Željko Brkić i Slaviša Jokanović (© Star sport)
Željko Brkić i Slaviša Jokanović (© Star sport)

Proleter okuplja društvo iz reprezentacije: Željko Brkić novi direktor omladinskih selekcija

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.03.22. | 18:42

Bivši golman u novoj ulozi

Svojevremeno zajedno u reprezentaciji Srbije, sad u Proleteru. Zdravko Kuzmanović je sportski direktor, Gojko Kačar deo stručnog štaba Dušana Bajića, a novo lice u klubu sa Slane bare je bivši golman državnog tima Željko Brkić.

Nekadašnji čuvar mreže promovisan je u novog direktora omladinskih selekcija novosadskog superligaša, što znači da će biti zadužen za pronalaženje talenata, njihovo brušenje i usmeravanje ka prvom timu.

Izabrane vesti

Brkić je minulih sedmica bio u intenzivnim konktaktima sa ljudima iz Proletera, gledao s tribina „Karađorđa“ nekoliko utakmica prvog tima i odlučio da prihvati poziv da pomogne. S obzirom na iskustvo, njegovi saveti mogli da budu dragoceni u nameri da se klub pozicionira kao jedan od bitnijih faktora u Superligi.

Željko Brkić se na taj način vratio na Slanu baru. Na početku karijere branio je za Proleter kao pozajmljeni član Vojvodine, ime je gradio i u inostranstvu, u Italiji branio za Udineze, Sijenu, Kaljari, Karpi, u Grčkoj za PAOK, a poslednja stanica pre odlaska u igračku penziju bila mu je Vojvodina.


tagovi

Proleter Novi SadŽeljko Brkić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara