Zvanično: Babiću 4.500.000, Almeriji 5.000.000 evra od Rusa

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.23. | 15:31

Srpski štoper potpisao na tri godine

Sve formalnosti su završene, Srđan Babić je novi igrač moskovskog Spartaka.

Srpski štoper je danas sa ruskim klubom potpisao ugovor na tri godine vredan 1.500.000 evra po sezoni dok je njegovom dosadašnjem klubu Almeriji pripalo 5.000.000 evra na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Babićev transfer u Spartak je dogovoren za sedam dana. Almerija je brzo prihvatila ponudu iz Moskve, a potom i igrač. Pre tri dana je prošao lekarske preglede, bio je minulog vikenda i gost na meču protiv Zenita, a danas je stigla službena potvrda saradnje.

Babiću je ovo drugi put u karijeri da napušta Španiju. U Almeriji je proveo prethodne dve godine i postao stub odbrane španskog kluba koji je za pozajmicu i otkup Crvenoj zvezdi platio 1.100.000 evra. Prethodno je igrao za portugalski Famalikao na pozajmici iz Zvezde. Seniorsku karijeru je počeo u Vojvodini odakle je prvi put otišao u Španiju. Nije se nametnuo u Real Sosijedadu da bi se potom afirmisao u Crvenoj zvezdi tokom četiri sezone.

Četvrto je veliko pojačanje Spartaka ovog leta pošto su Moskovljani pre njega izdvojili skoro 20.000.000 evra za Tea Bongondu, Hesusa Medinu i Olega Reabčjuka. Spartak je sezonu u ruskoj Premijer ligi otvorio sa tri pobede ali su onda usledili porazi od Urala i Zenita.



tagovi

Srđan BabićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara