Marko Verati (©Reuters)
Marko Verati (©Reuters)

PSŽ odbio ponudu Saudijaca od 45.000.000 za Veratija, nema pregovora dok ne ponude bar 60.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 10:50

Italijan za sada ostaje na Parku prinčeva...

Drugi strahuju kada Saudijci sa džakovima para pokucaju na vrata, Pari Sen Žermen tih problema nema. Može da se cenjka, zanoveram odbija ponude. Finansije nisu problem, tako da će arapski klubovi teško nekoga odvesti sa Parka prinečva ispod cene.

Al Hilal je u potrazi za vezistom, nameračio se da potpiše Marka Veratija, ali su Sveci tvrd orah. Ne odstupaju od postavljenih zahteva. Odbili su i drugu ponudu kluba iz Saudijske Arabije u visini od 45.000.000 evra i neće biti pregovora dok ne ponude bar 60.000.000. To je njihova crvena linija.

Izabrane vesti

Nije to prva ponuda koju je Al Hilal poslao na adresu šampiona Francuske. Le Parizijen je izvestio da su Saudijci opipali puls odgovornima u Parizu sa cifrom od 30.000.000, na šta su se na Parku prinčeva samo nasmejali. Očekuju da dobiju minimum duplo da bi uopšte razmišljali o mogućnosti da puste Marka Veratija.  

Isprva je Pari Sen Žermen zacepio obeštećenje od 70.000.000 evra, a naruku mu ide i to što je Marko Verati izgladio odnose sa Luisom Enrikeom. Pre dva dana je L’Ekip javio da su se španski strateg i italijanski vezista sporazumeli, da su sva sporna pitanja rešena, te da je dugogodišnji član Pari Sen Žermena voljan da ostane na Parku prinčeva.  

Marko Verati više ne razmišlja o odlasku, usredsređen je na novu sezonu sa pariskim klubom i trebalo bi da mu to bude ukupno 12. u Parizu. Osim ukoliko Al Hilal ne odluči da podigne ulog i počne da igra igrice sa Pari Sen Žermenom. Za sada nema naznaka da će se Arapi povući iz trke za potpis italijanskog reprezentativca, ali ni da će poslati novu, poboljšanu ponudu.  

Usporiće u Al Hilalu i u narednim danima videti šta im je činiti. Biće zanimljivo ako se zainate...



tagovi

Marko VeratiPari Sen ŽermenAl HilalLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara