Vladimir Mihailović (©ABA LIGA - Mornar / Media Pro)
Vladimir Mihailović (©ABA LIGA - Mornar / Media Pro)

Deveti potpis u Budućnosti: Zna se ko će biti zadužen za cepanje mrežica

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.23. | 19:46

Plavi vratili crnogorskog šutera

Vrelo leto u Podgorici i već deveto pojačanje za novu sezonu.

Nastavljaju se korenite promene u Budućnosti, a najnoviji potpis na podužoj listi je – Vladimir Mihailović. Crnogorski reprezentativac vraća se posle skoro decenije u klub gde je bio jedan od miljenih navijača, sada kao jedan od najiskusnijih u timu i dokazan košarkaš sa izraženim šuterskim karakteristikama.

Izabrane vesti

Tokom svog prvog mandata Mihailović je u Budućnosti osvojio četiri domaće titule i tri nacionalna kupa. Posle boravka u Nemačkoj, Belgiji i VTB ligi vratio se u Crnu Goru gde je nastupao za Mornar tokom prethodne dve sezone.

Čovek koji je nedavno ubacio Sloveniji šest trojki u pripremnom susretu zapalio je Jadransku ligu pošto je zabeležio drugi najbolji učinak na jednoj utakmici sa 46 poena Megi. Iz igre je tada šutirao 12/21, uz 5/9 za tri i respektabilnih 17/19 sa linije slobodnih bacanja. Skupio je tada indeks korisnosti 50!

Pre Mihailovića Budućnost je u svoje redove dovela Andriju Slavkovića, Andriju Grbovića, Flečera Megija, Marvina Džonsa, Alerika Frimena, Džakorija Vilijamsa, Mekinlija Rajta i Koblija Rosa. Iz kluba su otišli Edin Atić, Trej Bel Hejns, Suad Šehović, Alfa Kaba, Emanuel Lekomt, Aleksandar Lazić, Džalil O'Brajen, Erik Grin, Kenan Kamenjaš i Igor Drobnjak.



tagovi

Vladimir MihailovićKK Budućnost PodgoricaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara