Dragan Nikolić (©MN Press)
Dragan Nikolić (©MN Press)

Dragan Nikolić: Hteo sam da razdrmam ekipu, a od mene su napravili serijskog ubicu

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 18:15

Trener MZT-a posle suspenzije zbog incidenta na utakmici protiv Kožuva

Pred drugu utakmicu Partizan Mozzart Beta sa Realom iščuđavao se ponašanju igrača madridskog kluba. Ni nedelju dana kasnije trener MZT-a Dragan Nikolić i sam je kažnjen zbog postupaka kakvi se retko viđaju. Košarkaški savez Makedonije suspendovao ga je na 10 utakmica zbog toga što je na utakmici protiv Kožuva uleteo na teren i oborio na parket Majrona Gordona, košarkaška protivničke ekipe.

Nikolić u izjavi za Mozzart Sport prihvata odgovornost, ali smatra da je preoštro kažnjen, jer mu se ovako dugačkom suspenzijom uskraćuje pravo na rad.

Izabrane vesti

Tvrdi: nije imao nameru da obori Gordona.

Od mene su napravili serijskog ubicu. Moja namera je bila da razdrmam svoje igrače, nisam ni sanjao da će na mene naleteti Amerikanac Majron Gordon. Gordon je pošao ka meni, ja sam mu odmah pružio ruku uz izvinjenje koje je prihvatio. Kada sam se pozdravio sa kolegom trenerom, sudijama otišao sam u svlačionicu”, kaže Nikolić, koji je na klupu MZT-a seo početkom ove godine.

Potpisao je do kraja sezone sa opcijom da se saradnja produži na dodatnu godinu. Sada je ta opcija pod velikim znakom pitanja.

Znao sam da ću biti kažnjen, ali ne sa ovoliko mečeva. Zvanična suspenzija je na deset utakmica. Ovo je pakao za mene, uzeta mi je titula prvaka Severne Makedonije”, ističe Nikolić, koji je sa MZT-om osvojio Kup Makedonije, ali nije uspeo da spreči ispadanje u regionalnu ABA 2 ligu.

U Nikolićevom odsustvu ekipu će predvoditi pomoćnik Vasko Atanasov.



tagovi

Dragan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara