TREĆA SMENA: Ekidadu drugi završili posao, počinje plej-of Jamajke

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Pretposlednja utakmica 1. kola brazilske Serije B. Guaraniju je prošle godine malo nedostajalo da se plasira u elitni rang, ali u finišu takmičenja je napravio seriju loših rezutlata i na kraju je čak potonuo na 10. mesto. Vila Nova ga je tada prestigla, odigrala je finiš lige dobro i bila je osma. Tri poena su joj nedostajala da se plasira u Seriju A, u poslednjem kolu je izgubila od ABC-a. Oba susreta Vila Nove i Guaranija prošle sezone završena su bez pobednika, u junu je bilo 0:0, a u septebru 1:1.


ARNET GARDENS – PORTMOR JUNAJTED, 02.30

(Fudbal, Jamajka 1)

Noćas startuje plej-of Premijer lige Jamajke. Na programu su oba četvrtfinalna meča (Maunt Plezent i Kavalir su se direktno plasirali u finale), a očekuje se da neizvesniji bude dvomeč Arnet Gardensa i Portmora. To su timovi koji su podelili četvrtu i petu poziciju u ligaškom delu, posle 26 kola su imali po 49 bodova. Kod kuće je Portmor 31. decembra pobedio Arnet sa 2:0, potom su 1. aprila na terenu Gardensa odigrali 1:1. Na šest od poslednjih sedam njihovih okršaja došla je igra GG. Prošle sezone je Arnet Gardens bio najbolji u ligaškom delu, ali je u plej-ofu izgubio u polufinalu. Tada Portmor nije uspeo da se domogne plej-ofa.


DEPORTIVO PASTO – EKIDAD, 03.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Lepo su se poklopili Ekidadu rezultati u aktuelnom, 18. kolu kolumbijske Klausure. Onse Kaldas, Independijente Medeljin i Amerika iz Kalija nisu pobedili, tako da je Ekidad definitivno i matematički siguran u Kvadrangularu, odnosno na nekoj od prvih osam pozicija. Sada mu više nisu bitni rezultati na poslednja dva meča, počev od ovog protiv Deportiva. Ekidad će uprkos tome probati da produži dobru formu i rezultate (dve pobede i remi u poslednja tri kola). Deportivo je 17. na tabeli sa samo 16 poena, čak 14 manje od svog noćašnjeg rivala. U Aperturi je Ekidad savladao Deportivo sa 1:0, ali na kraju ni jedni, ni drugi nisu igrali u Kvadrangularu. Bili su 10, odnosno 12. na tabeli ligaškog dela.


GVANAKASTEKA – EREDIJANO, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Pet klubova se bori za četiri mesta u plej-ofu kostarikanske Klausure, a u najboljem položaju je Eredijano. Prvi je na tabeli, ima 36 bodova kao i Saprisa, ali uz odigranu utakmicu manje. Upravo ovu noćašnju protiv Gvanakasteke, tima koji je sedmi na tabeli i koji je poražen na tri od poslednja četiri meča. Ako Eredijano opravda ulogu favorita i trijumfuje pobećiće petoplasiranoj Liberiji na +9 četiri kola pre kraja ligaškog dela. U prvom susretu u Klausuri, sredinom februara, Eredijano je kod kuće savladao Gvanakasteku sa 2:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara