Gorka Guruzeta i Niko Vilijams (Bilbao) proslavljaju gol
Gorka Guruzeta i Niko Vilijams (Bilbao) proslavljaju gol

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Granada pada u Baskiji

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 19. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 18:00
Krasnodar - Fakel
ID: 8046303


Krasnodar je nedavno otpustio Vladimira Ivića, ali ta rokada na klupi nije baš urodila. Domaći su u prošlom kolu na svom terenu izgubili derbi sa Zenitom (2:1), a sumnjamo da je bilo mnogo onih koji su očekivali drugačiji ishod. Ipak, forma i kvalitet Fakela najavljuju keca.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Genoa - Lazio
ID: 8046084


Domaći su vezali četiri kola bez poraza. Zabeležili su remije sa Juventusom, Frozinoneom i Fjorentinom i savladali Veronu u gostima. Rimljanima je jasno da ne smeju da potcene protivnika, ali mi imamo osećaj da je dvojka realnija od bilo kog drugog ishoda. Probajte i 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Rio Ave - Arouca
ID: 8045751


Radi se o nezgodnom paru. Rio Ave ima 13 bodova manje nego protivnik, ali u poslednje vreme ne gubi lako (vezao je šest remija i pobedu nad Žil Visenteom). Aruka je u seriji trijumfa, među kojima je i onaj u Bragi, te je najbolje da se opredelite za puno golova na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Elversberg - Schalke
ID: 8045749


Domaći imaju četiri boda više nego protivnik. Šalke je konačno van zone ispadanja, ali nije baš daleko od klubova koji će da se bore za opstanak. Elferzberg je u prošlom kolu slavio na gostovanju St. Pauliju, a to uopšte nije lako. Zato ćemo danas da mu poklonimo poverenje.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - Drogheda
ID: 8045290


Domaći imaju duplo više bodova i na prvi pogled ovo je utakmica sa kojom ne bi trebalo da bude problema. Međutim, nije tako. Prvo, Drogeda je odigrala meč manje nego rival. Drugo, vezala je četiri prvenstvena remija i nada se da će i ovde ostati neporažena. Preskočite ih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Granada
ID: 8046095


Granada je pobedila posle tri i po meseca i podgrejala nadu da bi u nekom srećnom raspletu mogla da izbegne ispadanje. Međutim, Bilbao je mnogo jači i ambiciozniji od komšije Alavesa i kec ne bi smeo da izostane, kombinujte ga sa 3+ kako biste malo pojačali kvotu na domaće.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.8)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Cagliari - Juventus
ID: 8046102


Posle dva dobra rezultata u duelima sa ne baš lakim rivalima, Juventus je ponovo podbacio u gradskom derbiju (0:0). Kaljari je u prethodna dva kola savladao raspoloženu Atalantu i remizirao sa liderom Interom, pa mi biramo KIXVPPX. Ako sumnjate u to, pokušajte sa malo golova.



Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.7)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Besiktas - Ankaragucu
ID: 8045662


Fernando Santos sedeo je na klupi Bešiktaša tri meseca - ruku na srce, kako su Orlovi igrali u tom periodu, čudi da se Portugalac i toliko zadržao. Valjda će “vatrogasac” Serdar Topkatepe da razmrda ekipu, te birajte između keca i GG, a ako želite veću kvotu kombinujte pomenuto.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara