FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Simeone: Da smo bili agresivni, pobedili bismo 6:4

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 05:22

Utisci trenera dva tima posle okršaja u Dortmundu

Dijego Simeone je bio prilično razočaran nakon poraza i eliminacije Atletiko Madira u četvrtfinalu Lige šampiona od Borusije Dortmund ukupnim rezultatom 4:5.

Popularni Čolo smatra da je ključno bilo to što njegova ekipa nije bila dovoljno agresivna na Vestfalenu, kao i što je propustila priliku da ostvari bolji rezultat u prvom meču.

Izabrane vesti

Borusija je protekle večeri u uzbudljivom okršaju slavila sa 4:2.

„Smatram da su u dve utakmice oni imali bolje šanse od nas. U prvom meču prednost je mogla da bude veća u našu korist. U drugom poluvremenu ekipa je počela veoma dobro sa gol-šansama Anhela Koree, koji je postigao veoma dobar gol. Oni nisu imali takve situacije, pa golovi govore sami za sebe. Nismo bili dovoljno agresivni, da smo bili pobedili bismo 6:4“, rekao je Simeone.

Edin Terzić je imao mnogo više razloga za zadovoljstvo.

„Izuzetno sam srećan, i veoma na tim i klub. Na ovom nivou, mali detalji su odlučujući. A mi smo imali te male detalje na našoj strani u ovom okršaju. Uspeli smo da postignemo pet golova u dva meča protiv tako kvalitetnog tima kao što je Atletiko Madrid“.

Pari Sen Žermen je stara poznanica i protivnik iz gurpne faze.

„Već smo dva puta igrali protiv PSŽ-a. Prva utakmica u Parizu nam se uopšte nije dopala. Drugi meč u Dortmundu je bio dosta drugačiji. Mi smo sada mnogo bolji tim nego što smo bili u septembru, pa i u decembru“, poručio je Terzić.



tagovi

Dijego SimeoneEdin Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara