TREĆA SMENA: Zbrka oko Liga kupa, Saprisa u seriji pobeda, gužva u vrhu Kolumbije

Vreme čitanja: 3min | uto. 16.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LANUS - ESTUDIJANTES, 00.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Lanus sezonu u Liga kupu provodi na visokom nivou i pre poslednjeg kola zauzima treće mesto u Grupi A. Istovremeno, izabranici Rikarda Zjelinskog još nisu obezbedili ulaznicu za plej-of. Sedmoplasirani Njuels Old Bojsi imaju tri boda manje, pa sada samo pobeda garantuje plej-of. Lanus je usporio u Liga kupu, pošto je osvojio bod u minule dve runde. Estudijantes, kao i aktuelni rival, ima veoma solidnu kampanju u Liga kupu. Ekipa Eduarda Domingeza zauzima drugo mesto na tabeli sa 24 boda, ali Boka ima samo dva poena manje. Pošto je u prošlom kolu pobedio Đenovljane sa 1:0, Estudijantes je izborio drugu pobedu u nizu.

DEFENSA I HUSTISIJA - NJUELS, 00.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Defensa i Hustisija deluje više nego pristojno u Liga kupu Argentine. Jastrebovi su trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 23 boda, ali istovremeno je samo jedan bod ispred petoplasirane Boke Juniors, a dva boda manje imaju Rasing i Njuels. Defensa je u seriji od pet ligaških susreta bez neuspeha, a u prošloj rundi je savladala San Lorenco sa 2:0 na strani. Njuels nisu uspeli da pokažu svoju najbolju stranu u Liga kupu Argentine. Tim Maurisija Lareire je trenutno tek sedmi na tabeli. Međutim, teoretski, crveno-crni bi i dalje mogli da budu četvrti, a za to je potrebno da pobede i sačekaju da konkurenti pogreše.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BAIJA - FLUMINENSE, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Baija je sa velikim poteškoćama preživela prošlu sezonu u šampionatu Brazila, ali očigledno očekuje da će na kraju tekuće kampanje ući barem u zonu Kopa Sudamerikane. Izabranici Rožerija Senija krenuli su porazom. Trikolori su izgubili na gostovanju od Internasionala rezultatom 2:1. Fluminense je bio prinuđen da počne sezonu mnogo ranije od konkurenata jer je tim Fernanda Diniza osvojio Rekopa Sudamerikanu i takođe je osvojio četiri boda u grupi Kopa Libertadores. U šampionatu Fluminense nije počeo baš uspešno, remizirajući kod kuće sa RB Bragantinom 2:2.

ONSE KALDAS - SANTA FE, 03.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Independijente Santa Fe ide na gostovanje Onse Kaldasu u 17. kolu kolumbijske Aperture. Santa Fe je odigrao nerešeno 0:0 protiv Atletiko Nasionala na stadionu El Kampinu u svom poslednjem meču Primere, i nalazi se na trećem mestu sa 28 bodova u 16 mečeva. Za prvoplasiranom Tolimom zaostaje četiri boda. Onse Kaldas je na šestom mestu sa 28 bodova, četiri boda iza prvoplasirane Tolime. Kaldas je izgubio poslednji meč Primere sa 2:0 protiv Fortaleze CEIF, prekinuvši niz od sedam mečeva bez neuspeha.

SAPRISA - MUNISIPAL LIBERIJA, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Bliži se finiš u kostarikanskoj Klausuri, a dva tima vode borbu za prvo mesto. Eredijano je lider sa 35 bodova, dok je Saprisa na bod ispod njega. Baš noćas Saprisa ima šansu da makar privremeno preuzme vrh tabele, jer kod kuće igra sa Munisipal Liberijom. Saprisa je trenutno u seriji od šest prvenstvenih pobeda, a na poslednjih 12 mečeva u šampionatu je neporažena. S druge strane, Liberija je petoplasirana sa 26 bodova, i samo je tri koraka van pozicija plej-ofa.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara