TRANSFERI (8. avgust): Ludnica na Ostrvu!

Vreme čitanja: 17min | sre. 08.08.18. | 23:50

Ispratite dešavanja sa letnje transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Kepa Arizabalaga je novi igrač Čelsija i najskuplji golman u istoriji fudbala. Opširnije OVDE.
- Tibo Kurtoa je novi golman Reala, a Mateo Kovačić novi fudbaler Čelsija. Opširnije OVDE.
- Čelsi je aktivirao klauzulu za Kepu Arizabalagu od 80.000.000 evra. Opširnije OVDE.
- Pol Pogba se dogovorio sa Barselonom, poznati detalji! Opširnije OVDE.
- Vulvsi doveli rekordno pojačanje: Adamu Traorea. Opširnije OVDE.
- Džerom Boateng odjavio Mančester junajted! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci, to bi bilo to za večeras. Sa novim informacijama javljamo se sutra ujutru i podsećamo vas da prelazni rok u Engleskoj traje još samo 18 sati. Nema šta, čeka nas lud dan...

23.50 - I poslednja vest za večeras - Votford je ponudio 20.000.000 evra za vezistu Lila Tijaga Maju. Ali, o tome ćemo podrobnije sutra...

23.46 - Posle Ospine i Očoe, Napoli razmišlja i o Simonu Minjoleu zaboravljenom golmanu Liverpula.

23.41 - Kristijan Nerlinger, agent Džeroma Boatenga, sutra ima zakazan sastanak sa Anterom Enrikeom, direktorom PSŽ-a. Stvar je jasna. 

23.35 - Kurt Zuma je baš prodrmao Englesku večeras. Zanimljivo rezonuje i novinar Dejli Telegrafa Met Lou koji ne odbacuje ovaj transfer ukoliko njegov deo bude i Antoni Marsijal za kojeg se Čelsi interesovao pre izvesnog vremena. Očigledno je da nas sutra čeka zanimljiv dan. 

23.29 - Levin Kurzava je zaista jedno od imena koje je isplivalo večeras u prvi plan na Ostrvu. Pored Vulvsa i Totenhem želi da ga angažuje kao zamenu za Denija Rouza. Pozicija Parižana je jasna - voljni su da ga prodaju kako bi finansirali kupovinu Aleksa Sandra iz Juventusa.

23.24Fabricio Romano je, pak, napisao večeras da je famozni sastanak između Modrića i Florentina Pereza odložen za petak. Očekivano, sutra je Tibo Kurtoa glavna faca u Madridu.

23.20 - Iz Italije stižu tvrdnje da Luka Modrić želi u Inter, ali da neće forsirati transfer po svaku cenu. Di Marcio piše da Real ima u planu potencijalne zamene i to Tijaga Alkantaru ili Kristijana Eriksena

23.11 - NOVO: Navijačima Mančester Junajteda je laknulo. Iako iz kluba nema nikakvog zvaničnog stava, novinari koji prate velikana sa Old Traforda pišu da Kurt Zuma neće preći u ekipu Žozea Murinja i da informacije L'Ekipa nisu tačne. 

23.02ZVANIČNO: Kepa Arizabalaga je najskuplji golman u istoriji fudbala. Opširnije OVDE

22.56 - Kolumbijac Karlos Sančez očekuje se sutra u Londonu na lekarskim pregledima u Vest Hemu.

22.53 - Vulverhempton još nije rešio pitanje levog beka, pošto Ukrajinac Zinčenko okleva, a novo ime na listi želja Vukova je defanzivac Pari Sen Žermena Levin Kurzava

22.40 - Fulam je zakasnio sa ponudama za Džoa Brajana iz Bristol Sitija, pošto je igrač već dogovorio transfer u Aston Vilu. Jedino, ako se levi bek ne predomisli jer ipak je druga stvar kada te zovu iz Premijer lige.

22.35 - Ništa od Julijana Drakslera u Milanu ovog leta. Čelnik Rosonera Leonardo ga je zvao danas, ali je dobio odgovor lično od Nemca da nije zainteresovan za prelazak na San Siro.

22.10 - ŠOK: Mančester Junajted hoće Kurta Zumu!? Opširnije OVDE

22.06ZVANIČNO: Defanzivac Hadersfilda Skot Meloun prešao je u Derbi.

22.00 - Blekburn je ponudio 4.000.000 funti za napadača Kvins Park Rendžersa Luka Frimena. Za ovog fudbalera se zanimaju i Midlzbro i Šefild Junajted. 

21.55 - Deni Rouz ide u Šalke. Opširnije OVDE

21.47 - ZVANIČNO: Mladi norveški defanzivac Leo Skiri Oskigard (18) pojačao je Brajton. On je stigao iz Moldea, a detalji nisu objavljeni.

21.36 - Fulam se zanima i za defanzivca Bristol Sitija Džoa Brajana, kojeg hoće i Aston Vila, ali je njihova inicijalna ponuda danas glatko odbijena. 

21.30 - Votford panično juri za pojačanjima u ovim poslednjim satima, a večeras je pitao i Juventus da im pozajmi Stefana Sturara na godinu dana. Nije nerealno, Stara dama bi volela da ga se otarasi. 

21.25 - Sve detalje transfera Matea Kovačića i Tiboa Kurtoe pronađite OVDE

21.16 - Bešiktaš pokušava da dovede golmana, a jedna od opcija je David Ospina iz Arsenala koji je postao višak dolaskom Bernda Lena.

21.08 - I dok je Čelsi bio poprilično škrt na informacijama oko ovog transfera, Real se otvorio malo više, pa je na svom sajtu objavio i da će Kurtoa potpisati sutra šestogodišnji ugovor u Madridu i biti predstavljen od 13 časova. 

21.04 - ZVANIČNOTibo Kurtoa je novi golman Reala, a Mateo Kovačić novi fudbaler Čelsija. Uskoro opširnije...

20.42 - Fulam je aktivan u potrazi za levim bekom, a posle Meta Targeta (Sautempton) tim Slviše Jokanovića se zanima i za defanzivca Palerma Haitama Alesamija, inače Norvežanina. Teo Ernadez iz Reala najverovatnije neće doći u London ovog leta jer je bliži pozajmici u Real Sosijedad.

20.36ZVANIČNO: Aston Vila je dovela vezistu Hibernijana Džona Mekgina, ali detalji transfera nisu objavljeni.

20.30 - DOGOVORENO: Vulverhempton i Mančester Siti su se sporazumeli večeras oko obeštećenja za Oleksandra Zinčenka (18.000.000 evra), ali je pitanje mogu li Građani da ubede svog fudbalera da se preseli na Mulino. Jer, Ukrajincu je sasvim lepo da bude i rezerva u Sitiju...

20.23 - Premijer liga je objavila da Ruben Loftus Čik opet ide ponovo na pozajmicu u Kristal Palas. Nije nerealno, ali je čudno da klubovi to još nisu potvrdili. 

20.16 - Transfer Domagoja Vide iz Bešiktaša u Arsenal nije više aktuelan, objavili su pojedini turski mediji.

20.08 - Mladi fudbaler Čelsija Ola Aina razmatra mogućnost da se preseli na pozajmicu u Torino do kraja sezone

20.04 - Arsenal razmatra da ponudi Bešiktašu 30.000.000 evra za Hrvata Domagoja Vidu, piše London Ivning Standard. Međutim, da bi kupovao Unaj Emeri mora nekog da proda, a to neće ići tako lako pogotovo jer se prelazni rok završava sutra u 18.

19.58 - Votford i Gonsalo Guedeš. Opširnije OVDE

19.51 - Džerom Boateng, Žoze Murinjo i PSŽ. Opširnije OVDE

19.46 - Tibo Kurtoa sutra ima zakazane lekarske preglede u Madridu. Podsetimo, obeštećenje je između 35.000.000 i 40.000.000 evra. 

19.40 - Takođe, Stršljenovi gledaju da se ratosiljaju na sve načine Argentinca Roberta Pereire, a Torino se spominje kao moguća destinacija, samo ukoliko najpre bikovi prodaju Davidea Baselija.

19.35 - Votford je ponudio gotovo 60.000.000 evra Pari Sen Žermenu za portugalskog napadača Gonsala Guedesa. Uskoro opširnije...

19.27 - ODBIJENO: Glazgov Rendžers je odbacio 3.000.000 funti tešku ponudu za kapitena Džejsona Tavernijea

19.23 - Pored dovođenja Kovačića i Kepe Arizabalage, Čelsi mora hitno da očisti glomazan igrački kadar, a u narednih 24 časa nove klubove će potražiti Bakajoko, Drinkovter, Batšuaji i Kurt Zuma

19.15 - Džerom Boateng je izgleda izabrao Pari Sen Žermen. Uskoro opširnije...

19.11 - ZVANIČNO: Mladi danski vezista Matijas Jansen (22) prešao je iz Nordsjelanda u Seltu. Detalji transfera nisu objavljeni 

19.06 - Mnogi engleski novinari javljaju da Žoze Murinjo ne odustaje od Džeroma Boatenga i da je optimista da je transfer izvodljiv. Kao što rekosmo, u igri je pozajmica, bez obzira što Bajern hoće samo da ga proda.

19.01 - Milan i Čelsi su se u suštini dogovorili oko transfera Tijemuea Bakajoka na San Siro, ali je problem njegova plata od 6.500.000 po sezoni koju Rosoneri ne mogu da isprate. Sada se vode pregovori oko podele tog troška.

18.56 - Mali brejk što se tiče Engleza: Gojko Kačar je stigao večeras na Kipar na preglede i potpisivanje ugovora sa Anortozisom.

18.52 - Britanski Tajms javlja da je Žoze Murinjo u panici i da strahuje da neće dobiti nijedno defanzivno pojačanje od tri imena koja je tražio - Megvajera, Aldervejrelda i Boatenga.

18.45 - Velika je navala na napadača Fluminenzea Pedra. Pored Borusije iz Dortmunda, Bordoa i Sevilje, sada se i Porto, navodno, umešao u trku za dovođenje 21-godišnjeg fudbalera. Brazilski klub traži obeštećenje od 20.000.000 evra. 

18.40 - Vest Bromvič Albion je ponudio Glazgov Rendžersu 3.000.000 funti za kapitena Džejsona Tavernijea. Realno je da ga Stiven Džerard pusti.  

18.32 - Još jedan golman u Fulamu. Posle Španca Fabrija koji je došao iz Bešiktaša, Slaviša Jokanović je dogovorio i dolazak čuvara mreže Sevilje Serhija Rika koji stiže na pozajmicu bez prava otkupa na kraju sezone. 

18.26 - DOGOVORENO: Defanzivac Barselone Marlon Santos (22) seli se na pozajmicu u Njukasl. Svrake će za ovaj posao platiti 2.000.000 evra, bez ugovorenog otkupa, a Brazilac čeka radnu dozvolu.

18.21 - BLOKADA: Transfer Nabila Fekira u Čelsi je zaustavljen jer Francuz želi u klub koji igra Ligu šampiona. Tako bar pišu italijanski mediji, ali sačekaćemo detaljne informacije iz Engleske. 

18.15ZVANIČNO: Napadač Martin Vaghorn (28) prešao je iz Ipsviča u Derbi za 5.600.000 evra.

18.10ZVANIČNO: Defanzivac Bornmuta Bred Smit (24) prešao je na pozajmicu u američki Sijetl.

18.06ZVANIČNO: Iskusni engleski golman Li Kemp (33) potpisao je dovogdišnji ugovor s Birmingemom.

18.00 - VAŽNO: Još tačno 24 časa do kraja prelaznog roka u Engleskoj!

17.56 - Usman Dembele definitivno neće preći u Arsenal ovoga leta. Francuz je poručio da ostaje u Barseloni i da je spreman za španski Superkup koji se igra ovog vikenda.

17.52 - Mančester Junajted i dalje ne odustaje od Džeroma Boatenga i pokušaće da ga dovede na pozajmicu u finišu prelaznog roka. Skaj javlja da je Ed Vudvord obezbedio novac za pojačanja u finišu prelaznog roka, ali da nema nameru da plati 50.000.000 evra koliko Bajern traži za defanzivca. Takođe, transfer Harija Megvajera na Old Traford je neizvodljiv.  

17.45 - Nove informacije oko Mišija Batšuajia i potencijalnog transfera u Primeru: Belgijanac će preći u Valensiju na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone. Dakle, moraće da se izbori za stalni ugovor. 

17.40 - Liverpul prodaje Denija Ingsa za čak 20.000.000 funti. Opširnije OVDE

17.35 - Hadersfild će dovesti zanimljivo pojačanje i to krilnog napadača Monpeljea Isaka Mbenzu za kojeg će izdvojiti čak 15.000.000 evra.

17.28 - Vest Hem je potrošio ovog leta preko 85.000.000 funti, ali ne misli da se zaustavi. Najnovija meta Čekićara je Antonio Sarabija iz Betisa za kojeg će, prema pisanju lokalnog Estadio Deportiva, izdvojiti čak 22.500.000, a polovina od obeštećenja ide Romi.

17.22ZVANIČNO: Napadač Vest Hema Džordan Hjudžil (26) prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Midzbro. Dobar potez za njegovu dalju karijeru, jer se nije proslavio na Olimpijskom stadionu u Londonu od dolaska iz Prestona prošle zime.

17.16 - I Miši Batšuaji bi mogao da napusti Englesku u smiraj prelaznog roka. Valensija se spominje kao sledeća destinacija belgijskog napadača, pošto su na Mestalji posle nekoliko nedelja pregovora konačno odustali od Kevina Gameira iz Atletiko Madrida. Ali, najpre da se proda Simone Zaza...

17.12 - Votford želi da pozajmi na godinu dana vezistu Sautemptona Džejmsa Vord Prouza. Skaj je objavio da je i fudbaler zainteresovan za prelazak na Vikaridž Roud.

17.08 - Vulverhempton dovodi Belgijanca Leandera Dendonkera. Opširnije OVDE

17.01ZVANIČNO: Danijele Verde je novi fudbaler Valjadolida. Stigao je na pozajmicu iz Rome s pravom otkupa za 2.000.000 evra na kraju sezone.

16.55 - ZVANIČNO: Golman Votforda Danijel Bahman prešao je na jednogodišnju pozajmicu u škotski Kilmarnok. 

16.50 - Tri kluba se interesuju za napadača Lestera Islama Slimanija. Sporting Lisabon, Bešiktaš i Fenerbahče traže priliku da angažuju fudbalera koji se ispostavio kao potpuni promašaj Lisica dve godine nakon što su ga kupili za rekordnih 28.000.000 funti. Realnost je pozajmica s pravom otkupa.

16.46 - Džek Griliš je razočaran što Aston Vila ne želi da popusti u pregovorima sa Totenhemom. Skaj Sport je objavio da je igraču krivo jer mu je na početku prelaznog roka bilo obećano da neće imati prepreka u transferu. 

16.42 - Uprava Kardifa žuri da do sutra uveče realizuje pozajmice dvojice fudbalera, a to su vezista Betisa Viktor Kamarasa i napadač Bešiktaša Alvaro Negredo.

16.36 - Marka je objavila da Mateo Kovačić u ugovoru o pozajmici u Čelsiju nema klauzulu o otkupu. Dakle, vraća se u Madrid sledećeg leta. 

16.30 - Brazilac Bernard je stigao u Liverpul na lekarske preglede. Očekuje se da u narednih 48 sati on zvanično postane novi fudbaler Evertona.

16.25 - Hoće li Vulvsi još jednom oboriti klupski rekord u poslednjim satima prelaznog roka? Birmingem Mejl piše o megaponudi Vukova za Fanka Kesija od gotovo 40.000.000 evra. Pitanje je samo hoće li Milan pristati da ga se odrekne, a pratićemo i vesti iz Italije. 

16.18 - Marselj je pokušao da dovede Olivijea Žirua ovog leta, ali je Francuz na kraju izabrao ostanak u Čelsiju. Razlog je i činjenica da visoki golgeter pregovara o novom ugovoru s Plavcima.

16.11 - Fulam ne odustaje od Meta Targeta. Levi bek Sautemptona je igrao odlično na pozajmici prošlog proleća, a Slaviša Jokanović je poslao ponudu tešku 14.000.000 funti s nadom da će ga ugrabiti u smiraj prelaznog roka.  

To je to za danas od Nikole Stojkovića. Sa vama će do večeras biti Milan Zdravković

15.49 - Totenhem je ozbiljno zainteresovan za talentovanog vezistu Genka Sandera Bergea. Genk još čeka zvaničnu ponudu, u belgijskom klubu nisu svesni interesovanja iz Engleske.

15.46 - Evo detalja posla koji Fiorentina završava s Vest Hemom za Edmilsona Fernandesa. Pozajmica na 900.000 evra, plus opcija kupovine na 8.000.000 evra.

15.43 Ruben Loftus Čik želi da ostane u Čelsiju, uprkos dolasku Matea Kovačića.

15.40 - Evo novog detalja u pregovorima Milana i Čelsija za Tjemuea Bakajoka. Biće ubačena opcija kupovine na sumu između 30.000.000 i 35.000.000 evra.

15.33 PREOKRET: Mada su jutros svi ostrvski mediji objavili da je Džerom Boateng odjavio Mančester junajted, iz Nemačke stižu uverenja da iskusni štoper želi u Mančester junajted… Više ne znamo u šta da verujemo. Hajde da sačekamo rasplet…

15.30 ZVANIČNO: Bordo je doveo Tomu Bašića iz splitskog Hajduka za 3.500.000 evra. Ugovor je potpisan na četiri godine.

- Poruka za sve naše čitaoce... Ako vam ne odgovorimo na pitanja direktno, ne znači da ne obraćamo pažnju na vas, već radimo na tome da vam kroz blog odgovorimo na sve vaše želje. Dakle, radimo maksimalno da vam izađemo u susret. Hvala na razumevanju. 

14.55 - Real Madrid i Luka Modrić, u iščekivanju razgovora... Opširnije OVDE.

14.48 - Milan sanja velike snove: Draksler + Bakajoko! Opširnije OVDE.

14.40 - Fjorentina nastavlja da peca pojačanja. Sada je meta centralni vezista Edmilson Fernandes iz Vest Hema.

14.36 - Vulvsi su totalno poludeli na pijaci! Dok se čeka Aleksandar Zinčenko, Vulvsi pokušavaju da završe transfer i Anderlehtovog univerzalca Leandera Dendokera, koga je svojevremeno želeo Žoze Murinjo u Mančester junajtedu. Dendoker je, navodno, na putu za Englesku kako bi dogovorio lične uslove.

14.33 ODBIJENO: VBA je spustio rampu na eventualni transfer Krega Dosona u Votford. Bar po uslovima koji su sada ponuđeni, a to je pozajmica na godinu dana za 1.000.000 evra, uz opciju kupovine na 12.000.000 evra u ratama od po 3.000.000 na četiri godine.

14.28 - Da li znate koliko je Bajern potrošio novca u ovom prelaznom roku i koliko je koji klub u Nemačkoj generalno trošio? Opširnije OVDE.

14.25 Luka Modrić se danas vratio treninzima u Realu, a koliko do sutra biće obavljeni razgovori s Florentinom Perezom. Prvi čovek Reala spreman je da ponudi Modriću novi, bogati ugovor, ali ne i jači od onog koji nudi Inter, a to je 10.000.000 evra godišnje na četiri sezone. To je mnogo više od onoga što dobija trenutno od Reala (6.500.000 evra neto).

14.22 - Izgleda da bi Luka Antoneli mogao da zauzme mesto Dijega Laksalta u Đenovi ukoliko ovaj ode u Zenit do kraja leta, tvrdi lokalni dnevnik Il Secolo XIX. Urugvajac je jako blizu Sankt Peterburga u poslu vrednom 20.000.000 evra.

14.19 - Kevin Malki u Napoliju: detalji! Opširnije OVDE.

14.15 - Čelsi jako blizu dovođenja još dva velika pojačanja. Opširnije OVDE.

14.11 ZVANIČNO: Đenova je dovela Lisandra Lopeza iz Benfike. Radi se o pozajmici, uz obavezu kupovine na 5.000.000 evra.

14.05 - Najavljeno jutros, evo sada se završava. Džordan Hjudžil stigao je na stadion Midlzbroa kako bi završio transfer iz Vest Hema. Čekaju ga medicinski pregledi.

14.01 - Porto je doveo talentovanog Brazilca Edera Militaoa (20) iz Sao Paula za 4.000.000 evra, plus 10 odsto od naredne prodaje. Ugovor je potpisan na pet godina, a Eder se dobro snalazi kao desni bek, štoper i defanzivni vezista.

13.57 - Votford je navodno bio na pragu da završi pozajmicu Paka Alkasera iz Barselone, ali je u međuvremenu Pako odbio da pređe na Vikaridž Roud. 

13.53 - U toku su završni pregovori u Milanu između direktorskog tandema Maldini – Leonardo i Čelsijevih predstavnika. Detalji...

13.48 - Tibo Kurtoa bi u Realu trebalo da potpiše ugovor na šest godina, javlja pouzdani belgijski novinar Kristof Tero. Medicinski pregledi najizvesnije - sutra. 

13.44 - Mladi defanzivac Lestera Darnel Džonson produžio je ugovor na još tri sezone.

13.38 - Otkriven detalj u ugovoru novog desnog beka Barselone Muse Vagea. Imaće otkupnu klauzulu od 100.000.000 evra, a ugovor je potpisan na pet godina. Eupenu je otišlo obeštećenje od 5.000.000 evra. 

13.30 - GOTOVO: Evo Matea Kovačića danas na pregledima u Londonu! Uskoro opširnije...

13.28 - Kad smo već kod Ajaksa, jedini igrač koji ima dozvolu da ode je Hakim Zijeh i to za sumu između 35.000.000 i 40.000.000 evra. 

13.25 - Ajaks je u poslednje dve nedelje odbio ponude na 50.000.000 evra za Frenkija de Jonga i 65.000.000 evra za Matijasa de Lihta, od neimenovanih klubova. Doduše, jasno je da je za De Jonga pomenuti ček stigao iz Barselone. Za De Lihta su se pominjali mnogi klubovi. Između ostalih i Barselona.

13.22 - Nije Mina, nego Zuma - Everton uskoro dobija štopera! Opširnije OVDE.

13.15 - I pored rekordnog transfera Adame Traorea, Vulvsi još nisu zatvorili pijacu. Navodno, sada se čeka transfer Aleksandra Zinčenka iz Mančester Sitija, a sprema se oko 18.500.000 evra za njega.

13.12 - Njukasl je dogovorio lične detalje saradnje sa Sikuom Nijakateom iz Valensijana, tvrdi radio Monte Karlo. Obeštećenje bi trebalo da bude oko 3.000.000 evra.

13.09 - Navodno, iako je Antonio Kandreva odbio da ode u Monako kao deo paketa, izgleda da će transfer Keite Baldea u Inter biti završen pozitivno. Tako tvrdi današnji Korijere. Inter sprema ponudu od 6.000.000 evra za pozajmicu, plus 20.000.000 evra obavezni otkup narednog leta. Keiti će biti ponuđena plata od 3.000.000 evra.

13.06 ODBIJENO: Aston Vila je upravo odbila 30.000.000 evra od Totenhema za Džeka Griliša! Ali, tu potera ne prestaje, biće još mnogo toga do kraja prelaznog roka.

13.03 - ZVANIČNO: Evo Napoliju desnog beka! Kevin Malki je kompletirao transfer iz Lila za 13.000.000 evra. 

12.59 - Roma razmišlja o dovođenju Kristijana Pavona iz Boke Juniors. Mladi krilni napadač ima otkupnu klauzulu na 34.000.000 evra. Njegovi agenti stižu uskoro u Evropu na pregovore.

12.56 - Lans je bio u pregovorima sa agentom Samuela Etoa! Ipak, pregovori su okončani neuspešno, uprkos ozbiljnoj finansijskoj ponudi.

12.53 - Napadač Majnca Aron Sejdel otišao je definitivno na pozajmicu u Kil.

12.50 - Valjadolid će najverovatnije danas završiti pozajmicu Rominog napadača Danijelea Verdea, a u sporazumu će stajati i obaveza kupovine na 2.000.000 evra narednog leta.

12.47 - U Italiji se najavljuje veliki posao Milana. Tjemue Bakajoko je vrlo, vrlo blizu, a posle toga Rosoneri bi mogli da krenu po Julijana Drakslera iz PSŽ! Uskoro opširnije…

12.40 - Midlzbro takođe ostaje i na relaciji s Evertonom za Janika Bolasija. Marko Silva je Bolasiju dao zeleno svetlo da ode, pominjao se povratak u Kristal Palas, ali Midlzbro je sada ubrzao pregovore i otvoren je za obe opcije – pozajmicu, ali i kupovinu do 17.000.000 evra.

12.33 - Midlzbro bi sada da se pojača posle odlaska Adame Traorea, a prva meta je napadač Vest Hema Džordan Hjudžil.

12.31 BOMBA: Iz Turske stiže informacija: prvi čovek Bešiktaša Fikret Orman stigao je u London kako bi sa Arsenalom dogovorio transfer Domagoja Vide! Posao bi trebalo da bude vredan oko 17.000.000 evra. Čekamo potvrdu nekog jačeg faktora s transfer pijace.

12.28 - Kao što smo obećali, donosimo sve detalje bombastičnog transfera čija se aktivacija samo čeka. Hari Megvajer u Mančester junajtedu, Lesteru paket od 37.500.000 evra! Opširnije OVDE.

12.24 - Evo još vesti iz Čelsija. Naime, u dogovoru sa madridskim Realom oko pozajmice Matea Kovačića biće i opcija otkupa. Ali, o sumi se još ne zna ništa.

12.21 GOTOVO: I Atletik Bilbao je upravo potvrdio da je Čelsi aktivirao otkupnu klauzulu za Kepu Arizabalagu! Ljudi, imamo novog najskupljeg golmana svih vremena! Drugi put u istom prelaznom roku. Neverovatno!

12.17 - KEPA ARIZABALAGA!!! Evo kompletne informacije o transferu koji će uzdrmati Ostrvo - Kepe Arizabalage u Čelsi za rekordnih 80.000.000 evra! Opširnije OVDE.

12.11 - Trener Vest Hema Manuel Pelegrini započeo je direktne pregovore s Barselonom oko transfera Andrea Gomesa. Posao bi mogao da bude dogovoren do kraja dana.

12.05 - Hadersifld je u pregovorima sa Monpeljeom oko krilnog napadača Isaka Mbenze. On bi trebalo da bude zamena za Toma Insa koji je prodat Stouku.

11.57 - BUM, BUM, BUM: Čelsi ima novog golmana!!! Kako javlja novinar Skaja Anđelo Manđijante, jutros u 9.22 Čelsi je iskeširao neverovatnih 80.000.000 evra za Kepu Arizabalagu!!! Ostanite s nama, stižemo sa novim informacijama. 

11.52 ZVANIČNO: Lil je doveo talentovanog napadača Sportinga Rafaela Leaoa, bez obeštećenja. Ugovor je potpisan na pet godina.

11.45 - BOMBA: Everton je izgleda odustao od Džerija Mine i krenuo po Kurta Zumu! Uskoro opširnije...

11.41 - BOMBA: Pošto je Džerom Boateng odbio Mančester junajted, ugledni list Tajms tvrdi da je sve spremno za ovaj rasplet - na Teatar snova će Hari Megvajer, a lesteru stižu Čaglar Sojunču i Filip Benković u poslu vrednom 37.500.000 evra! Stižemo uskoro s detaljima. 

11.37 - Evo ga Adama Traore, najskuplji igrač u istoriji Vulvsa! Opširnije OVDE.

11.32 ZVANIČNO: Bajer iz Leverkuzena produžio je ugovor sa napadačem Joelom Pohjanpalom do juna 2022. godine. 

11.28 - BOMBA: Lesteru stiže štoper za 25.000.000 evra! Radi se o odličnom mladom defanzivcu Čaglaru Sojunčuu iz Frajburga, koji danas stiže na medicinske preglede! Uskoro opširnije...

11.20 – Klaudio Lotito je obelodanio da ovog leta nije dobio nijednu zvaničnu ponudu za Sergeja Milinković Savića i da u opticaj ne dolaze nikakve pozajmice, niti trampe, već isključivo prodaja za 150.000.000 evra. Opširnije OVDE.

11.13 – POTVRĐENO: Još malo Bajerna – Niko Kovač je razrešio pitanje Anta Rebića i Bajern ga sigurno neće kupiti ovog leta! To je za Ajntraht potencijalno dobra vest, jer sada ostaje mogućnost da Hrvata kupi neki premijerligaški klub za veliki novac, u smiraj prelaznog roka…

11.08 – Još malo vesti iz Bajerna. Trener Niko Kovač otkrio je da se Robert Levandovski pomirio sa ostankom u Bajernu i da više neće forsirati da bude prodat.

11.04 – Kada smo već kod Boatenga, njegove dve preostale opcije su ostanak u Bajernu, ili transfer u PSŽ. Podsetimo, Boateng je krajem prošle sezone najavio odlazak iz Minhena. Ali, stvari se sada menjaju…

11.00 – ODBIJENO: Džerom Boateng je zvao Žozea Murinja lično i zahvalio mu se na interesovanju. Od transfera neće biti ništa. Opširnije OVDE.

10.54 – ZVANIČNO: Štoper Barnlija Ben Mi produžio je ugovor na još tri godine, uz opciju automatskog obnavljanja na još godinu dana.

10.50 – BOMBA: Vulvsi su posle Traorea krenuli po potpis Sema Klukasa iz Svonsija! Njemu je transfer u Barnli propao tokom vikenda, iako je postojao dogovor dva kluba na 8.000.000 evra. Ali, posao nije prošao jer Klukas nije mogao da dogovori lične uslove saradnje.

10.46 – POTVRĐENO: Bernard je u avionu za Englesku i tokom dana trebalo bi da stigne u Liverpul na medicinske preglede sa Evertonom. On je dosad bio u Brazilu, gde je čekao rasplet o daljoj karijeri.

10.42 – Kako stvari stoje, Čelsi bi već tokom dana mogao da zna rasplet po pitanju transfera Nabila Fekira iz Liona! Čekamo, čekamo…

10.38 – Pol Pogba je dogovorio sve finansijske detalje saradnje s Barselonom! Sada se još čeka dogovor dva kluba. Poznate su cifre. Mančester junajted je već odbio paket od 50.000.000 evra, plus Andre Gomeš i plus Džeri Mina. Opširnije OVDE.

10.34 – ZVANIČNO: Vulverhempton je kompletirao transfer Adame Traorea za 20.000.000 evra, koliko je iznosila njegova otkupna klauzula. Ugovor je potpisan na pet godina…

10.30 – Kakva ludnica ovog jutra na Ostrvu! Prva vest glasi – Tibo Kurtoa u toku dana stiže u Madrid na lekarske preglede pred potpis ugovora! On čeka dozvolu Čelsija da obavi preglede u Madridu.

Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta. Premijerligaši imaju nešto više od dana da završe sve poslove oko dovođenja igrača, pošto se ovog leta prelazni rok na Ostrvu završava 9. avgusta u 18 sati po centralnoevropskom vremenu. Dakle, nema više čekanja do duboko u noć. Kako bilo, očekujemo da se ove nedelje Englezi rastrče po Evropi. Sa vama je ovog jutra Nikola Stojković, a pre no što krenemo OVDE se prisetite šta se juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018. Šaljite nam i pitanja u komentarima na koja ćemo se truditi da odgovorimo.


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara