Milošević i Mandarić (© NK Olimpija)
Milošević i Mandarić (© NK Olimpija)

Promovisan Savo Milošević: Olimpija nikad nije imala boljeg lidera

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 13:17

Ugovor na dve godine

Peti Srbin na klupi Olimpije. Put su utabali Milorad Kosanović, Marko Nikolić, Ilija Stolica i Aleksandar Lintapromenjivog učinka – dok se od Sava Miloševića očekuje da Ljubljančane vrati u vrh slovenačkog fudbala, pošto im je titula izmakla poslednje dve godine.

Biviši strateg Partizana ove srede je promovisan na stadionu „Stožice“, jasno izrazivši ideju da sa Zmajevima napadne šampionski naslov kojim se se minule dve sezone kitili Celje i Mura.

Izabrane vesti

Ugovor je potpisao na dve godine.

Znam koliko je Olimpija veliki klub. Poznata mi je njena tradicija i istorija. Počastvovan sam što sam postao njen trener. Ovim putem želim da zahvalim predsedniku. Osećam ogromnu želju i entuzijazam da napravim rezultat kakav Olimpija zalsužuje. Verujem da imamo potencijala da to ostvarimo“, pojasnio je Milošević u prvom obraćanju javnosti posle stupanja na dužnost.

Predsednik kluba Milan Mandarić sedmicama je jurio potpis Sava Miloševića i na kraju uspeo da ga ubedi da se lati posla.

„Posle nekoliko razgovora, ostao sam zapanjen njegovim vrlinama. Ne samo trenerskim, već pre svega ljudskim. Moram da pomenem i njegovu igračku karijeru, koja ga je svrstala među legende. Olimpija nikad nije imala boljeg lidera, verujem da će njegovo prisustvo u klubu doneti dodatnu energiju i svima proširiti vidike. Kao predsednik, to mi daje satisfakciju. Ugovor smo potpisali na dve godine, a ako se desi da je ovo moja poslednja sezona u Olimpiji, nemam dilemu da ćemo uspeti sa takvim čovekom na klupi“, dodao je Milan Mandarić.

Savu Miloševiću je posao u Olimpiji treći usko vezan za teren. Najpre je bio pomoćnik Branku Brnoviću u reprezentaciji Crne Gore, da bi od marta 2019. do septembra 2020. predvodio Partizan.


tagovi

Olimpija LjubljanaSavo MiloševićMilan Mandarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara