Maksi Gomez (Foto: Reuters)
Maksi Gomez (Foto: Reuters)

Trabzon daje 9.500.000 za finiš prelaznog roka: Maksi Gomez dogovoren, čeka se Masuras

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.09.22. | 03:02

Prvak Turske za par sati završio posao koji Fenerbahče dugo nije mogao da zatvori

Već neko vreme je bilo jasno da Maksi Gomez ubuduće neće braniti boje Valensije. Slepi miševi su se trudili da ga prodaju jer ima velika primanja i zauzima mesto igrača van Evropske unije. Bio je viđen u Fenerbahčeu, ali se realizacija transfera odužila. U zadnji čas je uskočio Trabzon i očas poslao se dogovorio sa urugvajskim napadačem.

Seli se 26-godišnji napadač u redove šampiona Turske, a klubu sa Mestalje će na ime obeštećenja pripasti 6.000.000 evra za 75 odsto ugovora, prenose španski mediji. Pod istim uslovima je planiran i njegov transfer u Fener, ali je na kraju Trabzon bio brži.

Izabrane vesti

Valensija pokušava da se reši viška igrača u poslednjim trenucima prelaznog roka. Uroš Račić se seli na pozajmicu u Bragu, odmeniće ga Ilaiš Moriba koji dolazi na novu pozajmicu iz Lajpciga. Dvogodišnji ugovor sa klubom potpisao je i Edinson Kavani, pa je tako Đenaro Gatuzo dobio veliko pojačanje u napadu. Dolazak jednog Urugvajca je ipak značio da više nema mesta za drugog, pa je uprava počela da traži novi klub Gomezu.

Nije bio siguran da li je prelazak u Fenerbahče dobra ideja, iako je Valensija postigla dogovor. Realizacija se otegla, uskočio je Trabzon i ukrao pojačanje rivalu u borbi za titulu pred nosom.

Ni tu možda neće biti kraj kad je reč o protivniku Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope, jer turski mediji prenose da je Trabzon poslao Olimpijakosu i zvaničnu ponudu od 3.500.000 evra za krilnog fudbalera Jorgosa Masurasa. Tu ipak još nema dogovora.


tagovi

Maksi GomezLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara