TRANSFERI (31. januar): KRAJ PRELAZNOG ROKA!

Vreme čitanja: 33min | pet. 01.02.19. | 01:35

Šta se sve dešavalo poslednjeg dana prelaznog roka

To je to narode! Za danas i za ovaj prelazni rok. Nismo mogli da zamislimo da će biti ovako uzbudljivo posle ponoći, ali eto namestilo se. Hvala vam za pažnju danas i tokom celog prelaznog roka. Hvala na sugestijama, kritikama i prohvalama. Novo drućenje zakazujemo za sledeće leto. U ime redakcije MOZZART Sporta laku noć vam žele Aleksandar Gligorić Milan Zdravković.


01.28 - ZVANIČNO: Miši Batšuaji je novi igrač Kristal Palasa. Opširnije OVDE

Izabrane vesti

01.25 - ZVANIČNO: Lazar Marković je novi igrač Fulama! Opširnije OVDE

01.11 - GOTOVO! Skaj javlja da je transfer Batšuajia u Kristal Palas "prošao"! Dakle, jedini transfer koji se večeras još čeka na Ostrvu je Lazar Marković u Fulamu. Ajde Markec! Kao Mitar lane... 

01.07 - To je taj drugi transfer za koji je data dozvola od dodatnih sat vremena od FS Engelske. Lazar Marković i Fulam! Za taj transfer i Batšuajiev u Kristal Palas je FS Eneglske odobrila dodatnih sat vremena za realizaciju. Čekamo da vidimo da li je prošlo... Kakav grom iz vedra neba! Taman smo mislili da je sve gotovo i da se pakujemo iz redakcije... Kad ono. Ništa, čekamo. Budite sa nama, šaljite neke zanimljive komentare da ne zaspemo. U potpisu: Gligorić i Zdravković

01.04 - PREOKRET! Nema spavanja! Lazar Marković u Fulamu?! Uskoro opširnije...

01.02 - Još da sačekamo Batšuajia i da zatvaramo radnju...

00.56 - PROPALO! Fulamu je propao veliki transfer! Otkriveno je da su Kolibaši četiri sata pre kraja prelaznog roka rešili da plate Bordou otkupnu klauzulu od 14.000.000 evra za nigerijskog desnog beka Jusufa Sabalija. Igrač je uspešno prošao lekarske preglede, ali potom Bordo satima nije odgovarao na mejlove iz Fulama.Očigledno da Francuzi nisu želeli da prodaju Sabalija, ali nisu mogli da odbiju ponudu jer je Fulam pristao da plati klauzulu. I rešili su da se nekoliko sati "prave ludi" dok Fulamu ne istekne vreme... 

00.50 - ZVANIČNO: Još jedan transfer u Španiji je završen u "minut do 12". Argentinski napadač Franko Di Santo je prešao iz Šalkea u Rajo Valjekano na pozajmicu do kraja sezone. 

00.40 - Izgleda sa Svonsi nije samo izigrao Lids već i Aston Vilu za transfer Liroja Fera. Ni za Holanđanina nisu dostavili dokumentaciju.

00.33 -  ZAVNIČNO: Kakav finiš pijace za VBA! Drugoligaš iz Birmingema je upravo potvrdio da je doveo triling pojačanja na pozajmice do kraja sezone. Potpisali su: Džeferson Montero (Svonsi), Stefan Johansen (Fulam) i Džejkob Marfi (Njukasl). 

00.30 - Drugi transfer u Premijer ligi za koji je stiglo odobrenje od dodatnih sat vremena za reliazaciju je najverovatnije Fulamov, javljaju ostrvski mediji. Ali se ne zna koji je igrač u pitanju. 

00.28 - ZVANIČNO: Betis je potvrdio da je u sinergiji sa Barselonom realizovao 12.000.000 evra vredan transfer brazilskog beka Emersona. Opširnije OVDE

00.25 - ZVANIČNO: Argentinski golman Aksel Verner je prešao iz Atletiko Madrida u Malagu na pozajmicu do kraja sezone. Prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Ueski. 

00.23 - Kristal Palas i Čelsi su na vreme poslali zahtev za produžetak roka od sat vremena i on im je odobren. Skaj javlja da je takav zahtev večeras odobren za još jedan transfer, ali se ne otkiva za koji. 

00.21 - ZVANIČNO: Nekadašnji Partizanov napadač Đorđe Jovanović je prešao iz Lokerena u Kadiz. Belgijanci su za šest meseci duplo zaradili na Srbinu. Opširnije OVDE

00.19 - ZVANIČNO: Janik Bolasi je prešao iz Evertona u Anderleht na pozajmicu do kraja sezone! 

00.15 - Uskoro još novih vesti za navijače Partizana. Ostanite uz nas...

00.10PROPALO: Prelazak Danijela Džejmsa iz Svonsija u Lids je propao. Opširnije OVDE

00.07 - Kristal Palas i Čelsi su potpisali neophodnu dokumetaciju za transfer Mišija Batšuajia i čeka se zeleno svetlo iz FS Engleske. 

00.02 - ZVANIČNO: Porto je za 7.500.000 evra kupio senegalskog vezistu Mamdua Luma iz Brage i ostavio ga u Bragi do kraja sezone kao pozajmljenog igrača. 

00:00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA! Čekamo da vidimo šta je prošlo... 

23.55 - ZVANIČNO: Tri odlaska iz Njukasla u poslednjim minutima pijace! Džejkob Marfi je pozajmljen u VBA, a Ašraf Lazar i Rolando Arons su pozajmljeni u Šefild Venzdej. 

23.53 - GOTOVO! Kristijan Kueva prelazi iz Krasnodara u argentinski Independijente. Crveni đavoli će Krasnodaru za dvogodišnju pozajmicu platiti 1.750.000 dolata, a potom će 2021. morati da ga otkupe po ceni od 5.000.000 dolara. I to samo 70 odsto vlasništva nad ugovorom, a ne ceo. To je nešto više od 6.000.000 evra što će Kuevu učiniti najskupljim igračem u istoriji najtrofejnijeg kluba Južne Amerike. 

23.49 - ZVANIČNO: Derbi Kaunti je dobio veliko pojačanje! Lesterov vezista Endi King je stigao kod Frenka Lamparda na pozajmicu do kraja sezone. 

23.46 - Čeka se Batšuaji... 

23.43 - ZVANIČNO: Nekadašnji napadač Crvene zvezde Džošua Parker je prešao kod Lija Bojera! Opširnije OVDE

23.41 - ZVANIČNO: Seltik je uspeo! Veliko pojačanje za Kelte pošto su u poslednjim minutima prelaznog roka uspeli da realizuju transfer Žeremija Toljana iz Borusije Dortmund. Univerzalni defanzivac dolazi na pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa ugovora. 

23.37 - Šanse da se na vreme završi transfer Batšuajia u Kristal Palas su 50:50, javlja BBC

23.34 - BLIZU! Sanderlend je nadomak dovođenja Vila Griga nakon što je Vigan odbio PET ponuda sa Stadiona svetlosti prethodnih dana. Šesta je izgleda urodila plodom...

23.30 - ZVANIČNO: Svetski prvak u San Marinu! Nije šala... Italijanski veteran Kristijan Zakardo koji je sa Azurima 2006. godine pokorio planetu prešao je u Tre Fjori iz San Marina. Prethodni klub su mu bili Hamrun Spartansi sa Malte. 

23.28 - Uskoro zanimljive vesti iz Engelske za navijače Crvene zvezde. Stay tuned... 

23.27 - GOTOVO! PAOK je iz Rostova doveo islandskog reprezentativnog štopera Sverira Ingija Ingasona. Platili su 6.000.000 evra za obeštećenje, a Islanđanin će potpisati na četiri godine sa platom od 1.000.000 evra po sezoni uz bonuse. 

23.24 - ZVANIČNO: Kao što je MOZZART Sport sinoć ekskluzivno prvi u Evropi najavio - Alen Halilović je prešao iz Milana Standard! 

23.20 - ZVANIČNO: Fakundo Fereira je prešao iz Benfike u Espanjol na pozajmicu do kraja sezone! Argentinac dolazi kao zamena za Lea Baptistaa koji je otišao u kineski Vuhan Zal. To znači i da je Anderleht izvisio za prvu metu za špica. 

23.14 - ZVANIČNO: Kuko Martina stigao u Fajenord na pozajmicu iz Evertona. 

23.11 - ZVANIČNO: Rajko Brežančić je novi igrač Malage. 

23.09 - Idriza Gej se nalazi u Parizu i navodno je jako besan na čelnike Evertona što su odbili ponudu Pari Sen Žermena od 30.000.000 evra. Nada se da još nije gotovo i da že PSŽ poslati jaču ponudu na Gudison Park. A navodno su i Karamele spremne da spuste cenu sa prvobitnih 50.000.000 na pristupačnijih 40.000.000 evra. Ima još sat vremena da se transfer završi... 

23.05 - ZVANIČNO: Fulam potvrdio dolazak Havarda Nortvajta! Opširnije OVDE

23.02 - BLIZU! Ostrvski mediji javljaju da je Kristal Palas na pragu dogovora sa Čelsijem oko Batšuajia. Čekamo detalje... 

23.00 - POSLEDNJI SAT PRELAZNOG ROKA! 

22.57 - PROPALO! Naš reporter iz Antalije Aleksandar Joksić javlja da nema ništa od transfera Nemanje G. Miletića iz Partizana u Lans! Zbog 100.000 evra. Opširnije OVDE

22.53 - ZVANIČNO: Aston Vila je potvrdila 5.000.000 evra težak transfer francuskog desnog beka Frederika Gilberta iz Kaena. Uz informaciju da će Francuz do kraja sezone ostati na pozajmici u Kaenu. 

22.48 - ZVANIČNO: Ruski reprezentativni štoper Fjodor Kudrajošov je potpisao za turski Bašakšehir na godinu i po dana. Dolazi kao slobodan igrač pošto je prethodno rakisnuo ugovor sa Rubinom. Želeo ga je i Fenerbahče, ali je prihvatio ponudu Bašakšehira koji je ranije na štopersku poziciju doveo i Serdara Taščija iz moskovskog Spartaka. 

22.44 - ODBIJENO! Everton je ekspresno odbio i treću ponudu Pari Sen Žerman od 30.000.000 evra za Idrizu Geja. Ali neće biti iznenađenje ako uskoro stigne i četvrta. PSŽ je u teškoj situaciji i moraće nešto da uradi do ponoći... 

22.41 - Opa! E, ovo je vest! Kristal Palas je taj koji se vešto skrivao ceo dan i u tajnosti pregovarao transfer Mišija Batšuajia. Dok su se pominjali Vest Hem, Betis, Everton i Totenhem, Palas je strpljivo čekao šansu i mamio Belgijanca. Imaju dogovor sa njim, ali nemaju još sa Čelsijem. Imaju još sat i 20 minuta da završe. 

22.38 - ZVANIČNO: Jasin Adli je prešao iz Pari Sen Žermena u Bordo! Zanimljivu i opširniju priču o jednom od najtalentovanijih Francuza današnjice, pročitajte OVDE

22.36 - Španci javljaju da je pre nekoliko minuta i zvanično raskinuta Batšuajieva pozajmica u Valensiji. Ali, to je bila samo formalnost... 

22.35 - BOMBA! Još jedna sa Ostrva! Miši Batšuaji se dogovorio sa novim klubom. Ali ne znamo kojim. Skaj javlja samo da je u pitanju premijerligaš. Čekamo i ovo. Miriše da će Miši biti taj čija će se fotka sa dresom čekati posle ponoći... 

22.31 - BOMBA! PSŽ je poslao treću ponudu za Idrizu Geja iz Evertona! U pitanju je suma od 30.000.000 evra. Možda uz neke bonuse. Čekamo... Počela je drama na Ostrvu. 

22.25 - GOTOVO! Mladi Španac Pedro Čirivela se seli iz Liverpula u Ekstramaduru na pozajmicu do kraja sezone. Ben Vudborn ostaje u Liverpulu i nema ništa od pozajmice u Hal. 

22.21 - Hrvatski "Klasiko" na pijaci dobija Hajduk! Splićani su pobedili Dinamo u borbi za potpis francuskog veziste hrvatskog porekla Gregorija Sertića iz Marselja. On stiže u Hajduk na pozajmicu do kraja sezone. 

22.17 - ZVANIČNO: Nekada jedan od najvećih talenata sveta Paulo Enrike Ganso je novi član Fluminensea! Potpisao je na pet godina za velikana iz Rija. Prethodnu polusezonu je proveo u Amijenu na pozajmici iz Sevilje. Još nisu poznati uslovi pod kojima ga je Flu doveo iz Sevilje. 

22.10 - ZVANIČNO: Benfikin vezista Alfa Semedo je prešao u Espanjol na pozajmicu do kraja sezone. 

22.08 - ZVANIČNO: Još jedno pojačanje u Notingem Forestu! Posle Pelea iz Monaka i Bonatinija iz Vulvsa, Martin O' Nil je doveo i štopera Molu Vagea iz Udinezea. Ozbiljna pojačanja Šumara...  

22.06 - ZVANIČNO: Stoukov defanzivac Erik Piters je prešao u Amijen na pozajmicu do kraja sezone. 

22.01 - ZVANIČNO: Francuski prvoligaš Dižon je za 4.000.000 evra kupio gvinejskog napadača Sorija Kabu iz španskog drugoligaša Elčea. 

21.59 - ZVANIČNO: Iskusni španski vezista Mario Suarez koji je nekada igrao za Atletiko Madrid, Votford, Fiorentinu i druge klubove je napustio kineski Guizu i potpisao do kraja sezone za Rajo Valjekano. 

21.56 - ZVANIČNO: Barselona je potvrdila momentalni transfer Žan-Klera Todiboa! Plaćen je samo 2.000.000 evra. Opširnije OVDE

21.54 - ZVANIČNO: PAOK je na pozajmicu do kraja sezone doveo ofanzivnog vezoistu Serža Oliveiru iz Porta. 

21.51 - GOTOVO: Nant je sve završio oko dovođenja hrvatskog napadača Adrijena Mancea iz slovačkog Trenčina. On će zameniti Emilijana Salu. Stiže na pozajmicu s pravom otkupa za 2.000.000 evra. 

21.48 - PROPALO! Ludnica u Pari Sen Žermenu danas! Transfer Nelsona Akoste iz Vašingtona je bio skoro završen za 10.000.000 evra, ali je Tomas Tuhel večeras stopirao posao. Takođe, Nemac je stopirao i dovođenje Tijaga Mendeša iz Lila za 20 i kusur miliona evra. Prekipelo mu je zbog nesposobnosti direktora Enrikea da dovede dugo traženo pojačanje u veznom redu, a smatra da pomenuta dvojica nisu taj materijal. Štaviše, Tuhel traži da Rabio bude potpuno rehabilitovan iada računa na njega do kraja sezone. 

21.45 - ZVANIČNO: Atletiko Madrid je doveo argentinskog štopera Nehuena Pereza! Opširnije OVDE

21.39 - PROPALO! VBA i turski Sivas su danas pokušali da dovedu Bojana Krkića kojeg Stouk želi da se reši, ali ništa. Izgleda da Španac nije hteo da smanji platu koja je visoka za mogućnosti zainteresovanih klubova. 

21.37 - Toronto je naciljao Sofijana Hanija iz moskovskog Spartaka kao zamenu za Sebastijana Đovinka. Ruski klub jedva čeka da se reši Alžirca i njegove visoke plate... 

21.35 - Evo sapunice za poslednje minute prelaznog roka! Mipi Batšuaji se izgleda dogovorio sa Titenhemom i zatražio je od Čelsija da ga pusti u tabor gradskog rivala, ali Plavci ne žele da pojačavaju direktnog konkurenta u borbi za Ligu šampiona. 

21.29 - GOTOVO! Vilmar Barios u ovim trenucima prolazi lekarske preglede u Sankt Peterburgu pre nego što ozvaniči 15.000.000 evra težak transfer iz Boke u Zenit. 

21.23 - GOTOVO! Kako MOZZART Sport saznaje, Rajko Brežančič je završio transfer iz Ueske u Malagu. Opširnije OVDE

21.18 - GOTOVO! Meksička Amerika je za 10.000.000 evra dogovorila transfer čileanskog napadača Nikolasa Kastilja iz Benfike. Meksikanci ne žale para ove zime... Ovo verovatno znali i da je Amerika odustala pod Lazara Markovića iz Liverpula. Još manje od tri sata za Markeca da pređe u neki klub i opet igra fudbal., 

21.14 - ZVANIČNO: Džoel Obi, nekadašnji fudbaler Intera i Torina je prešao iz Kjeva u trusku Alanju na pozajmicu do kraja sezone. 

21.10 - ZVANIČNO: Slovenački vezista Miha Zajc prešao iz Empolija u Fenerbahče. 

21.06 - ZVANIČNO: Adrijen Silva u Monaku! Opširnije OVDE

21.03 - ZVANIČNO: Šinđi Kagava je novi igrač Bešiktaša! Za smešne pare! Opširnije OVDE

21.00 - ZVANIČNO: Juri Tilemans u Lesteru! Napokon! Opširnije OVDE

20.55 - Defanzivac Standarda iz Liježa Kristijan Lujindama stigao je u Istanbul na potpisivanje ugovora sa Galatasarajem.

20.51ZVANIČNO: MK Dons je doveo dva nova igrača - Džejka Hasketa (Sautempton) i Stivena Vokera (Midlzbro).

20.48 - Vezista Lestera Endi King putuje u Derbi na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Ovnovima.

20.45 - PROPALO: Transfer Toma Hadlstona u Udineze ipak neće biti realizovan. Frenk Lamaprd je naprasno odlučio da mu vezista treba u nastavku sezone i stavio veto na odlazak u Seriju A. 

20.42 - ZVANIČNO: Siril Tero prešao je iz Fiorentine u Kaljari na pozajmicu do kraja sezone.

20.38ZVANIČNO: Štoper Votforda Ben Vilmot otišao je na pozajmicu u Udineze.

20.35ZVANIČNO: Još jedno veliko pojačanje za Empoli. Iz Bazela je stigao Dimitri Oberlan na 18-mesečnu pozajmicu s pravom otkupa.

20.32ZVANIČNO: Desni bek Aston Vile Džejms Bri prešao je na pozajmicu u Ipsvič.

20.29 ZVANIČNO: Mladi golman Loik Badiašile (20) napustio je Monako i otišao na pozajmicu u Ren do kraja sezone.

20.27ZVANIČNO: Vilfrid Boni je napustio Svonsi i otišao na pozajmicu u katarski Al Arabi.

20.25ZVANIČNO: Brazilski vezista Sandro preselio se iz Đenove u Udineze, takođe na pozajmicu do kraja sezone.

20.22 - ZVANIČNO: Slovenački defanzivac Miha Mevlja prešao je iz Zenita u Empoli na pozajmicu.

20.19 - ZVANIČNO: Desni bek Kjeva Fabricio Kaćatore prešao je na pozajmicu u Kaljari. 

20.17ZVANIČNO: Kjevo je pozajmio do kraja sezone vezistu iz Čelsija Lukasa Pjazona. Brazilac se proslavio po tom statusu prethodnih sezona pa je igrao za Malagu, Vitese, Ajntraht, Reding i Fulam.

20.14ZVANIČNO: Ivan Radovanović je prešao u Đenovu.

20.10 - ZVANIČNO: Portugalski golman Žoel Pereira iz Mančester Junajteda je prešao na pozajmicu u belgijski Kortrajk. 

20.03 - ZVANIČNO: Stouk je potvrdio transfer Sema Vouksa iz Barnlija. Napadač je plaćen oko 8.500.000 evra i potpisao je na tri i po godine. 

20.00 - Kraj prelaznog roka u Italiji! Čekamo da vidimo ko je uspeo šta da završi... 

19.57 - ZVANIČNO: Piter Krauč je novi napadač Barnlija! A zvanična potvrda transfera od strane premijerligaša je baš šemekerska. Pogledajte...

19.51 - ZVANIČNO: Monako je poslao Adamu Traorea na pozajmicu u filijalu Serkl Briž. Podsetimo, reč je o vezisti reprezentacije Malija koji je Mundijalitu na Novom Zelandu 2015. godine proglašen najboljim igračem i osvojio je Zlatnu loptu kada je Srbija osvojila svetsku titulu. 

19.48 - PROPALO! Ništa ni od transfera Kristofera Nkunkua iz Pari Sen Žermena u Arsenal. Londonski klub nije ispunio finansijke zahteve Svetaca i pregovori su okončani. Dakle, za manje od 24 sata je Arsenal bio neuspean u pokušajima da angažuje Ivana Perišića, Janika Fereiru Karaska i Kristofera Nkunkua. Mogu li Tobdžije nečim da nas iznenade u preostala četiri sata prelaznog roka? 

19.43 - ZVANIČNO: Seltik je doveo ukrajinsko desno krilo Marjana Šveda iz Karpata za 2.000.000 evra. Ukrajinac je potpisao na četiri po godine. 

19.40 - ZVANIČNO: Barselona je potvrdila transfer Emersona! Opširnije OVDE

19.36 - ZVANIČNO: Brajton je potvrdio 3.000.000 evra težak transfer slovenačkog napadača Jana Mlakara iz Maribora. Polovina obeštećenja ide Fiorentini, a Mariboru i 10 odsto od narednog transfera Mlakara

19.33 - Totenhem trenutno... 

19.31 - I Aston Vila je ušla u trku za Leroja Fera iz Svonsija koji trenutno sedi u Lilu i čeka da potpiše za istoimeni francuski klub očekujući odlazak Tijaga Mendeš u PSŽ. Sada mu Vila nudi spas bez čekanja epiloga oko Mendeša

19.28 - PROPALO: Ništa od prelaska Vinsenta Jansena na pozajmicu iz Totenhema u Betis. Pregovori su prekinuti. 

19.24 - Rajo Valjekano je poslao Lilu predlog za pozajmicu napadača Loika Remija. Francuzi nemaju ništa protiv, ali se pita i igrač. Njemu je propao transfer u Galatasaraj. 

19.19 - ZVANIČNO: Mladi Arsenalov vezista Emil Smit Rou (18) je prešao u RB Lajpcig na pozajmicu do kraja sezone bez prava otkupa. 

19.14 - ZVANIČNO: Brajton je za 3.000.000 evra doveo Tudora Balucu, 19-godišnjeg zadnjeg veznog iz rumuskog Vitorula. Mladi Rumun je potpisao na tri i po godine, a donedavno je izgledalo da sigurno ide u Đenovu.

19.08 - Mladi defanzivac Ben Vilmot prelazi iz Votforda u Udineze na pozajmicu do kraja sezone. 

19.04 - ZVANIČNO: Luka Pelegrini je prešao iz Rome u Kaljari! Uskoro opširnije... 

19.01 - Lids je na pragu transfera supertalentovanog Danija Džejmsa iz Svonsija. 

18.57 - ZVANIČNO: Vukan Savićević je iz Slovan Bratislave prešao u poljsku Vislu iz Krakova. 

18.53 - ZVANIČNO: Augzburg je konačno potvrdio - Ris Oksford iz Vest Hema na pozajmici do kraja sezone! 

18.50 - ODBIJENO! Birmingem je odbio i četvrtu ponudu Barnlija za napadača Čea Adamsa. Ova četvrta je iznosila 12.000.000 funti, što je skoro 14.000.000 evra. Neverovatna ponuda za ovim napadačem iz Čempionšipa. Čeka se ponuda Suatemptona... 

18.44 - BOMBA! Hrvatski "klasiko" za zvučno pojačanje! Dinamo Zagreb i Hajduk Split se trenutno bore za potpis veziste Gregorija Sertića iz Marselja!

18.40 - ZVANIČNO: Selta je poslednjeg dana prelaznog roka dovela pojačanja iz Betisa, Boke Juniors i Atletiko Madrida! Opširnije OVDE.  

18.36  - GOTOVO! Marko Janković ide u SPAL! Opširnije OVDE

18.35 - Prelazni rok u Nemačkoj je završen pre pola sata, a Augzburg još nije potvrdio transfer Risa Oksforda. Englezi sa druge strane tvrde da je Vest Hemov štoper potpisao za Augzburg i da ostaje na pozajmici do kraja sezone. Čekamo potvrdu... Minuti su bili u pitanju. 

18.30 - Miši Batšuaji se trenutno nalazi u klupskim prostorijama Valensije gde raskida ugovor o pozajmici iz Čelsija. Ima nešto manje od šest sati da se vrati u Engelsku, odabere novi klub, dogovori se, prođe lekarske preglede i potpiše. Ako uspe, onda je stvarno Betmen

18.26 - Juri Tielmans je došao i otišao sa King Pauer stadiona. Posao bi trebalo da je gotov, ai Lester se još ne oglašava sa zvaničnom potvrdom. 

18.23 - BOMBA! U Portugaliji... Benfika je ponudila Bragi čak 14.000.000 evra za 75 odsto ugovora 29-godišnjeg Braginog napadača Dijega Souze. Opširnije OVDE

18.20 - Anže se još nada angažmana Žonatana Kođije iz Aston Vile. Tačnije, pozajmici nekada najslkupljeg igrača Čempionšipa. 

18.15 - GOTOVO! Aberdin je prihvatio Stoukovu ponudu vrednu 8.500.000 evra za defanzivcu Skota Mekenu. Ostaje sada da se Potersi dogovore sa igračem... 

18.11 - ODBIJENO! Timoti Fosu Mensa je odbio da napusti Fulam pre isteka pozajmice iz Mančester Junajteda koja mu traje do kraja sezone. Holanđanin je imao ponudu da se preseli u Hadersfild na pozajmicu, ali je odbio. 

18.08 - Nova opcija za Šalkeovog napadača Franka Di Santa. Pored Betisa, želi ga i Espanjol kao zamenu za Lea Baptistaa koji je otišao u Kinu. 

18.04 - ZVANIČNO: Notingem Forest je na pozajmicu do kraja sezone doveo brazilskog napadača Lea Bonatinija iz Vulverhemptona. 

18.01 - Još dva sata do kraja prelaznog roka u Italiji. Gotovo je u Nemačkoj... 

18.00 - GOTOVO! Anderleht je uspeo da dogovori pozajmicu Janika Bolasija iz Evertona! Tražili su ga brojni klubovi iz Premijer lige i Čempionšipa uprkos neuspešnoj polusezoni na pozajmici u Aston Vili, ali je na kraju Anderleht pobedio. Inače, Bolasi zarađuje 4.500.000 evra godišnje!

17.54 - ODBIJENO! Geri Kejhil je odbio ponude Juventusa i Monaka jer ne želi da ide van Ostrva, a odbio je i ponudu Fulama koji mu je nudio pozajmicu do kraja sezone. Čelsijev kapiten je tražio ugovor makar na 18 meseci. Inače, saradnja sa Plavcima mu ističe na kraju sezone... 

17.51 - Još deset minuta do kraja prelaznog roka u Nemačkoj. Čekamo Šalke i da li će dovesti špica... 

17.46 - ZVANIČNO! Lacio je uspeo da dovede Romula iz Đenove za kojeg se jutros interesovao i Milan. Opširnije OVDE

17.43 - PROPALO! Everton je odustao od Mišija Batašuajia i ipak neće poslati ponudu od skoro 40.000.000 evra za Belgijanca. To znači da u igri ostaju Vest Hem i Betis koji imaju zeleno svetlo od Čelsija za pozajmicu, ali nemaju pristanak Batšuajia. Totenhem? 

17.39 - ZVANIČNO: Kardif je za 4.000.000 evra doveo Leandra Bakunu, vezistu Redinga. Momak sa Kurasaoa je potpisao ugovor do 2023. godine. 

17.35 - Šuška se... I Totenhem hoće Batšuajia! Ali ne možemo da zamislimo da Čelsi baš pojača direktnog rivala u borbi za Ligu šampiona. 

17.31 - ZVANIČNO: Fenerbahče je u jednom doveo dvojicu igrača iz redova dva najveća trivala Bešiktaša i Galatasaraja. Opširnije OVDE

17.28 - ZVANIČNO: Srpsko krilo Vukadin Vukadinović se preselio iz praške Sparte u redove turskog drugoligaša Boluspora, potvrdio je turski klub na zvaničnom sajtu. 

17.23 - ZVANIČNO: Rafael Sobrino je novi napadač Valensije! Opširnije OVDE

17.20 - PSŽ polako ulazi u stanje panike. Već danima juri zamenu za Rabioa i blokiran je na više frontova. Direktoru Anteru Enrikeu je otkaz bliži nego kragna. Najnovije informacije govore da je PSŽ spao na Egeštajna iz Verdera i Mendeša iz Lila. U toku su pregovori. Holanđanin Leroj Fer je stigao u Lil kao zamena za Mendeša i čeka na transfer. Opširnije OVDE

17.16 - ZVANIČNO: Iskusni napadač Leo Baptistao je napustio Espanjol i u transferu teškom 6.000.000 evra se preselio u kineski Vuhan Zal. 

17.14 - E ovo se zove iznenađenje! Tom Hadlston u Seriju A!? Derbijev vezista pregovara oko prelaska u Udineze. Ne možemo da ga zamislimo u Italiji... 

17.11 - ZVANIČNO: David Kovnacki je konačno prešao u Fortunu Dizeldorf iz Sampdorije. Pozajmica do kraja sezone. 

17.07 - GOTOVO! Kaljari i Kjevo su trampili štopere. Iskusni Kaćatore ide na Sardiniju, Marko Andreoli se vraća na Bentegodi. 

17.04 - ZVANIČNO: Bosanski reprezentativac i nekadašnji Vojvodinin bek Bojan Nastić je prešao iz Genka u Ostende na pozajmicu do kraja sezone. 

17.01 - ZVANIČNO: Fenerbahče je iz Galatasaraja doveo defanzivca Serdara Aziza

17.00 - Šta će biti sa Divokom Origijem? Napadač Lilverpula ima ponude Fulama i Vulverhemptona kojem je propao transfer Sardara Azmuna

16.56 - Šon Dajč potvrdio da je Piter Krauč novi igrač Barnlija. 

16.55 - Nakon što mu je propao transfer iz Šalkea u Galatasaraj, argentinski napadač Franko di Santo se pominje kao jedna od opcija za Betis. 

16.53 - ZVANIČNO: Everton je okončao pozajmicu Kuka Martine u Stouku i šalje holandskog beka nazad u Fajenord čiju školu je prošao. 

16.48 - ZVANIČNO: Žorž Kevin Nkudu iz Totenhem je novo pojačanje Monaka! Opširnije OVDE

16.42 - ZVANIČNO: Nekada velika nada engleskog fudbala i Evertona, Džejms Von je prešao iz Vigana u redove trećeligaša Portsmuta na pozajmicu do kraja sezone. Nekada su za njega mislili da će biti novi Vejn Runi... 

16.40 - "Update" informacije za Jakoba Rasmusena. Fiorentina je dogovorila njegov transfer iz Empolija za leto. Maldi Danac će ostati na pozajmici u Empoliju do leta, a potom će za 7.000.000 evra pojačati Violu. Zamena za Blekija Milenkovića

16.36 - ZVANIČNO: Kao što je najavljeno, Bolonja je dovela iz Torina na pozajmice do kraja sezone brazilskog štopera Lijanka i italijanskog vezistu Simonea Ederu. Mihajlovićeve želje su ispunjene. 

16.33 - E ovo je iznenađenje! Milanu su ponuđeni Sampdorijin napadač Gregoa Defrel i Napolijevo krilo Simone Verdi

16.28 - Ajntraht je baš rešio da pojača klimavu odbranu. Čak trojica defanzivaca su završili transfere u redove bundesligaša iz Frankfurta. Opširnije OVDE

16.25 - GOTOVO! Rijad Budebuz se seli iz Betisa u Seltu na pozajmicu s opcijom otkupa ugovora. Želeli su ga brojni francuski prvoligaši... 

16.21 - Šta radi PSŽ danas? Najnovija vest glasi da žele Verderovog vezistu Maksimilijana Egestajna. Nemci žele 30.000.000 evra za 22-godipnjeg vezistu... 

16.14 - Anderleht je zaineteresovan za pozajmicu Evertonovog krila Janika Bolasija! Ali kako će Anderleht plaćati platu Bolasija od 70.000 funti nedeljno? 

16.10 - ODBIJENO: Sautemtpon je odbio ČETIRI ponude za pozajmicu Čarlija Ostina! Od Kristal Palasa, Barnlija, Vulverhemptona i Kardifa. 

16.05 - Seltik se nada pojačanju iz Borusije Dortmund. Kelti žele beka Žeremija Toljana na pozajmicu do kraja sezone. Borusija nije zatvorila vrata toj opciji... 

16.02 - ZVANIČNO: Abubakar Kamara je i zvanično potvrđen kao pojačanje Malatije iz Fulama. Pozajmica s pravom otkupa za 15.000.000 evra! Da, dobro ste pročitali - 15.000.000 za Abubakara Kamaru?! 

15.59 - ZVANIČNO: Kakav je špic danas spakovala Galata! Gol-mašina iz Kasimpaše plus Kostas Mitroglu. Fantastičan posao turskog velikan. Opširnije OVDE

15.57 - Srpski štoper Miloš Kosanović je na meti Čikaga i turskog Ankaragučua. Opširnije OVDE

15.54 - ZVANIČNO: Brazilski napadač Dijego Farijas je prešao iz Kaljarija u Empoli na pozajmicu do kraja sezone. Dakle, dvojica napadača (Sau i Farijas) su napustili Sarde, a dvojica su došli (Despodov i Tero). 

15.51 - ZVANIČNO: Levi bek Lukas Olasa je prešao iz Boke Juniors u Seltu na pozajmicu do kraja sezone. 

15.48 - ZVANIČNO: Lokalni rivali Fiorentina i Empoli su trampili igrače. Viola je na pozajmicu dobila defanzivca Jakoba Rasmusena, a u Empoli se na pozajmicu preselio holandski bek Kevin Dajks kojeg su želeli Fajenord i Standard. 

15.44 - Ne samo da je Nikola Pepe jutros odbio 70.000.000 evra težak transfer u kineski Dalijan, već je istovremeno odbio i ponudu kineskog Šangaj SIPG koji mu je nudio 10.000.000 evra po sezoni. Svaka čast momak! 

15.41 - ZVANIČNO: Suli Muntari je novi igrač španskog drugoligaša Alabasetea. Iskreno, nismo ni znali da se više bavi fudbalom... Potpisao je kao slobodan igrač, a poslednji klub mu je bio Deportivo iz La Korunje. Izgleda da mu je lepo u Španiji. 

15.37 - ODBIJENO! Sporting iz Lisabona je odbio 15.000.000 evra od Boke Juniors za argentinskog reprezentativca Markusa Akunju. Portugalci čekaju veću ponudu od Zenita... 

15.32 - ZVANIČNO: Migel Almiron je novi igrač Njukasla! Najskuplje pojačanje u istoriji kluba sa Sent Džejms Parka. Opširnije OVDE

15.29 - ZVANIČNO: Kelnov napadač Seru Girasi je prešao iz Kelna u Amijen na pozajmicu do kraja sezone. 

15.24 - PROPALO! Ništa od prelaska argentinskog napadača Franka Di Santa iz Šalkea u Galatasaraj. Turski klub se odlučio za Dijanja i Mitroglua

15.20 - ZVANIČNO: Aston Vila je potvrdila transfer defanzivca Tajtrona Mingsa iz Bornmuta! Pozajmica do kraja sezone... 

15.17 - ZVANIČNO: Holandski defanzivac Džefri Bruma je prešao iz Volfzburga u Šalke na pozajmicu do kraja sezone. 

15.14 - BOMBA! Za naše uslove... Bešiktaš želi Gorana Zakarića iz Partizana, javlja naš reporter Aleksandar Joksić koji je na licu mesta u Antaliji! Opširnije OVDE

15.13 - ZVANIČNO: Bosanac u Atletiku iz Bilbaa! Kako kad mogu samo Baskijci da igraju za Bilbao? Opširnije OVDE

15.09 - BLIZU! Argentinski štoper Fakundo Ronkalja iz Selte se nalazi na korak od prelaska u Valensiju! 

15.02 - ZVANIČNO: Martin Hintereger je novi štoper Ajntrahta iz Frankfurta! Uskoro opširnije... 

14.57 - PAŽNJA! Aleksandar Joksić iz Antalije javlja da bi Partizanov levi bek Nemanja Miletić mogao do kraja večeri da pređe u francuski Lans! Opširnije OVDE

14.50 - ZVANIČNO: Vanja Milinković Savić je prešao iz Torina u Askoli na pozajmicu do kraja sezone. Bez prava otkupa ugovora. 

14.46 - Haos oko Šinđija Kagave. Juče mu je propao gotov transfer u Monako, sinoć i jutros je izgledalo kao sigurno da ide u Bešiktaš, a sada Hanover tvrdi da ima dogovor sa Borusijom Dortmund oko njegove pozajmice?! 

14.40 - ZVANIČNO: Galatasaraj je doveo prvog strelca turske lige Mbajea Dijanja iz Kasimpaše! 

14.36 - GOTOVO! Aston Vila je za 5.500.000 evra obezbedila transfer Kaenovog maldog beka Frederika Gilberta. I ostaviće ga u Kaenu na pozajmici do kraja sezone. 

14.31 - Aleksandar Joksić nam iz Antalije javlja da Saša Zdjelar lagano trčkara krugove što znači da ga je ipak lakša povreda izbacila iz konkurencije za tim protiv Krakovije. Ali prema Joksićevim informacijama, ne treba isključiti transfer Zdjelara do kraja dana. Čekamo... 

14.30 - GOTOVO! Kaljari je dogovorio dolazak iskusnog napadača Sirila Teroa na pozajmicu iz Fiorentine. Sada je odblokiran i prelazak Marka Saua iz Kaljarija u Sampdoriju. A time je odblokiran i odlazak Kovnackog iz Sampdorije u Fortunu. Ovo su sjajne vesti za mladog srpskog napadača Dušana Vlahovića kojem je Tero bio konkurencija u Firenci. 

14.26 - BOMBA! Stevan Jovetić se pominje kao moguće pojačanje Vest Hema...  Batšuaji ih je odbio. 

14.23 - ZVANIČNO: Antoni Marsijal je produžio ugovor s Mančester junajtedom do juna 2024. godine, uz opciju automatskog produžetka na još godinu dana. Opširnije OVDE

14.17 - Atalanta dovodi napadača! Orobići su u završnim pregovorima sa Robertom Inglezeom iz Parme. 

14.14 - Skoro da više ne postoje šanse za transfera Alana Sen Maksimana iz Nice u Milan, tako da su se Rosoneri okrenuli poslednjoj nadi - Musi Đenepou, mladom krilu Standarda iz Liježa. Sinoć su Standardu poslali na pozajmicu Alena Halilovića i otvorili pregovore oko Đenepoa

14.11 - ZVANIČNO: Turski vezista Tolgaj Arslan je prešao iz Bešiktaša u Fenerbahče! 

14.07 - Šta se trenutno dešava u Pari Sen Žermenu? Opširnije OVDE

14.04 - ZVANIČNO: Antonio Bareka je novi igrač Njukasla! Opširnije OVDE

13.59 - GOTOVO: Dva solidna pojačanja u Kaljariju na lekarskim pregledima. Jedno je iskusni defanzivca Kaćatore iz Kjeva, a drugo je supertalentovani levi bek Luka Pelegrini iz Rome koji nema minutažu pored Aleksandra Koalrova. Mada, kako je Kolarov sinoć igrao... 

13.55 - Velike vesti i iz Slovenije. Maribor je prodao mladog napadača Jana Mlakara u Brajton za 3.000.000 evra. Slovenačkom klubu pripada polovina obeštećenja, a druga polovija Fiorentine iz koje je letos došao u Maribor bez obeštećenja. Maribor je ubacio i klauzulu od 10 odsto od naredne prodaje Mlakara iz Brajtona... 

13.52 - GOTOVO! Barselona je uspela da sklopi dogovor sa Tuluzom. Francuski štoper Žan-Kler Todibo ipak stiže odmah, a ne na kraju szeone kada mu ističe ugovor sa Tuluzom. Opširnije OVDE

13.50 - Kostas Mitroglu je prošao lekarske prglede u Galatasaraju. 

13.48 - ZVANIČNO: Fulam je pobedio premijerligašku konkurenciju za dovođenje kamerunskog defanzivca Ngadua iz praške Slavije i za 4.500.000 evra pojačao krhku odbranu. Opširnije OVDE

13.46 - GOTOVO! Ajntraht iz Frankfurta je pobedio Kardif u trci za Monakovog desnog beka Almamija Turea. On stiže na pozajmicu do kraja sezone... 

13.45 - GOTOVO! Augzburg je dogovorio pozajmicu Risa Oksforda iz Vest Hema! 

13.43 - Milan Badelj pregovara o povratku iz Lacija u Fiorentinu. 

13.38 - Antonio Bareka iz Monaka je uspešno prošao lekarske u Njukaslu. Čeka se zvanična potvrda transfera... 

13.36 - Lacio vodi u trci sa Milanom za Romula! Vezista Đenove je na korak od prelaska u Rim. 

13.33 - Torinski Tutosport javlja da bi Torino u narednim satima ipak mogao da realizuje transfer Svetozara Markovića iz Partizana. On je najavljen u prvoj postavi za meč protiv Krakovije, javlja nam Aleksandar Joksić iz Antalije. 

13.29 - Miriše na ozbiljnu frku! Uprkos protivljenju Evertina i menadžera Marka Silve, senegalski vezista Idriza Gej je doputovao u Pariz i nada se prelaska u PSŽ. U međuvremenu je kontroverzni agent Kija Jorabhjan ponudio Svecima Žoao Marija iz Intera ako ne uspeju da dovedu Geja ili nekog drugog u vezni red. 

13.26 - Bukti rat na Ostrvu za Čea Adamsa. Birmingem je odbio i drugu ponudu Barnlija, ali ne zna se koliko je ona iznosila. Sautempton i Fulam su još u igri i čekaju se njihove ponude. Kakva jagma za napadačem iz Čempionšipa... 

13.23 - NAJNOVIJA VEST! Naš izveštač sa lica mesta Aleksandar Joksić javlja da Saša Zdjelar nije u konkurenciji za tim Partizana u prijateljskom meču protiv Krakovije. Transfer? ili možda povreda... 

13.20 - PONUDA! Pari Sen Žermen je i zvanično ponudio Čelsiju 30.000.000 evra za Vilijana. Agenti Brazilca su već u Parizu. Brazilac ima još 18 meseci ugovora sa Plavcima. 

13.14 - ZVANIČNO: Denis Suarez u Arsenalu! Opširnije OVDE

13.10 - Čelsi je pristao! Na pozajmicu Batšuajia u Vest Hem i Betis. Dali su zeleno svetlo klubovima, ali Belgijanac je odbio Čekićare, a ne želi ni u Betis. Čeka se ponuda Evertona. 

13.05 - OSTAJE! Skaj javlja da je i definitivno odlučeno da Idriza Gej ostane u Evertonu do kraja sezone i da PSŽ može da odustane od potere za Senegalcem. 

13.01 - GOTOVO: Niko Dženaris ili Li Ke kako mu glasi kinesko ime prelazi Brentofrda u Peking Guan u trasferu teškom 6.000.000 evra. Reč je o engelskom vezisti kineskog porekla koji je ponikao u Arsenalu. 

12.57 - Ekvadorsko krilo Džeferson Montero se nada da će do ponoći realizovati pozajmicu iz Svonsija u VBA. 

12.55 - PROPALO! Klinton Nžije nastavlja sa sisa krv Marselju na slamčicu. Krilni napadač koji ima ogromnu platu, a ne igra, je odbio transfer u Bešiktaš iako je sve bilo dogovoreno. Letos je isto ovako u finišu prelaznog roka pao na lekarskim pregledima u Sportingu. Marselj ne zna šta da radi sa njim... 

12.51 - ZVANIČNO: Sanderlend je na pozajmicu doveo Seltikovo krilo Luisa Morgana. Sveci se ozbiljno pojačavaju u napadu na plasman u Čempionšip. Čeka se vrhunac prelaznog roka na crveno-belom severu Engleske. Čeka se Vil Grig

12.50 - PROPALO! Ništa od transfera Sardara Azmuna iz Rubina u Vulverhempton. Vukovi su ponudili 2.000.000 za pozajmicu i 13.000.000 evra za mogući otkup, ali su Rusi odbili jer su insistirali na klauzuli o obaveznom otkupu ugovora. 

12.46 - Lome se koplja oko Vinsenta Jansena koji je višak u Totenhemu. Betisove šanse iz sata u sat su sve manje, ali zato rastu Šalkeove. U igri je i jedan francuski klub čije ime još nije otkriveno. 

12.42 - ZVANIČNO: Pele je novi fudbaler Notingem Foresta! Došao je iz Monaka na pozajmicu do kraja sezone. Nekada je bio nada Milana, pa želja Crvene zvezde, pa skupoceni promašaj Monaka. Opirnije OVDE

12.36 - Još jedna opcija za Milan! Rosoneri i Lacio vode borbu za potpis iskusnog Romula iz Đenove koji može da igra na pozicijama desnog beka i zadnjeg veznog. U pitanju bi bila pozajmica. 

12.33 - Mančester Junajted miruje, ali zato sprema prvo pojačanje za sledeće leto. Crveni đavoli su favoriti za dovođenje sjajnog Holanđanina Stivena Bergvajna. Opširnije OVDE

12.30 - Perišić - NIŠTA! Fereira Karasko - NIŠTA! Nkunku - jako teško... Arsenal izgleda ostaje bez pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka. Naavno, tu ne računamo Denisa Suareza iz Barse koji je već dogovoren, nalazi se u Londonu i čeka se zvanična promocija. 

12.23 - ZVANIČNO: Slavoljub Srnić u pšredstavljen u Las Palmasu. Na fotografiji u društvu sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem koji je završio transfer. 

12.20 - Everton i Miši Batšuaji - može samo transfer. Pozjamica nije ni teoretski moguća zbog jednog pravila u Premijer ligi. Opširnije OVDE

12.17 - GOTOVO! Redingov vezista Leo Bakuna se seli u Kardif u transferu teškom 4.000.000 evra. 

12.14 - Votford je spreman za rat sa Čelsijem, Evertonom, Pari Sen Žermenom i svim ostalima koji će do ponoći pokušati da dovedu Abdulajea Dukurea. Kakva god ponuda stigne danas na Vik za Dukurea, neće biti prihvaćena. Pa makar bila i 50.000.000 evra, poruka je iz Votforda. 

12.11 - ZVANIČNO! Vranješ je raskinuo ugovor i slobodan je igrač! Najverovatnije ide u Borac iz Banja Luke... Stojan Vranješ. Oprostite, moramo malo. 

12.08 - Šta je s Vest Hemom? Pelegrini je rešio da kupi pola Čelsija?! BBC javlja da Čekićari žele čak četvoricu igrača gradskog rivala: Batšuajia, Žirua, Kejhila i Drinkvotera. Belgijanac ih je već odbio... 

12.05 - ZVANIČNO: Napadač Skot Hogan je prešao iz Aston Vile u Šefild Junajted na pozajmicu do kraja sezone. Pre dve godine je poslednjeg dana prelaznog roka vladala ludnica zbog ovog momka. Želelo ga je pola Premijer lige, a na kraju ga je kupila Vila za 10.500.000 evra. I zajedno su se sunovratili u Čmepionšip...

12.02 - BLIZU! Nekadašnji Zvezdin vezista Vukan Savićević se nalazi na korak od transfera iz Slovana u Vislu iz Krakova. Opširnije OVDE

11.59 - ZVANIČNO: Aleksandar Pantić je otišao u špansku segundu iz kijevskog Dinama. Opširnije OVDE

11.58 - ZVANIČNO: Atletiko je prodao Džonija Kastra u Vulverhempton. Madriđani su za šest meseci zaradili 17.000.000 evra na igraču koji nikada nije odigrao ni minut za njih. Opširnije OVDE

11.56 - da se podestimo do kada u najbitnijim ligama (za nas) traje prelazni rok. 
ENGLESKA – 31. januar do 23.59.
ŠPANIJA – 31. januar do 23.59.
ITALIJA – 31. januar do 20.00.
NEMAČKA – 31. januar do 18.00.
FRANCUSKA – 31. januar do 23.59.
SRBIJA – 8. februar do 23.59.
HOLANDIJA – 31. januar do 23.59.
BELGIJA – 31. januar do 23.59.
RUSIJA – 22. februar do 23.59.

11.53 - ZVANIČNO: SPAL je juče izvisio za brazilskog štopera Lijanka iz Torina, ali je danas našao zamenu i do kraja sezone na pozajmicu doeveo Sampdorijinog defanzivca Vaska Ređinija

11.50  - Galatasaraj je potvrdio da je u završnim pregovorima za dovođenje Kostasa Mitroglua na pozajmicu. 

11.48 - Evo poslednjih vesti za Juventus koji panično traži štopera. Ponuđen im je Geri Kejhil iz Čelsija. Juve razmišlja... 

11.46 - GOTOVO! Ruben Sobrino na lekarskim pregledima u Valensiji! Slepi miševi imaju novog špica. Uskoro će biti poznato više detalja... 

11.44 - Ključa i Njukaslu. Čekaju se transferi najskupljeg igrača u istoriji kluba Migela Almirona i italijanskog beka Antonija Bareke

11.40 - ZVANIČNO: Fulamov "ludak" Abubakar Kamara je stigao u Malatiju! Opširnije OVDE

11.36 - BOMBA! Marko Marin bi mogao da napusti Crvenu zvezdu zbog ponude koja se ne odbija - 10.000.000 evra za tri godine! Opširnije OVDE

11.33 - Da li će Everton aktivirati bombu poslednjeg dana prelaznog roka? Miši Batšuaji! Belgijanac je odbio Vest Hem i čeka da Everton ponudi 40.000.000 evra koliko Čelsi traži za obeštećenje. Na Gudisonu se još lome... 

11.30 - ZVANIČNO: Pršti u Čempionšipu! Norič je doveo nemačkog levog beka Filipa Hejsa iz Dinamo Drezdena sa kojim je potpisao ugovor do leta 2022. godine. Finansijski detalji transfera nisu poznati. 

11.28 - ZVANIČNO: Morao je neko i da ode iz tog Monaka... Jusuf Benaser je prešao u Sent Etjen na pozajmicu do kraja sezone. Bez opcije za otkup. 

Dobro jutro i od Aleksandra Gligorića. Družićemo se makar do ponoći, a verovatno i nešto duže. 

11.25 - Čekamo i Lazara Markovića poslednje vesti sa Ostrva glase da bi Čačanin ipak mogao da napusti Liverpul šest meseci pre isteka ugovora. Ima nekoliko ponuda od kojih je jedna od meksičke Amerike. 

11.22 - Piter Krauč se vraća u Premijer ligu! Uskoro opširnije... 

11.18 - ODBIJENO! Parma je ohladila Juventusov pokušaj da joj preotme Bruna Alveša. Italijanski šampion je trenutno u velikim problemima sa odbranom, a najnovija opcija je Domagoj Vida. Opširnije OVDE

11.15 - ZVANIČNO: Francuski vezista Valentan Eserik je prešao iz Fiorentine u Nant na pozajmicu do kraja sezone. Kanarinci imaju opciju da ga na leto otkupe po fiksnoj ceni od 3.500.000 evra. 

11.12 - GOTOVO: Žorž-Kevin Nkudu iz Totenhema je na lekarskim pregledima u Monaku. Umesto očekivanog transfera Kagave... 

11.07 ZVANIČNO: Vulvsi su upravo otkupili španskog beka Džonija Kastra od Atletiko Madrida za 17.000.000 evra! Kastro je od početka sezone bio na pozajmici u Vulvsima, a sada je transfer i definitivno završen. Ugovor je potpisan do juna 2023. godine. Odličan posao za Vukove. 

11.02 Serhio Leon neće napustiti Betis! Španski napadač je bio na korak do odlaska, ali će nakraju ipak ostati, što neće remetiti Betisovu potragu za još jednim napadačem.

10.59 ZVANIČNO: Sosijedad je platio 4.000.000 evra za levog beka Lansa Modiba Sanjana (19). Ugovor je potpisan do juna 2024. godine, ali će Sanjan ostati u Lansu na pozajmici do kraja sezone.

10.55GOTOVO: Maruan Felaini je prošao medicinske preglede u Šandongu! Belgijanac će uskoro podići i dres i tako završiti transfer za koji će Mančester junajteda dobiti oko 8.000.000 evra, a igrač 13.000.000 evra.

10.50 - Šinji Kagava je na društvene mreže postavio fotografiju iz aviona kojim bi trebalo da stigne u Istanbul, gde će i definitivno potpisati za Bešiktaš! Imali smo kratku dramu oko Japanca, ali je definitivno sve razrešeno brzo. 

10.47 INTER: Italijanski Skaj ovog jutra piše da su šanse da Ivan Perišić i Miranda odu iz Intera sve manje kako prolazi vreme i da drastično padaju s vremenom. Nerazuri su spremni da izađu u susret i puste obojicu, ali sa zainteresovanim klubovima nema dogovora i dalje.

10.45 - Jedna od vesti oko kojih treba biti posebno oprezan vezana je za Real Madrid i Markusa Rašforda. Naime, San tvrdi da će Kraljevski klub na leto ponuditi 114.000.000 evra za Rašforda, a ako je zaista tako, Junajted ne bi smeo da razmišlja o tome da li da prihvati ponudu ili ne. Doduše, o ovome će se tek pisati narednih meseci. 

10.43 GOTOVO! Juri Tilemans je prošao medicinske preglede u Lesteru i sada samo čekamo fotografiju s dresom! Istovremeno očekujemo i da Adrijen Silva završi svoje preglede u Monaku.

10.42 Leo Baptistao je na pragu odlaska u kineski Vuhan, javlja Marka. Fudbaler Espanjola nije uspeo da ubedi čelnike kluba da je on taj, zbog čega je transfer sve realniji. Vuhan je spremio 6.000.000 evra za ovu operaciju.

10.40 - Još vesti iz Parme. Uprava nekadašnjeg italijanskog giganta pokušaće tokom dana da završi i dolazak Đanluke Lapadule iz Đenove. Videćemo samo pod kojim uslovima.

10.31 - Parma je blizu dogovora sa Peskarom o pozajmici centralnog veziste Hozea Maćina do kraja sezone, uz obavezu otkupa na između 2.000.000 i 2.500.000 evra.

10.29 - Izgleda da je Betis odustao od svih opcija i juri isključivo Lukasa Pereza! Seviljiski list Estadio Deportivo javlja da je uprava Betisa u užurbanim pregovorima sa Vest Hemom kako bi dobila Pereza na pozajmicu. Betis je čak spremnan da podigne iznos novca za pozajmicu i ubaci opciju kupovine. Međutim, Čekićari su pre da Pereza daju Šalkeu, koji nudi 4.000.000 evra za transfer odmah. Druga opcija za Betis je Vinsent Jansen, a treća Islam Slimani.

10.25 ODBIJENO: Napadač Hadersfilda Stiv Munije ne želi da pređe u Nicu, jer mu se ostaje u Premijer ligi.  

10.20 BLIZU JE: Fenerbahče će danas završiti transfer slovenačkog veziste Mihe Zajca. Istanbulski klub je ponudio Empoliju 6.500.000 evra, plus ugovor mladog Saliha Udžana. Zainteresovani su bili i Đenova i Atalanta, ali je Empoli od njih tražio bar 10.000.000 evra.

10.17 ODBIJENO: Lil je ovog jutra dobio brutalnu ponudu Dalijana za Nikolu Pepea od 80.000.000 evra (70.000.000 + 10.000.000 evra bonusi), ali je hitronogi ofanzivac odbio bilo kakvu mogućnost da ode u Kinu! Logično, jer ga odavno motre najveći klubovi Evrope.

10.15 - Novinar Skaj Sporta Džejms Kuper, inače zadužen da isprati poslednji dan prelaznog roka na Old Trafordu, javlja da je Mančester junajted „svetlosnim godinama“ daleko od bilo kakvog potpisa. Dakle, ne treba očekivati nikakvo čudo u narednim satima.

10.12 ZVANIČNO: Lisandro Lopez je i definitivno novi fudbaler Boke Juniors! On je završio svoju pozajmicu u Đenovi i preko Benfike se preselio u redove vicešampiona Kopa Libertadores.

10.10 BOMBA: Janik Fereira Karasko je upravo uklonjen sa tržišta! Potvrda je stigla od agenta belgijskog reprezentativca Federika Pastorela!
“Dalijan je uklonio Janika Fereiru Karaska sa tržišta. Gotovo da ne postoje šanse da će otići iz Dalijana“, rekao je Pastorelo, što nikako nisu želeli da čuju u Interu, Milanu i Arsenalu.  

10.06 PROPALO: Monako je jako želeo Fransou Kamana iz Bordoa, ali Žirondinci nisu želeli da spuste potraživanja ni za cent ispod 30.000.000 evra! Jedina varijanta koju je Bordo predložio bila je da smanji cenu, ali da mladi Sofijan Diop bude uključen u posao. Monako je to odbio.

10.03 Radio Monte Karlo javlja da je Bajern stupio u kontakt s neimenovanim francuskim napadačem koji već nastupa u Bundesligi! Gigant iz Minhena traži zamenu za Vagnera, a kako se može čuti dvojica najvećih kandidata su Sebastijan Ale iz Ajntrahta i Alasan Plea iz Menhengladbaha, za koga je Dalijan već poslao ozbiljnu ponudu na 50.000.000 evra.

10.01 BLIZU JE: Klinton N'Žije se seli u Bešiktaš! Marselj je prihvatio ponudu iz Istanbula za pozajmicu do kraja sezone, uz opciju kupovine vrednu 7.000.000 evra i procenti od naredne prodaje. N'Žije sada mora da odluči da li želi da ide u Bešiktaš.

09.59ODBIJENO: Sanderlend je odbijen i peti put za napadača Vila Griga! Vigan ne želi da se odrekne reprezentativca Severne Irske, iako su Crne mačke uporne i traže zamenu za talentovanog Džoša Maju, koji je otišao u Bordo. Sanderlend nudi 1.500.000 evra, plus bonuse.

09.56 BLIZU JE: Aston Vila je na pragu pojačanja iz Bornmuta. Stiže štoper Tajron Mings, koji je već u putu ka Midlendsu kako bi završio sve detalje na Vila Parku. Dva kluba imaju dogovor o pozajmici uz opciju otkupa na leto.

09.52 - GOTOVO: Islam Slimani je podneo zahtev da napusti Fenerbahče i neće se dugo zadržati u Lesteru, odakle je letos i stigao u Istanbul na pozajmicu, već će ići ili u Kardif ili u Betis! Dan je pred njim da donese konačnu odluku. 

09.50 PREOKRET: Izgleda da dobijamo novi zaplet u slučaju Kaluma Hadson Odojija! Prema informacijama Skaj Sporta, mladi engleski ofanzivac je bio šokiran činjenicom da nije bio ni u 18 u sinoćnjem debaklu od Bornmuta, zbog čega se jako naljutio na Maurisija Sarija i oseća se prevarenim! Sada želi da ode iz Čelsija i ponovo je aktuelna priča o transferu u Bajern.

09.45 - ZVANIČNO: Sebastijan Đovinko je novi igrač Al Hilala i saigrača Miloša Degeneka! Nekadašnji reprezentativac Italije će inkasirati 10.000.000 evra godišnje, dok će Toronto dobiti oko 2.000.000 evra za obeštećenje. Đovinko se oštrom porukom oprostio od Toronta, gde je žarko želeo da završi karijeru. Istovremeno Al Hilal je predstavio i novog trenera Zorana Mamića. O svemu ovome uskoro opširnije...

09.39 POTVRĐENO: I mediji u Francuskoj i Velikoj Britaniji javljaju da je mladi vezista DC Junajteda Lusijano Akosta u avionu za Pariz i da će do večeras obaviti potrebne medicinske preglede kako bi potpisao ugovor. O ovoj priči ste, podsetimo, mogli da čitate u tekstu o Vilijanu nešto ranije. Navodno, za Akostu su bili zainteresovani i Arsenal, Mančester Siti i Barselona, ali ih je PSŽ sve pretekao.

09.35 - Izgleda da će Adrijen Rabio i Barselona da se raziđu u neprijatnoj tišini. Mundo Deportivo ovog jutra donosi vest da se iz vrha Barselone nisu čuli s francuskim vezistom već duže vreme, kao ni sa njegovom majkom i zastupnicom Veronik. Navodi se da se porodica Rabio sada sve više okreće drugim opcijama i da odustaje od poslovanja sa Barselonom, koja je kupovinom Frenkija de Jonga ugrozila poziciju rezerviste Pari Sen Žermena.

09.30PROPALO: Alan Sent Maksiman ostaje u Nici, uprkos interesovanju Milana. Spekulacije su počele pošto je na površinu izašla informacija da Mino Rajola želi da zastupa Sent Maksimana, ali Patrik Vijera je od svojih poslodavaca zatražio da mladog ofanzivca ne puštaju!

09.25 - BOMBA: Ovo će biti zanimljivo – Čelsi kreće po Abdulaja Dukurea iz Votforda! Nekadašnji mladi reprezentativac Francuske bio je jedna od prvih meta Pari Sen Žermena ove zime, ali Votford nije pristao da ga proda! Skaj Sport tvrdi da Maurisio Sari želi Dukurea kao zamenu za Seska Fabregasa i da će se tokom dana raditi na ovom transferu! Čekamo detalje...

09.20 - Dok se zahuktavamo u ovom najluđem danu, za vas smo pripremili i tekst gde smo na jednom mestu obradili sve najzanimljivije transfere koji bi danas trebalo da se dogode, a da već nisu dogovoreni. Opširnije OVDE.

09.15 - Dan otvaramo bombastičnom najavom da će Pari Sen Žermen u toku dana krenuti u maksimalnu ofanzivu na Brazilca Vilijana! Opširnije OVDE.


Dobro jutro ljubitelji prelaznog roka, došli smo do vrhunca zimske pijace - poslednjeg dana! Oko 15 sati je ostalo do zatvaranja prelaznog roka i odmah krećemo sa vestima, kojih ima gomila ovoga jutra. 

Detaljno o najbitnijim vestima iz prelaznog roka možete da čitate klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019. Pre nego što krenemo, podsetite se jučerašnji dešavanja OVDE.

Sa vama će ovog jutra biti Nikola Stojković, u međuvremenu će se priključiti naš ministar za transfere Aleksandar Gligorić, a onda i Milan Zdravković

Vežite se - polećemo! 


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara