i potpisao za Nicu, zamenivši Patrika Vijeru. Sad još i tuča.

Inače, Kortrajk sa srpskim internacionalacima golmanom Markom Ilićem i defanzivcem Aleksandrom Radovanovićem vodio je golom Francuza Tedija Šavalijea od 19, da bi remi Lilu doneo Turčin Jusuf Jaziči u 85. minutu iz jedanaesterca.



tagovi

Lil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara