(©MN Press)
(©MN Press)

Rusi navalili na igrače iz Mozzart Bet Superlige: Torpedo uzima Bojana Roganovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 13:20

Levi bek Čukaričkog pred odlaskom u Rusiju

Veliki broj stranih igrača je pobegao iz Rusije, a sankcije velikog dela sveta su uticale da klubovi iz najveće zemlje sveta imaju vrlo sužene mogućnosti za dovođenje novih fudbalera. Prosto rečeno, malo ko danas od Evropljana želi da igra u Rusiji.

Zato su tamošnji klubovi više nego ikad bacili oko na – Srbiju. CSKA je odveo Milana Gajića iz Zvezde i Sašu Zdjelara iz Partizana, najbolji igrač Vojvodine Veljko Simić je i dalje želja Krila Sovjetov i Torpeda, kod Slaviše Jokanovića u Dinamo je otišao Milan Majstorović iz novosadske Stare dame, Aleksandar Ćirković iz Voždovca je prešao u Krila, a sada je i Torpedo krenuo u lov na igrača iz Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Klub iz Moskve, povratnik u Premijer ligu, blizu je dogovora sa Čukaričkim oko levog beka Bojana Roganovića. Momak iz Podgorice, koji je pre nešto više od godinu dana stigao na Banovo brdo iz OFK Titograda, zapao je za oko Rusima jako dobrim igrama od početka sezone.

Na dosadašnjih deset utakmica Čukaričkog na dva fronta crnogorski reprezentativac je upisao četiri asistencije. Prošle sezone na 31 utakmici na svim frontovima Bojan Roganović je postigao gol i dodao tri asistencije.

Torpedo je pre nekoliko dana doveo Damijena le Taleka, bivšeg fudbalera Crvene zvezde.



tagovi

ČukaričkiFK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaBojan Roganović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara